Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

Με εκφράζει απόλυτα αυτή η φράση.
Προσωπικά δεν ακούω καθόλου Rammstein, ξέρω κανα-δυο δημοφιλή τραγούδια, αλλά πήγα και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

ε για το ιδιο σκηνικό λέμε τότε. φαντάσου να βάλαν 200 άτομα έτσι μέσα (όπως αναφέρεται στο ποστ). Με τη μία 5000 ευρώ στη τσέπη και κατάμαυρα :!:

και sonisphere τα ιδια κανανε…

για το sonisphere ισχυει σιγουρα…
μπηκαν φιλοι οταν εδωσαν σε σεκιουριταδες 30?..
για rammstein δεν ακουσα κατι απο γνωστους μου αλλα για να το λετε…

αν και άργησα λιγο(δεν ειχα νετ) ας γράψω και εγω την γνώμη μου…:stuck_out_tongue:
ΜΑΣ ΥΣΟΠΕΔΩΣΑΝ!!!:smiley:
μεσα σε μια εβδομάδα εζησα 2 απο τα καλύτερα live που εχω παει…
οι stein φοβεροί επαγγελματίες δεν μας έριξαν καθολου σε σχέση με αλλες χωρες(αν εξαιρέσεις το engel που μάλλον δεν χωρούσαν τα φτερα στην σκηνή…:p)
για το κοινό πράγματι στην αρχή που ήμουν πισω μου φάνηκε λιγο υποτονικό αλλα μετα απο τα 2 πρώτα τραγούδια που πήγα μπροστά έγινε της πόρνης!!!
doktor lorenz μορφαρα!!!:bow2:
αντε και του χρονου…(δεν παίζει να μη τους ξανα δω!!!):stuck_out_tongue:

Φίλη. :stuck_out_tongue:
Ναι, τα ξέρω αυτά. Ένας φίλος μου μπήκε στο sonisphere με 10 ευρώ. Εγώ λέω γι αυτούς έξω από τα καμαρίνια, το staff τελος πάντων :stuck_out_tongue:

xereto!!!katarxas ime kenouris edo k afto ine to proto m post!

oi rammstein trelanan kosmo pedes ok egw vasika imouna oute 10 metra ap tn skinh kedro(kagelo ston meso diadromo)k toulaxiston eki p eimouna egw psiloginotane to xaos:p dn kserw p lete gia piso ipotoniko kino klp ala brosta k poro8ikame k kselarigiastikame(exw vraxnada gar…)k genika aposogoi epagelmaties k apsogo show i mono m enstash ine oti to parakanane me to kenourio k metrio kata tn gnomi m album k prosopika 8a i8ela kati perisotero apo reise reise:-s

ara adikimenika poli koble k xwris na ime k o fanatikos opados tous8)

twra gia esas p sigrinete me to sonisphere re pedes afta ine ipokimenika pramata ara?
egw prosopika dn piga k oute 8a pigena k tsaba na itane na dw tous ‘‘big for’’ gt apla dn goustarw…ase p pio sinxronh mousiki pezoun oi babogeroi roling stones pleon para ta sigikrimena pedia tou tharsh :wink:

alla afta ine to diko m gousto k apopsh pada!

ρε σεις…στο Poquito ηταν ΟΙ Rammstein ή μας κανετε πλακα:-k:-s:?#-o

Καλως ηρθες! Να ξερεις οτι απαγορευονται τα greeklish σ’αυτο το forum :slight_smile:

Αυτο ισχυει και για μενα, ειναι θεμα γουστου. Αυτο ηθελα να πω στον παπαρδελα και πριν. Καποιοι γουσταρουν, καποιοι οχι. Απλα μην μπαινετε στο θρεντ της συναυλιας των rammstein για να πειτε “ποσο τελειο ηταν το sonisphere”.
Αυτα, παρα πολυ φιλικα:)

ισχυει μαν … εχει φωτο μια φιλη

angelheart ασε τις διπλωματιες …πουλο σε καθε 18χρονο γερομεταλλο … τις επιδειξεις και την ebay τρουιλα στα πιτσιρικια στο αντρεγκραου :smiley:

Μαυρα δεν ηταν. Ειχαν θεωρημενα εισητηρια απο την εφορια. Μαλλον πουστια ηταν για να βγαλουν οσα λεφτα μπορουν απο τους τσαμπατζηδες που θα ηθελαν να δωσουν 25 αντι 55 και αντιστοιχα 30 αντι 95.

πραγματικα δεν θελω να το πιστεψω…:?

αλλα αυτο σκεφτηκα και εγω εχθες…

νταξ Ελλαδαρα…

θενκς ΒΒΒ…γαμωτο και ημανε διπλα#-o

Βολτα&Αρης: εγω και Παπαριζουν ακομα αν ειναι τζαμπα πηγαινω :stuck_out_tongue:

καμια φωτο παιζει ρε παιδια?

Τα εισιτήρια που λες είναι κανονικά και υποθετικά είναι προσφορά μόνο για κατοίκους Μαλακάσας. Απλά δίναν και τέτοια στον κόσμο που περίμενε απ’ έξω. Ανεξαρτήτως αυτού πολλοί σεκιουριτάδες είτε σε συναυλίες είτε σε γήπεδα σε βάζουν μέσα άμα τους λαδώσεις.

ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα…

Μαλιστα… θα καραφλιασουμε τελειως…

Φιλε Angelheart εγω βλεπω τους οπαδους των Rammstein να ειναι αυτοι που σε καθε ευκαιρια προσπαθουν να τονισουν ποσο γαματο ειναι το συγκρορτημα που ειδαν και ποσο πισω αφηνουν τους Big 4 και αλλες τετοιες γραφικοτητες.
Δες και τα παραπανω ποστς για παραδειγμα.

Δεν ειδα κανεναν να μπει και να γραψει “ποιοι Rammstein ρε, τραβατε ακουστε λιγο thrash σκατοφλωροι”. Απο την αλλη ειδα πολλα παιδακια να αναφερονται ειρωνικα στις μπαντες που επαιξαν 3 μερες πριν προσπαθωντας να μας πεισουν πως αυτο που ειδαν ειναι το μοναδικο μουσικο υπερθεαμα που μπορει να ζησει κανεις. Mας λενε πως τα παντα ειναι θεμα προσωπικης αποψης και γουστου αλλα δεν βλεπω και να πολυσεβονται την αντιθετη αποψη…

Μπηκα (κακως μαλλον) να διαβασω πως ηταν σε μια συναυλια που δεν πηγα (αφου δεν μπορω να πω πως πολυγουσταρω αυτο που παιζουν οι Γερμανοι) και εχω διαβασει χιλιες δυο ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Show some mercy please…

Kι εσυ επισης.8O

Ρε παιδιά, κανένα “Live aus Athens” θα βγεί?
Ξέρει κανείς τίποτα?

εχει βρει κανεις βιντεο you have mouni i have a poutso γιατι κ γω δεν πηρα πρεφα.ειδα κατι βιντεακια αλλα τιποτα