Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

αγαπαμε χοκαμ…
:stuck_out_tongue:

τωρα για τα αλλα…λες και στο λαιβ των ραμμσταην δεν παιζει μουσικη,μονο βλεπουμε… το show…:stuck_out_tongue:

Πώς και δεν αναφέρθηκε κανείς στην αδικαιολόγητη έλλειψη γιγαντοοθονών πάνω στη σκηνή; Ο Λώρης ξόδεψε όλο του το χαρτζιλίκι στους Big 4;

Γιγαντοοθόνες πάνω στη σκηνή ή στα πλάγια?
Πάνω στη σκηνή δεν έιχε ούτε στη Sofia

γενικα μπορω να πω οτι συμφωνω με τα περισσοτερα που εχετε γραψει…
γαμησαν…
απλα θα ηθελα μεγαλυτερη διαρκεια…
κανα 2 λιγοτερα απο το τελευταιο και περισσοτερο herzeleid πχ…

oσο για combichrist μπορω να πω οτι μαρεσαν πολυ περισσοτερο απο οτι περιμενα (κανα 2 songs εχω ακουσει) και live ηταν καλυτεροι απο studio (νομιζω)…
θα τους τσεκαρω παντως στανταρ…

οσο για τον κοσμο υπηρχαν φασεις που πιστευω οτι επεσε λιγος υπνος και παμε να τραβηξουμε κανα βιντεο (αν και ισως στην συγκεκριμενη περιπτωση να ειναι και λογικο αλλα οκ) παντως στα ρεφραιν οι περισσοτεροι τραγουδαγαν εκει που ημουν…

κανα 2 φορες προσπαθησαμε κεντρο/δεξια (οπως βλεπεις την σκηνη) να ανοιξουμε “κατι σαν πιτ” #-o - κατι καταφεραμε - πλακα ειχε…:stuck_out_tongue:

Στα πλάγια, για να μπορείς να βλέπεις τι συμβαίνει στη σκηνή.

Αρχικά ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!

Τωρα στο ζουμί…

Οι Rammstein εχθές έδωσαν show τρελλό!

Για υποτονικό κόσμο, θα ελεγα βασικα οτι μπροστά που ημουν εγω (δεξια πλευρά, 6 Μ απο τη σκηνη) είχε τζέρτζελο. Το τζερτζελο που ούτως η άλλως θα ταιριαζε στους rammstein. Ουτε τρελλό ξύλο, αλλα ούτε “κουναω ποδαρακι στον ρυθμό”… Βεβαια θα συμφωνήσω με πολλούς που ειπαν οτι πιο πίσω το σκηνικό θύμιζε “επιτάφιο” απο θεμα ζωντανιας και κοσμου.

Οι combichrist ειναι ωραιοι τελικα αλλα για να τους ακους μονο live… :lol: Δε μπορω να τους ακουσω studio με τιποτα. Εχθές ομως ήθελα να ακούσω ΚΙ ΑΛΛΟ!!!

Οπως και Rammstein ηθελα κατι ακομα για να ειμαι ειλικρινης… Ενα Εngel ρε παιδι μου, κατι ακομα…

Γενικότερα παντως πολύ ευχαριστημένος. Δεν θα συγκρινω big 4 και ramm μιας και ο καθένας σε “φτιαχνει” διαφορετικα. Ειναι σα να συγκρίνεις πίτσα με σάμαλι.8)

Ωραία πιάσε μια πίτσα γίγας με μπόλικο σάμαλι τώρα γιατί ήδη “πεινάσαμε”… :stuck_out_tongue:

Αυτό όντως είναι μαλακία[-X

Oι Rammstein παίζουν σε άλλο επίπεδο. Το show τους είναι περισσότερο ένα θέαμα, ένα ακρόαμα, μια μουσική θεατρική παράσταση παρά μια συναυλία σαν όλες τις άλλες. Πάντως αν σας δοθεί η ευκαιρία μην στερήσετε από τον εαυτό σας την δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια από τις καλύτερες εν ενεργεία live μπάντες του πλανήτη…Δεν θα κλάψετε τα λεφτά σας, είναι το μόνο σίγουρο…

Πάρτε μια μικρή γεύση από την πανέμορφη χθεσινή νύχτα:

Wiener Blut - http://www.youtube.com/watch?v=oO4r71Uxlrk
Du Hast - http://www.youtube.com/watch?v=zwRWcq9qzmc
Ich Will - http://www.youtube.com/watch?v=KVFzdWsTgRs
Sonne - http://www.youtube.com/watch?v=8-BHWW8kQ8Q
Du Riechst so Gut - http://www.youtube.com/watch?v=n8OvCBSAfEk
Links 2 3 4 - http://www.youtube.com/watch?v=hk_NaB4OgSs

+1000000000000000000000000000000

Mα τον Δια, ποιος μπορει να κανει τετοιες συγκρισεις εδω οι Metallica δεν συγκρινονται στο ελαχιστο με τους αλλους 3 (που εχουν δισκους ογκολιθους) θα συγκριθει καποιος αλλος.#-o

on topic

Ηeadliner με 1.30 ωρα.:thumbdown: μονο σε συναυλιες τυπου Beyonce,Rihanna, Killers, Kings of Leon δικαιολογειται.

