Godsmack φιλε μου…που ειπαμε οτι θα κανεις διακοπες φετος το καλοκαιρι…;;
στο τερρα βαιμπ
ΘΕΟΣ!!! χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Να το μονταρω με τη φατσα του Till και να βαλω και στο “S” το cross της μπαντας να ταιριαζει κιολας!!! χααχχαχααχχαχαχ
στα λεγα???
Θα μας πεθανουν φετος…:lol: καλα συννενοημενοι ηταν ολοι τους?μανα,πατερα βοηθηστε στο δυσκολο φετινο οικονομικο ξεζουμισμα…:lol:
Ευτυχώς που έτριξε τα δόντια ο Πάγκαλος στους Γερμανούς και άρχισε η καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων!!! Πρώτη δόση: RAMMSTEEEEEEEEEEIN.
Εκτός από αυτό (όπου έχω τι αμφιβολίες μου για το πλήρες του σόου για τη δικαιολογία της πυρκαγιάς), είναι επίφοβο και σε θέμα ήχου. Rammstein πας να δεις, θες ήχο καμπάνα!
Καλη φαση…
Τους ειδα στο Βερολινο τον Δεκεμβρη (70 euros το ticket) και δεν μετανιωσα ουτε για cent με αυτα που ειδα και ακουσα.
Σιγουρα, παιζουν πολυ απο το τελευταιο τους album αλλα οι Rammstein ειναι Rammstein…
Αν δεν ηταν Δευτερα ωστε να πρεπει να παρω αδεια απο τη δουλεια (μια και απο Θεσσαλονικη…), δεν θα τους εχανα με τιποτα (ακομα και αν τα εσταζα στην γαμω-Didi…η οποια παραδοξως με εντυπωσιασε με τις τιμες του εν λογω live (με την καλη εννοια))
Οπως λενε παραπανω, σκατε 30αρια και 40αρια για gagarin κλπ. και θεωρειτε τις τιμες για Rammstein τσιμπημενες; Ελεος…ο Ελληνας δεν θα αλλαξει ποτε… γι’αυτο βλεπει τα περισσοτερα συγκροτηματα στις τελευταιες εμφανισεις της καριερας τους.
Οσο για τα 85+ του Sonisphere, μπορει να φαινονται λιγα για τοσα συγκροτηματα, σιγουρα ομως μια μπαντα δεν παιζει τοσο καλα (ή εστω…τοσο πολυ) οσο σε “solo” live. Αν πχ οι Rammstein παιζανε στο εν λογω φεστιβαλ, δεν θα πηγαινα με την καμια.
To live των Rammstein στο Βερολινο (19/12) κρατησε 1 ωρα και 45 λεπτα. Σε φεστιβαλ μονο αν εισαι headliner παιζεις τοσο (και αν…)
Οσοι πανε καλα να περασουν (μακαρι να παιξουν ολα τα μπαμ μπουμ και μακαρι να ειμαι και εγω ξανα εκει).
Οσοι δεν πανε… απλα θα χασουν (εκτος και αν πιασει καμια βροχα, οποτε θα πεθανουν στο γελιο χεχεχε)
σωστο αυτο, αλλα να που περσυ κατι εκαναν γιατι οι slipknot ειχαν καλο ηχο! τουλαχιστον εκει που καθομασταν εμεις (αρκετα ατομα) σχολιαζαμε ακριβως αυτο.
+1000
Πες τα και συ γιατι μη νομιζω οτι παραλογιζομαι.
Τους ειδα και γω λονδινο στις αρχες του φλεβαρη και ξερω απολυτα ποιο ειναι το συναισθημα! Φυσικα βεβαια θα τους δω και αθηνα
Μάλλον το σχολιάζατε επειδή στους Down θάφτηκαν κυριολεκτικά τα 2 πρώτα κομμάτια και στους Mastodon… ας το αφήσουμε καλύτερα!
Tέλος πάντων, αν προλάβω τα 35-45άρια θα είμαι εκεί να το διαπιστώσω λογικά.
Καλα δε θα κατσουμε να βγαλουμε ακρη ποιος ειχε και δεν ειχε απο τους απο κατω τους. Σε πληροφορω οτι και στο Λυκαβυττο οι μαλ***ες οι τεχνικοι τους τα ιδια εκαναν στη support μπαντα. Δεν τους αφησαν να κανουν χρηση αρκετων επιλογων κονσολας. Ε τα ιδια εκαναν και περσυ. εχει να κανει με τα καθικια των slipknot οχι με το Μαλάκασα Palace:lol:!
παιδια να επιβεβαιώσω οτι όντως η προπώληση ξεκινα την Τρίτη 2/3 ? Φυσικά Θεσ/νικη και Αθηνα παράλληλα ετσι?
Και εγώ άμα προλάβω τα 35άρια ή 45άρια, αλλιώς μετά βλέπουμε:D
Πάντως πολύ πράγμα φέτος και θα χάσω πολλές συναυλίες, αλλά σαφώς προτιμώ το summerbreeze φέτος από κάθε άλλο πράγμα μέσα στην ελλάδα.
Δώστε λεφτά στα παιδιά, γονείς!!!
8O8O8O μπω μπω μπω!! τι νεο ηταν αυτο?? 8O8O8O
Την παλεύετε ή αγνοείτε ότι αλλού δίνουν 15?;
Ποιος είπε ότι δίνουμε 35άρια για Gagarinιές και μας φαίνονται λίγα;
Φανισπαλ, πίνεις μπύρες?
…και οχι μονο μπυρες
που τα ειδες ρε μεγαλε τα 15? ? Εχει τυχει να πας εξω να δεις τετοιου επιπεδου μπαντα με 15 ευρα??? αν ναι πες μας και μας να μαθουμε…
Κοίτα πού καταντήσαμε, τα φθηνά να είναι μόνο στου Ξήγα (Detol στη γλώσσα που το ανέφερα):thumbdown::thumbdown:
Πάντως οι περισσότεροι πρέπει να πιεστούν άμεσα, χωρίς να προλάβουν να φτιάξουν το πρόγραμμα τους, ώστε να πάρουν το 35άρι ή το 45άρι. Αλλιώς τα 55 τσιμπάνε…
Οκ ρε παιδια!!! να μερικα επερχομενα live στην αθηνα σε μικρους χωρους!
The Gathering - Gagarin 205 - 30 e
Gamma Ray - Fuzz Club - 30 e
Behemoth - AN Club - 25 e
Fear Factory - Gagarin 205 - 30 e
Fates Warning - Fuzz Club - 30 e
Firehouse, Bonfire, Hardcore Superstar - Gagarin 205 38 e (!!!)
Θα συζηταμε κ αλλο αν ειναι καλη ή οχι η τιμη για rammstein ???