εγω παντως βλεπωντας οτι ολη μερα αυριο θα ριχνει καρεκλες θα προτιμουσα να αναβληθει ωστε να τους δουμε μια πιο ανθρωπινη ημερομηνια. Ειναι κριμα ενα τετοιο συγροτημα να πρεπει να το δουμε σαν παπιες. Και το λεω γιατι τους εχω δει το 2005 και πραγματικα χρειαζεσαι πληρης αφοσιωση στο να δεις αυτο το υπερθεαμα κ οχι να ανησυχεις μην φας κανα κεραυνο στο κεφαλι η σε παρασυρει κανα μικρο ποταμακι… Αν ειναι εστω κ λιγο σοβαρη η εταιρια θα το αναβαλλει για μεθαυριο (οπου ακουστηκε οτι εχει κενο το συγκροτημα) ωστε να μπορεσουμε να τους δουμε ανθρωπινα. Εγω παντως θα παω οπως και να εχει.
[ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ] Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται πωλούνται 2 εισιτήρια των 35 ευρώ από την περιοχή του Χολαργού, Αθήνα. Στείλτε PM. [ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ]
Ευχαριστώ!
Οχι ρε συ, πανω στο εισητηριο λεει οτι το show αρχιζει στις 9κ30. Αρα λογικα τοτε βγαινουν οι combichrist και αργοτερα οι rammstein.
εγω την τριτη δε μπορω,μην κανουν καμια μαλακια
τι ειναι ρε σεις?
μπαλα και θα γινει ο αγωνας μια μερα αργοτερα…??
η που γράφει το εισιτήριο είναι η ώρα που βγαίνουν οι rammstein πήρα τηλ στην τικετ χαους
Oi συναυλίες στη μαλακάσσα πρέπει να ολοκληρώνονται το αργότερο στις 11.30,συγκοινωνίες,ώρα κοινής ησυχίας κλπ.
Στο εξωτερικο ετσι ειναι ρε παιδια?δηλαδη καθονται σαν εμας κρεμασμενοι απο το meteo και την ΕΜΥ?δεν εχω παει και δεν ξερω…
http://www.setlist.fm/setlist/ramm/2010/lisabon-lisbon-portugal-13d415a9.html
μακάρι να παιζαν αυτό το σετλιστ
δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξει ημερομηνία σε live με μπάντες τέτοιων διαστάσεων… και η εταιρία προτιμάει να γίνει η συναυλία με καλή μέρα γιατί θα πουλήσουν και πιο πολλά εισιτήρια και πιο πολλά μπυρολουκανικα… αλλα δυστηχώς αναβολή σημαίνει κατά 95% ακύρωση…
ο κύριως λόγος για τις περυσινές ακυρώσεις δεν ήταν ούτε η πραγματικά απίστευτη καταιγίδα ούτε η χαμηλή προπώληση αλλά κάποια προβλήματα που δημιούργησε η βροχή στα παρασκήνια…
οπότε εγώ πιστεύω ότι αν απλά βρέχει θα γίνει η συναυλία…
εσείς που έχετε κοιτάξει τα σετλιστ για πείτε μου υπάρχει καμια περίπτωση να ακούσω το αμερικα?
Mαγκες ελπιζω να πανε ολα καλα αυριο σε θεματα καιρου…Δεν λεει να γινει μαλακια!
Περιμενω φανταστικο live και τρελο show…Ετοιμοιιιιιιι;(που θα’λεγε και ο σακις)
H ΕΜΥ λεει οτι αυριο μετα τις 18:00 θα εχει μονο λιγο συνεφεια!!!
θελουμε,βροχη κ πυροτεχνηματα!κ ενα εφεδρικο μπλουζακι!!κ κομπλε
Xλωμό το βλέπω…
ωπα τι ειναι αυτο?
δεν ισχυει με την καμια φιλε αυτο…
το σετλιστ που παιζουν στα τελαιυτεα show ειναι αυτο:
[SPOILER]01. Rammlied
02. B********
03. Waidmann?s Heil
04. Keine Lust
05. Weisses Fleisch
06. Feuer Frei!
07. Wiener Blut
08. Frühling in Paris
09. Ich tu dir weh
10. Du riechst so gut
11. Benzin
12. Links 2 3 4
13. Du Hast
14. Pussy
First Encore
- Sonne
- Haifisch
- Ich Will
Second Encore
- Engel[/SPOILER]
(το οποιο ποσταρετε για 100 φορα)
Το Engel δεν το παίζουν.
γιατι?
ναι το ξέρω απλά αυτό που έβαλα το παίξαν στη Λισαβώνα στο Rock in Rio …στις 30 Μαϊου …απλα θα ταν ωραία να παιζαν αυτό αλλα μαλλον αυτο που λες θα παίξουν…
αυτό παίζουν όταν είναι μόνοι τους και όχι σε φεστιβαλ
στα φεστιβαλ δεν το παιζουν,μονοι τους με αυτο τελειωνουν…
και δν νομιζω να το εχουν παιξει πουθενα αυτο το σετλιστ ρε!!!
ein leid???rosenrot???
:-k
δεν παιζει…
Αυστρία και Βουλγαρία που τους είδα, δεν βγήκαν για 2ο encore, εκτός κι αν βγήκαν πολύ μετά, πράγμα δύσκολο γιατί θα το είχαμε ακούσει. Μπορεί το γεγονός ότι οι 2 αυτές εμφανίσεις ήταν στα πλαίσια festival να παίζει ρόλο, θα φανεί σήμερα.
κοβω το π***ο μου (:p) οτι το παρακατω σετλιστ δεν το εχουν παιξει ποτε…
Intro
Rammlied
B********
Links 2-3-4
Feuer Frei!
Adios
Du riechst so gut
Sehnsucht
Ich Tu Dir Weh
Liebe ist für alle da
Du hast
Mein Herz Brennt