χμμ με την απορια θα μεινεις!!! και νομιζω ο καθενας εχει δικαιωμα να εχει μια αποψη. ειπα οτι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ οι ραμμστειν ειναι καλυτεροι τωρα κ φυσικα μιλαω κ σαν μουσικη οχι μονο σαν σοου. στο τελος θα πουμε οχι οτι δεν παιζουν μουσικη αλλα οτι βαρανε κ στην τυχη τενεκεδες κ παραγουν κατι που λεγεται ηχος. το οτι οι μεταλλικα εχουν βγαλει τραγουδαρες και φοβερους δισκους προφανως κ δεν το αμφισβητω. αλλωστε κ απο οταν ηρθαν το 2007 εγω εφυγα νεκρος απο κει μεσα απο το πολυ χτυπημα κτλ. για μενα ομως τουλαχιστον οι 3 τελευταιες προσπαθειες τους να βγαλουν ενα καλο αλμπουμ δεν ευωδοθηκαν κ πολυ απλα για μενα δεν λενε κατι φοβερο πλεον. αποψη μου…δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι. κ σορυ για το οφ τοπικ.

και για να το ξαναπω μιλησα για το παρον κ δεν συνεκρινα δισκους. ειπα για μενα οι ραμστειν ειναι απο τους καλυτερους αν οχι οι καλυτεροι αυτη τη στιγμη επειδη αυτοι ανεβαινουν ενω για μενα παντα οι μεταλικα κατεβαινουν…αν οχι σε αποδοση λαιβ τοτε απο πλευρας δημιουργηκοτητας. οχι εβερ! δεν θα βγω κ παλαβος τωρα :stuck_out_tongue: κ επαναλαμβανομαι πριν με βρισετε κ αλλο…ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ :slight_smile:

Μια μέρα μετά και ακόμα στο μυαλό μου τριγυρνάνε οι εικόνες του live.
Έλεγα ότι το Sonisphere με ξέκανε αλλά το χθεσινό ήταν “χτύπημα κάτω απ’ τη μέση”…
Τα πιο τίμια 45? που έδωσα στη ζωή μου.
Engel,Mutter…Θα τα ήθελα στο setlist όπως και κάποια άλλα.Άντε και την επόμενη με ένα best-of να φύγουμε για το τρελάδικο.

Μη λέω κι εγώ τα ίδια για τη συναυλία, απερίγραπτα απλά, τέτοιο show δε το περίμενα με τίποτα. Το κοινό δεν ήταν υποτονικό -σε μας που είμασταν 4η-6η σειρά τουλάχιστον- ίσα ίσα, όλοι τραγούδαγαν, φάγαμε πολύ σπρώξιμο και είμασταν δίπλα σε αυτό το “κάτι σαν πιτ”. :stuck_out_tongue:
Υπάρχει και ένα πιπεράτο νέο-φήμη:
Όταν τελείωσε η συναυλία, περιμέναμε μια φίλη μας και μας έπιασαν την κουβέντα κάτι σεκιουριτάδες… Ο ένας λοιπόν είπε ότι μόλις τελειώσουν οι Ραμμστάιν την περιοδεία θα διαλυθούν γιατί έχουν τσακωθεί πάρα πολύ χοντρά, ο Τιλλ θα φτιάξει νέο συγκρότημα και κάτι τέτοια. Αυτό. Προσωπικά δε το πίστεψα και πάρα πολύ, άμα γίνει θα το μάθουμε.

Χωρις σκοπο να σπαμμαρω, αλλα επειδη το συγκεκριμενο μου χτυπησε στο ματι.

(Αλλωστε δεν εχω τιποτα με τους Rammstein, τους οποιους εχω μια μικρη περιεργεια να ψαξω.)

Το “καθαρο” λαηβ ηταν μιαμιση ωρα.

Αυτο με τα γλειψιματα (απο οσα καταλαβαινω οτι υπονοεις) ξεπερασε τις 2 ωρες.

Συμπερασμα βγαζεις και μονος σου. :wink:

Οι Rammstein ειναι η μεγαλυτερη μπαντα αυτη την στιγμη στην Ευρωπη!

