nai file mou
Παίδες ξεκινώ εγω… Καλή συναυλία να χουμε και να περάσουμε καλά πάνω απ όλα… Για τον καιρό δε λέω τίποτα… Τα λέμε αργότερα…
20:00 combichrist 21:30 rammstein
μια πολυ φλωρικη ερωτηση αλλα χρειαζεται! τι ωρα τελειωνει???!!!:roll::roll:
Re an exei astrapes kai keraunous me ligi broxi xarma tha einai!!! apla fadasteite stin prwti kitharia pou tha pesei sto Feuer Fre na pesei kai kanas keraunos !!! Egw proswpika tha pethanw apo ekstasi !!!:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
11.30 -12 παρα κατι βαρια
2ωρες μετα την εναρξη των rammstein!
Θα πουλάνε νερό και μπύρες ή θα διψάσει ο κόσμος?
re paidia lete se mas pou einai i prwti fora pou erxontai na poun kana america kana sonne kana reise reise kiolas??etsi na katsoun ena 3wro panw stin skini na ta g@@@soun ola!!!
Nαι αλλα αμα σβησει τις φωτιες των Ραμσταιν θα ειναι μεγαλη ξενερα…
κοιτα προς τα πάνω άνοιξε το στόμα και θα έχεισ όσο νερό θες 8)8)
ειμαι σιγουρος πως θα εχει γινει αλλες 345324 φορες αυτη η ερωτηση αλλα γυρισα πολλες σελιδες πισω και δν το βλεπω…
ποια τιμη ισχυει για εισητιριο απο πορτα τωρα;;;;
55 η 85 ευρω;!;!;!;!
55
Τα δελτία τύπου βοηθάνε
Καλησπέρα! Δε θέλω να δημιουργήσω φόβους ή και ράδιο αρβύλα, αλλά ξέρετε τίποτα περί νόμου για πυροτεχνήματα και φωτίες σε συναυλίες στη Μαλακάσα, λόγω του ότι είναι δασική έκταση; Κοινώς, πως ελαχιστοποιούνται ή και απαγορεύονται;
Ισχύει ότι σε δασικές περιοχές απαγορεύονται φωτιές και πυροτεχνήματα. Ισχύει όμως και ότι οι Rammstein δεν πάνε για live αν δεν μπορούν να έχουν full show. Τώρα τι από τα 2 θα υπερισχύσει σήμερα δε ξέρω
Ήταν ένας λόγος που φοβήθηκα να κατέβω (Θεσσαλονίκη)… Ας ελπίσουμε πως θα ξαναέρθουν στα πέριξ, να τους απολαύσουμε σε κανένα γήπεδο της προκοπής…
Σόφια 23/6
None available
Την κανουμε για μαλακασα! Ας ελπισουμε και εμεις οι μπατηριδες να μπουμε στην συναυλια! Καλα να περασουμε!!!
Εντάξει. Απλά τέλεια. Άξιζε όσο δε πάει άλλο. Αυτό μόνο.