Ειλικρινά κρίμα για όσους δεν μπόρεσαν να είναι απόψε εκεί.Οι Rammstein Γ-Α-Μ-Η-Σ-Α-Ν (βάλτε όσα “μπιπ” θέλετε).Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι “πάθαμε” .Χωρίς να είμαι και ο μεγαλύτερος fan τους ειλικρινά ομολογώ ότι αυτό που ζήσαμε ήταν πέρα από κάθε φαντασία.Πωπω χαζέψαμε ρεεεεεεε… 8O (Οι “Big 4” έχουν σοβαρό ανταγωνισμό για τη συναυλία της χρονιάς κύριοι χωρίς αμφιβολία)
Me μέτρο σύγκρισης το stage show και τη σκηνική παρουσία ,η καλύτερη συναυλία όλων των εποχών στην ελλάδα
Εμεπιρεια ζωης.
Οπτικοακουστικος οργασμος, απλα…
Τα μυαλά μας γίνανε χυλός… Δε μπορώ να γράψω τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή… Προς το τέλος ήθελα βέβαια κι άλλο, αλλά απ την άλλη ήθελα να τελειώσει γιατί δεν άντεχα άλλο… Βέβαια θα θέλαμε και Engel που το κόψανε… Περισσότερα αύριο, πάω να κοιμηθώ 10ωρο…
Υ.Γ. Ακριβώς μετά το τέλος, τι ήταν αυτό που ακούστηκε; Το Sonne σε εκτέλεση Locomondo; :lol: Ξέρει κανείς;
TI EIDAN TA MATIA MAS THEE MOU !!! SYNAULIA ITAN AUTO I O GEUSI APO PARADEISO !!! Paides i kalyteri synaulia stn istoria apo apopsi skinikis parousias mi leme treles twra gia Metallica klp klp…
Den mporw na to pistepsw o,ti teleiwse…
Re peite me trelo alla dn fanike se kanan allo oti teleiwse grigora to show ?? 1.30 wra epaiksan telika ?
τι να λεμε τωρα,τα παντα ολα!!οι ανθρωποι ειναι αλλου!!απιστευτοι,εμεινα!!γρηγορα κοντα με καινουργιες περιπετειες!!ας βγει κ ενα dvd να το θυμομαστε!!
Ειλικρινά το αποψινό ήταν οργασμός… Αδυνατώ να συλλάβω ακόμα τι έχει γίνει ή μάλλον καλύτερα τα έχω παίξει εντελώς. 8O8O8O
βοηθησε κ οτι δεν ειχα δει δει βοντεακια απο την περιοδεια!!μεγαλη συναυλια ειδαμε σιγουρα!!ειναι φαινομενο τελικα!!!
Παιδια, παιδια, οτι και να λεμε τωρα πιστευω οτι ειναι πολυ μικρο μπροστα σε αυτη την πανδαισια φωτιας και μουσικης!
Οι Rammstein μας προσεφεραν ενα οπτικοακουστικο υπερθεαμα a crescento of joy!
Ας αναπολουν αυτοι που παρακολουθησαν και ας λιγουρευονται οσοι δε μπορεσαν!
ρισπεκτ παντως, προσκυναμε!
Το ίδιο έγινε και στο sonisphere…
Τελειότης.
Παιδιά ηταν πραγματικά γαματα…επαιξαν και το Los που ειναι και γαμω τα κομματια…και γενικα απιστευτο σοου και αποδοση…Και ο καιρος γαματος και οι φωτιες και όλα…και το crowd surfing με την βάρκα…και όλο το pussy…και πολύ καλό κοινό Απιστευτα όποιος δεν ήρθε πραγματικά έχασε
Νταξ, φοβερο λαιβ πραγματικα! Απο τα λαιβ που θα μεινουν στην ιστορια πιστευω. Θα ανεβασω και φοτο απο τη συναυλια οταν παω θεσσαλονικη. Tωρα δεν μπορω γιατι δεν εχω το καλωδιο. BENZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!
Σημερα πραγματικα χαζεψα!! Οτι καλυτερο έχω δει σε live show!
Πραγματι μεγαλη εμπειρια σημερα,κατι μου λεει πως οσοι βρεθηκαμε θα μιλαμε πολυ καιρο γι’αυτη τη συναυλια(τουλαχιστον μεχρι την επομενη αμα υπαρξει).Θα μπορουσαν να παιξουν 2-3 ακομα(Amerika,stripped ας πουμε)αλλα ενταξει,μη τα θελουμε κι ολα δικα μας.
Αμα μπορει καποιος ας ποσταρει playlist.
Να πουμε οτι ο ηχος ηταν αψογος.
Επισης, ο τυπας που ανεβηκε επι σκηνης και τον λαμπαδιασε ο αλλοσ ο καφρος, ηταν στημενο το ολο σκηνικο ή ηταν οπαδος που μαλακιζοταν?
Α, και στο pussy, το ενα ρεφρεν το εξελληνισε ή μου φανηκε?
Τωρα, κατι φλογοβολα, κλπ…τι να λεμε…
Ο πληκτρας θεουλης.
Με μια λεξη, show.
Ναι ρε στημένο…σιγά μην μας πηδηξουν κιόλας…στο pussy έλιωσα…you have mouni i have a poutso χαχαχαχχα
Ε ρε πουστη και ελεγα, μονο εγω ακουσα να λεει μουνι και πουτσο τι διαολο…κανεις απο την παρεα δε το ακουσε.
MΠΕΕΕΕΕΝΤΖΙΙΙΙΙΙΙΙΝ