Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

σε 2 ωρες φευγω…
ακομα προσπαθω να πιστεψω τι θα δουν τα ματακια μου…

Ξέρει κανείς πόσοι ώρα διαρκεί περίπου το set?Προλαβαίνουμε τελευταίο τρένο από Σφενδάλη?

Πάντως παραδοσιακά μέχρι να βγεις απο τον συναυλιακό χώρο με τον κόσμο και να φτάσεις στον σταθμό, παίρνει ώρα… δε θυμάμαι να έχω επιστρέψει ποτέ απο Μαλακάσα με τρένο.

Το τελευταίο τρένο από Σφενδάλη υποθετικά περνάει στις 00.22, αλλά απ’ τις 00.00 και μετά υπάρχει απεργία στον ΟΣΕ, οπότε μην κάνετε το λάθος.

Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχουμε για την βροχη ρε παιδια,το θεμα ειναι να μην γινει το περσινο. Οσοι ηταν την Πεμπτη,θυμαστε πολυ καλα οτι για μιση ωρα περιπου εριχνε τον κωλο του,αλλα προβλημα κανενα. Θετικες σκεψεις και ολα καλα θα πανε,παμε να τα μαμησουμε ολα. Τα λεμε σε λιγες ωρες στην Μαλακασα,ειτε βρεχει ειτε χιονιζει. Rammstein ρεεεεεεεεε!!

Έχετε δίκιο και οι 2, όντως. Ευχαριστώ.:smiley:

Αυτο το λεωφορειο, ποσο κοστιζει για να σε παει μεχρι εκει; Ειναι πιο ακριβο απο το τρενο;;

8 ευρω πηγαινε-ελα η 5 μονο να πας

Θενκς, πρεπει να παρω καποιο τηλεφωνο για να κλεισω θεσεις; Αν ναι το ξερεις να μου το πεις;

2108230007 και 6975889390

Ευχαριστω πολυ φιλε. Να 'σαι καλα :thumbup:

http://freemeteo.com/default.asp?pid=15&gid=257886&la=2

arxisan pali ta spasmena thlefwna gia anavoli???#-o

sorry gia ta greeklsih…problhma ipologisth

γιατι τι εγινε;ακουσες τιποτα;

Μακαρι να πανε ολα καλα. Αν καποιος εχει καποιο “επισημο” νεο ας το ποσταρει asap!

Εχουμε crash-αρει και το forum :stuck_out_tongue:

εδψω χαλανδρι,βρεχει βγαζει ηλιο κ τουμπαλιν!!αντε να δουμε!!

paides zhtaw sygnwmh gia thn malakia poy egrapsa kai eimai malakas…moy ekanan plaka kati -prwhn pia- filoi…

sorry kai rikste osa mpinelikia thelete.

γαμιούνται οι (πρώην πια) φίλοι σου… με ανησύχησες για 5" μέχρι να φτάσω και στο τελευταίο post… :slight_smile:

παιδες καλο ειναι τετοια νεα να μην τα λεμε ετσι χωρις να ειμαστε σιγουροι για κατι.
Παντως εγω δεν εδωσα απο την αρχη σημασια στην μακακια που ειπες,γιατι οι συναυλιες δεν ακυρωνονται ετσι απλα και ετσι ευκολα.
Ραντεβου στην Μαλακασα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!

2 ερωτησούλες που έχουν ξαναγίνει:

1. Εισιτήρια έξω από τον χώρο του Terra θα υπάρχουν?

2. 20.30 ξεκινάει το show! Δλδ ανοίγουν οι Combichrist?