Rammstein @ Terra Vibe, 28/06

Φίλε μου δεν έχει ισχύσει ποτέ κάτι τέτοιο για τέραβάιμπ.Οπότε μην αγχώνεσαι.Για να μην σε πάρω στον λαιμό μου όμως, πριν πας, μπες στο site της didi μπας και έχουν ανακοινώσει κάτι τέτοιο.Μπορείς επίσης να πάρεις και ένα τηλ στο τίκετ χάους αύριο.

Έχεις πλάκα όμως.

Θεωρείς ανεκτό το 55 για μια μπάντα και υπερβολικά τα 85 για επτά.
Σκέψου το.

Εεεεεεεεε, χμ, γίνεται να μεταφερθεί για μετά τις 30 Ιουνίου;;;;;
Νωρίτερα δεν μπορώ!

Και οι Rammstein? Κι αυτοί τον Ιούνιο? Αφήστε κανένα λάιβ και για τον Ιούλιο ρεεεεε.

Δεν μου αρέσουν οι Rammstein αλλά καλή φάση. Μεγάλη συναυλία…

εγω και παραπανω περιμενα…
αλλα εμεινα μαλακας οταν ειδα οτι ξεκιναει το εισητιριο απο τα 35…
δευτερα μετα το σχολειο με την τσαντουλα μου παω κατευθειαν Αθηνα 8)
αμα ειναι κανεις εκει παμε και για κανα καφεδακι κερασμενο απο εμενα…
τετοια χαρα που εχω χαλαλι…

Εντιν:Τριτη λαθος…

Τέτοιες μαλακίες ακούν/διαβάζουν οι διοργανωτές και σε λίγο καιρό θα καπαρώσουμε κάτω μαξιλάρι το 50αρικο.

δεν τους εχω ακουσει και παρα πολυ αλλα επειδη εχω φιλους κολλιμενους με τους συγκεκριμενους με βλεπω να πηγαινω κι εγω. ετσι κι αλλιως ειναι καλο το εισητηριο και θα ειναι σιγουρα φοβερη εμπειρια!! :wink::wink:

Η εξεταστική Ιουνίου ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ!!! Πέρσυ τουλάχιστον είχε και τον Μάιο μεγάλες συναυλίες!! (άσχετα που η μία δεν έγινε :Ρ)
Έστω μία ας ήταν Σάββατο!!!

Αυτο. Μην πατε ολοι για τα 35αρια και τελειωσουν, αντε.

τρελή δήλωση αυτή και δεν τη σχολίασε κανείς :-k

χαμός στο ticket house. Θα πέσει τρελό ξύλο για τα μαγικά χαρτάκια των 35?

Πόσα εισιτήρια θες να αγοράσεις; παλαιότερα σε κάποιες συναυλίες είχαν ανακοινώσεις και λέγανε μέχρι πόσα εισιτήρια μπορούσες να πάρεις (συνήθως ήταν 4 εισιτήρια). Πάρε και κανένα τηλέφωνο στο Ticket House και ρώτα. Πάντως μην σκάσεις πρώτος την Τρίτη και ζητήσεις 1000 εισιτήρια, γιατί μπορεί να στα δώσουν αλλά θα φας ξύλο από εμάς :lol:

Φιλε μου το βλεπω καθαρα σαν event! εχει σημασια αν ειναι 4 ή 5 ή 6 ???
Τα λεφτα δε θα σου φυγουν απο την τσεπη σου? Ειναι πολλα φιλαρακι σαν εξοδα απο το τσεπακι μου! Για αυτους που τα παιρνουν ισως και να ειναι πολυ λιγα. Αν δηλαδη μια μερα γινει ενα ακομα μεγαλυτερο γεγονος και κοστιζει 150 που παλι θα ειναι νορμαλ για αυτο που θα δεις, εκει τι θα πεις? Και ΞΑΝΑΛΕΩ υπαρχει και κοσμος που πρεπει να συνδιασει και τα ναυλα του γιατι δεν ειναι ολοι στην αθηνα! Αλλο λοιπον να πληρωσει 50 και αλλο 85!

Έλα μην κάνεις κωλοτούμπα τώρα! :lol:
Αυτό που λες είναι αυτό που έγραφα εγώ στο άλλο θρεντ.

Anyway, μέχρι 45 είναι καλά αλλά το Terra Vibe είναι πολύ επίφοβο όπως και νάχει.

κριμα που δε μ’αρεσουν γιατι 35 ευρω(???) ειναι super τιμη για τετοια συγκροτηματα κ ποιος ξερει ποσα θα πληρωσω εγω σε αλλα lives… ΤΥΧΕΡΟΙ!!!

[SIZE=“7”]RAMM[/SIZE]

[SIZE=“7”]STEIN!!![/SIZE]

Μπορει να μην ειχα πει για επαρχιωτες ειχα αναφερει ομως για φοιτητες ,μαθητες, κλπ.κλπ
Δε σου κανω καμια κολοτουμπα, τις αφηνω για τα “πιθηκια” που κυκλοφορουν… :smiley:

Ειναι επιφοβο ναι γιατι αν εχεις ιδεα τι γινετε στα live τους μας βλεπω το λιγοτερο ναι καιγομαστε μεχρι τη Λιβαδεια ! :lol::lol::lol::lol:

Ψυχική ανάταση, καρδούλες και πόνυ.

Μας δουλευεις??? Τωρα και αν ειναι στα ανωτερα τους πλεον σα γκρουπ! δεμενοι ,θεατρικοτατοι, και Δ-Υ-Ν-Α-Τ-Ο-Τ-Α-Τ-Ο-Ι !!! (ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΜΩΡΕ ΑΜΕΣΩΣ!!!) χαχχααχχαχαχαχαχ

θα ριξω εναν απο τους καλυτερους υπνους ever σημερα 8)

:lol::lol: