Rammstein tour 2020!

Aυτοι δεν εχουν τον θεο τους ρε, συνεχιζουν το '20 κανονικά και φυσικά για την επισκεψη στην γειτονιά μας εστω, ουτε για πλάκα.
Κουμπάρε στο Dusseldorf, δεν σου’ρθα φετος αλλά του χρόνου θα σε δω σίγουρα…:smile:

Έχουν βγεί ήδη στη προπώληση εισιτήρια (και αύριο βγαίνουν γενικά ), και βάλανε και έξτρα μέρες στη Γερμανία γιατί πάει *μιωντας. Είναι ήδη αρκετά packed το πρόγραμμα τους από ότι βλέπω και όπως είχε αναφερθεί σωστά και στις φήμες (να με συμπαθά το μέλος που το έγραψε, δε θυμάμαι) , τουράρουν μόνο στάδια . Οπότε χλωμό για εδώ ποιος θα τους βάλει στο ΟΑΚΑ…(και τα εισιτήρια είναι στο κατοστάρικο).

Με βλέπω να κλείνω για Βερολίνο που και γώ έχω συγγενείς και αν γίνει κανένα θείο δώρο και έρθουν εδώ, φαντάζομαι τα εισιτήρια θα φύγουν εύκολα.

3 Likes

Νταξ στάδιο δεν θεωρείται και η λεωφόρος;

1 Like

Δεν θα θεωρείται μετά… πάντως νομίζω πως στάδιο θεωρείται μόνο αν έχει ταρταν για αγώνες δρόμου…

1 Like

κι εγώ έτσι νομίζω

Σιγά μην κλείσει κανείς το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ για τους…Rammstein , δεν ξέρω κανένα διοργανωτή να θέλει να πεσει τελείως εξω. Το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ για μια μπάντα που το τελευταίο της άλμπουμ πήγε στο νούμερο 30 στα ελληνικά charts, βρε τι διαβάζουμε.

Αυτό ακριβώς είπα. ΠΟΙΟΣ θα τους βάλει στο ΟΑΚΑ. Δυσκολία κατανόησης κειμένου ή παράλληλος μονόλγος;

Τώρα για το αν οι Rammstein είναι μικρή μπάντα όπως αφήνεις να εννοηθεί, κάνε μια βόλτα από το site τους και άμα βρεις εισιτήριο (παίζουν πανευρωπαϊκά σε αντίστοιχης χωρητικότητας στάδια με το ΟΑΚΑ) σφύρα στο ρυθμό του du has(s)t.

του engel :metal:

3 Likes

'Εχεις δίκιο, ήταν πάρε βάλε και το 'χασα σε άδειο τέρμα :joy:

Btw βγήκαν τα εισιτήρια, αλλά τραγωδία το eventim. 20 λεπτά για να μπείς, και εδώ και 40 λεπτά ενώ έχω επιλέξει εισιτήρια, “ψάχνει” ανά 3 λεπτά θέσεις. Βάλτε ticketmaster ωρέ.
Δε μας βλέπω.

Κ πανάκριβα.Κοιταγαμε να κλεισουμε Λειψία κ αρένα είχε 110 (μου πε ο φίλος που ανέλαβε να τα κλείσει)