Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ…ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!!

σημερα δεν εχω ουτε φωνη (ευχαριστω μαμα κ μπαμπα που με μαθατε γερμανικα κ οχι γαλλικα:lol:) ουτε ποδια ουτε λαιμο ουτε τπτ. ποιο sonisphere ποιοι μεταλικα σλειερ κτλ. Αν οχι η καλυτερη μπαντα στον κοσμο αυτη τη στιγμη, τοτε σιγουρα μια απο τις καλυτερες ειναι αυτη που ειδαμε χθες!!!

Κ προσωπικα ενα τεραστιο μπραβο για τη μιαμιση ωρα ΚΑΘΑΡΟ λαιβ χωρις να λενε χιλια ευχαριστω κ πως ειμαστε το καλυτερο κοινο εβερ κτλ απλα κ μονο για να καλυψουν χρονο κ να γλειψουν αυτια. RAMMSTEIN ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΙ ΤΕΛΟΣ!!!

πς: δεν προσεξα αν ειπε κανεισ τπτ για τους combichrist. εμενα μαρεσαν παααααρα πολυ κ ημουν κ τυχερος γιατι εστω κ αυτα τα λιγα που επαιξαν τα ειχα ψαξει οποτε τα ξερα. πολυ καλοι μπραβο τους:D

Όπως είπες κάτι σαν πιτ… Ήμουν ακριβώς δίπλα και πιο πολύ μου θύμησε τους ινδιάνους που χοροπηδάνε γύρω απ το τοτέμ… :smiley: Το είπα και πριν, δεν είναι για τέτοια οι Rammstein, αλλά από την άλλη όπως τη βρίσκει ο καθένας…:slight_smile:

Ρε παιδιά, τι ώρα βγήκαν οι Combichrist γαμώτο? Γιατί στο φόρουμ χθες είχα διαβάσει ένα σωρό ποστ που έλεγαν πως θα βγουν κατά τις 20.20 με 20.30. Αλλά όταν έφτασα κατά τις 20.50 είχαν τελειώσει… Κρίμα γιατί ήθελα να τους δω.

BEST SHOW IN GREECE EVER!!!

δεν σε πιασα angelheart…εκει εμεινες?στο οτι για μενα ειναι 4 απτις μεγαλυτερες μπαντες…?

Ανοίγεσαι ψηλέ!!! Είπαμε και γαμώ τα show κλπ κλπ αλλα μη τα παραλέμε κιόλας! Άλλο προσωπική, υποκειμενική άποψη και άλλο αντικειμενική. Αν είναι δυνατον ποτέ να συγκρίνεις Metallica με Rammstein. Α και για να μην με πείτε και μένα υποκειμενικό εγω fanboys Maiden είμαι!!!

εγω στους combichrist νομιζα οτι θα σπαγανε κ τα 2 τυμπανα μ!!!πραγματικα δν ειχα ξαναβρεθει σε συναυλια π τα βασα να ειναι τοσο εντονα!!!αλλα δικαιολογειται αυτο γτ ειναι ηλεκτρονικη μουσικη οποτε λογικο!!αλλα κ παλι ειχα φρικαρει!!!το ζωικο βασιλειο στο εδαφος απλα επαψε να υπαρχει!!!:stuck_out_tongue:

Σταματηστε τις ηλιθιες συγκρισεις, δεν εχει κανενα νοημα.

Βασικα αυτο που ειδαμε μεσα σε 4 μερες θα το διηγουμαστε στα εγγονια μας, γιατι δεν μενουμε εκει και παμε να βγαλουμε νικητη, δεν το καταλαβαινω.

To Sonne μπουζουκι version που επαιξε στο τελος που θα το βρουμε?

και απορουμε ολοι απο που σκεφτηκες το Nickname σου :S
μετα ειμαι εγω ο γραφικος οταν λεω οτι ΑΛΛΟ ειναι το show και αλλο η MOYΣΙΚΗ…
και ευγε σε εναν μοντε νομιζω πιο πριν που αναφερθηκε στους ραμσταην ως showmen…και οχι μουσικους.
τεσπα δεν θα ξαναποσταρω δω…να μην γκρινιαζουν και μερικοι…πειτε τα για το γλεντι

Ναι μωρε δεν ειναι μουσικοι οι Ραμσταιν, αινταααα!

Σίγουρα όχι του επιπέδου των 4 :smiley:

Ναι ρε αστειυεσαι, ο Ulrich που να συγκριθει με οποιοδηποτε μελος των αμουσων Γερμανων.

Κακως απανταω στο τρολαρισμα αλλα τεσπα.

Ότι είναι οι KISS, είναι και οι Rammstein. Αράχτε επομένως.

Ε τωρα να καθόμαστε να γράφουμε τι έχουν γράψει οι μεν και οι δε το θεωρώ βλακώδες. Anyway πολύ spammarame

Ειναι βλακωδες γιατι μιλαμε για προσωπικο γουστο, και σου το λεει ενας που γουσταρει τρελα και τις 2 μπαντες.

combichrist βγηκανε στις 8 και 20,παιξανε γυρω στα 4 τραγουδια και φυγανε 9 παρα τεταρτο με παρα 10…

rammstein μας στησανε λιγο και βγηκανε καμια ωρα μετα ενω ελεγε 9μισι το εισιτηριο…

και εννοειται οτι αν δεν επεφτε το πανι στην αρχη και παιζανε χωρις το σοου ουτε 1000 ατομα δεν θα ειχε το τεραβαιμπ ενω κατι αναλογο με τους μπιγκ 4 θα μαζευε περισσοτερο κοσμο…

αλλα μας αρεσουνε οι κλοουν και τα τσιρκα και γουσταρουμε να τους βλεπουμε…8)

ρε παιδια καθεστε κ συγκρινετε 2 εντελως διαφορετικα ειδη!!!δν υπαρχει νοημα!κ οι 2 ειναι κορυφη στο ειδος τους!!τελος!!αυτες οι 2 μερες π εζησα θα μ μεινουν αξεχαστες!!απλα!!

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

To show των Rammstein ειναι σχεδον μοναδικο απο πλευρας εφφε κτλ αυτη τη στιγμη.Ειναι απολυτα στημενο και σκηνοθετημενο και αυτο δεν θα πρεπε να χαλαει κατα τη γνωμη μου κανεναν,μια και προσφερουν ενα υπερολοκληρωμενο πακετο μουσικης-θεαματος που ελαχιστοι μπορουν σε τετοια μεγεθη,αρα ειτε το γουσταρεις και το παιρνεις ειτε παιρνεις τον πουλο και πας και βλεπεις πιο χυμα πραγματα με Jams κτλ…

Χαιρομαι που γουσταρατε οσοι πηγατε,αλλα επειδη ειμαι μπασταρδος ανθρωπος,θα πω εκ των υστερων οτι μου την εσπασε που ηρθαν Ελλαδα ενω καποιοι τρεχαμε εξω για να τους δουμε,αλλα τελικα επειδη ειμαι χαιρεκακος γουσταρω που ακουσα το Engel και σεις οχι.Μουχαχα.

Mουχαχα και παλι.8)

Ξεχασα…ειδα και αυτο…