Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

Παιδια, ξερει κανεις κατα τι ωρα θα βγει το support?

πω μονο και παιχτει καμια τετοια μαλακια και ακυρωθει…

είχες βάλει μαλακάσα ή κάπου αλλού στην αττική?

δεν μασαμε ρε !!! θα ακουσουμε το φρευρ φρει και το ντου χαστ, ακομα και με καταιγιδα

το θεμα δεν ειναι στο αν κατσουμε εμεις να το δουμε…αυτο ειναι σιγουρο :stuck_out_tongue:

ξερει κανεις αν θα πουλανε 55αρια αυριο στο ticket?

και εγω πρεπει να το μαθω αυτο :stuck_out_tongue:

και γιατί να μην τα πάρετε επιτόπου στη μαλακάσα?

αυτο ηθελα να ρωτησω εγω :expressionless:

Επειδή τα ο καιρός μάλλον το πάει για δυνατή βρόχα διαρκείας αύριο στη Μαλακάσα, ας πει κάποιος που γνωρίζει τι πιθανότητες για αναβολή υπάρχουν καθώς και πόσο πιθανό είναι να μεταφερθεί Τρίτη ή Τετάρτη που οι rammstein έχουν off (και που εγώ θα τους χάσω γιατί θα είμαι εκτός Αθήνας:cry:)

ας ελπισουμε οτι δεν θα ριξει τα κερατα του αυριο…
ειναι και περιεργη η μαλακασσα με τον καιρο…
μου εχουν τυχει περιστατικα οταν πηγαινω σχολη να ψοφαμε στην ζεστη και οταν περναμε απο κει να ριχνει χαλαζι…
μην βλεπεται την συννεφια στην αθηνα…
εκει ειναι αλλος θεος…

πραγματικά ρε παιδιά και εγώ έχω πάθει πλάκα με αυτή την περιοχή… λες και είναι 300χ μακρυά από την αθήνα… τα διάφορα sites πάντως λένε για βροχή από το απόγευμα… ας ελπίσουμε να μην είναι δυνατή και να μην προκαλέσει ούτε προβλήματα ούτε ακύρωση… όσοι έρθετε πάντως πάρτε μαζί σας καμιά δεύτερη μπλούζα κανένα αδιάβροχο κτλ…

Μπλουζίτσα δεύτερη οπωσδήποτε. Όχι άλλο 25άρι για να πάρουμε μπλουζάκι από κει! :stuck_out_tongue:

Παιδες αυριο ξεκιναμε 2 φιλοι απο Πατρα με αμαξι για μαλακασα.Επειδη οι βενζινες και τα δυοδια ειναι πολλα για να τα μοιραστουν 2 ατομα,αν καποιος μπορει να βαλει ενα μερος των εξοδων ειναι ευπροσδεκτος να ερθει μαζι!για περισσοτερα,πμ.

δηλαδη ποσο πιο πολυ μπορει να γαμιεται ο καιρος??

το ΜΕΤΕΟ αναφερει οτι θα βρεχει κανονικα

τι σκατα γινεται??

επισης ξερει κανεις αν παιζει να αλλαξει το σετλιστ
πχ να ακουσουμε κανα μαιν χερτζ μπρεντ??

αν παιξει ακυρωση θα τους σπασω το κεφαλι…

εγω εχω εισητηριο,θα κατεβω κεντρο,θα ειναι πιο φτηνο απο τη μαλακασα?

απο που και ως που να αλλαξει το σετλιστ?:-k
δεν εχουν ξανακανει κατι παρομοιο…
μακαρι να το επαιζαν…

Γνωριζει κανεις τι ωρα εμφανιζονται οι Combi Christ??

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=155
αύριο στη μαλακάσα θα βρέχει όλη μέρα,λόγω πρότερου “ανέντιμου” βίου της εταιρίας σχετικά με τισ βροχές ,ας κρατήσουμε και μια πισινή αν θα γίνει η συναυλία…
Πάντως οι rammstein είναι προγραμματισμένο να βγούν στις 2130.
Οπότε κατα τις 8 να υπολογίζεις.