Το μαυρο πανι επεσε και η τεραστια Γερμανικη σημαια ηταν απλα η αρχη…
Μπαμ και Ramm-Stein… Δεν μπορω να πω κατι παραπανω απο τους προηγουμενους… Φετος ηταν μια γεματη συναυλιακη χρονια και ΑΥΤΗ η συναυλια ηταν ο καλυτερος τροπος για να τελειωσει… Αν και με το μισο σοου εκρηκτικων και αλλαγμενη σκηνικη παρουσια σε σχεση με την Δρεσδη που τους ειδα τον Φλεβαρη ηταν οτι καλυτερο εχω δει σε Ελληνικο εδαφος…
Οι φωτιες σε εκαναν να ιδρωνεις ακομα κι αν καθοσουν μπροστα απο τον ηχοληπτη! Οι καπνοι που γεμισαν το terravibe στην «ανοιξη στο Παρισι» ειναι ενα σκηνικο που θα το θυμαμαι χρονια… Το μπανιο απο φωτια του flake, η αντλια βενζινης στο Benzin… Το λουσιμο με αφρους απο το πεος μπετονιερα του Till και τα αμετρητα χαρτακια κολλημενα πανω μας…

Μακαρι να τους δουμε ξανα εδω στην επομενη περιοδεια…

(χιλια ευχαριστω στον προεδρο Μιχαλη που εδωσε την ευκαιρια να ζησουμε μια βραδια με τους rammstein στο Poquito μετα την συναυλια… Απλα ονειρικη βραδια…) Παντα τετοια!!!

Κανεις δεν μπορει να κανει τετοιες συγκρισεις γιατι μιλαμε για μηλα με πορτοκαλια. Οποιος συνεχιζει αυτην την γελοια αντιπαραθεση το κανει 100% μπας και τσιμπησει κανενας και γινει τζερτζελο.

Επισης, “αντικειμενικη” αποψη στην τεχνη δεν υπαρχει, οταν το χωνεψετε τα ξαναλεμε.

Και ξαναλεω, μιλαω ως τεραστιος φανμποης Μεταλλικα, απλα κατι βλακειες που γραφονται εδω και κατι σελιδες δεν παλευονται. Το τι μουσικοι ειναι οι Ραμσταιν αν ακουσετε κανα κομματι περα απο το Du Hast μπορειτε να το διακρινετε πολυ ευκολα.

Ποιοί σεκιουριτάδες ρε φίλε μου?? Αυτοί μόνο πως να βγάζουν χρήματα περνώντας άτομα στη ζούλα ξέρουνε. Είμουν ένας από τα καμιά 400-500αριά άτομα που περιμένανε απ’έξω. Μετά το Feuer Frei και αφού είχε πεί και το keine lust ο κόσμος αρχιζε και γκρίνιαζε χοντρά,άντε θα έχει φτάσει στη μέση η συναυλία κλπ ΚΑΙ πετάγετε ένας χαζός σεκιουριτάς και λεεί ποιά συναυλία θα τελειώσει ρε παιδιά , ΤΟ Support παίζει ακόμα…:?

Άσχετο, αλλά σε ένα μπλογκ αναφέρθηκε ότι σε κάποια φάση οι σεκιουριτάδες βάζαν άτομα μέσα στο τέρα βάημπ χωρίς “κανονικό” εισιτήριο, αλλά στάζοντας 25 ευρώ κατευθείαν σε αυτούς.

Κάτσε να βρω και που το διάβασα.

Αντιλήφθηκε κανείς κάτι τέτοιο ώστε να το επιβεβαιώσει;

E, δεν πέφτουμε κι απ τα σύννεφα.

Δεν ξέρω για χαρτάκια, εγώ είχα πάει με 2 φίλους αλλα δεν είχανε πάρει φράγκο μαζί τους, εγώ έιχα γύρω στα 60 ευρώ αλλά δεν μπορούσα να μπώ και να τους αφήσω έξω (αν και τους χρειαζότανε) βλέπεις τους είχα φέρει με δικό μου αμάξι και πως θα φεύγανε. Περιμέναμε λοιπόν εκέι μπρπστά στη πύλη και μας πλησιάσανε κανα 2 φορες και μας είπανε παιδιά έχετε εισητήρια? Αν θέλετε σας βάζουμε μέσα με κάνα 25 τον καθένα. Καθαρή αισχροκέρδιαΈπρεπε να τραβήξω βίντεο ρε γμτ!! Η Ειρωνία σε όλο της το μεγαλείο όταν άρχιζε η συναλία είχαμε μαζευτεί μπροστά απο την κεντρική είσοδο ένα μεγάλο μπούγιο και γκρνιαζαμε μπας και μας αφησουν.Ητανε ένα γομάρι χοντρος & ψηλός μπροστά και του λέγανε μερικοί να μπούμε κλπ και έλεγε παιδιά χωρις εισητήριο δεν μπάινει κανείς και έβλεπες μετά απο λίγο σκάγανε 2 κοπέλες πχ χωρίς εισητήρια και πεταγότανε κανένας φίλακας και έλεγε άστες είναι απο μένα, η τις πήγαινε συνοδεία μέχρι κάτω, τα λέω γιατί έιμουν μπροστά μπροστά στα κάγκελα και περνάγανε όλoi απο μπρόστά μου και φυσικά εισητήριοδεν είχανε ούτε για πλάκα .