Διαρροή και στο γιουτουμπι? Μπράβο… Άψογο το κομμάτι! Χαμός
Όποιος πρόλαβε το άκουσε, σε λίγο πάλι.
Mια χαρά το κομμάτι!
Το ακούω τώρα, πολύ καλό κομμάτι. Άξιζε η αναμονή !!
Επειδή ξέρω και γερμανικά (που λέει ο λόγος) έπιασα ένα deutschland über alles στους στίχους;
Ναι είναι εντελώς ειρωνικοι οι στίχοι…
Οι Rammstein ειναι παντοτε σαρκαστικοι με το καθεστως της χωρας τους, και φαινεται κι απο το εξωφυλλο του single, το οποιο ειναι ενα επος νομιζω.
Ανελπιστα καλο το τραγουδι, ακουγεται παρα πολυ συγχρονο και επικαιρο, και δεν το περιμενα. Μολις ανεβηκε κατα πολυ η προσμονη μου για το νεο αλμπουμ.
Εφ’οσον εβγαλαν τετοια κομματαρα χαλαλι η στειρα 10ετια. Ειχα πολυ καιρο να ευχαριστηθω τετοιο συνδυασμο οπτικα και ακουστικα.
Παρα πολυ καλο το κομματι, τρομερο πραγματικα το βιντεοκλιπ, ταινια μικρου μηκους κανονικα…
Ωραιο πρωτο κομματι, το αλμπουμ κυκλοφoρει στις 17 Μαΐου. Θυμιζει βεβαια λιγο αυτο: https://www.youtube.com/watch?v=OguHIyNNblM
Σωστος. Ειναι το πρωτο που μου ηρθε και εμενα ακουγοντας το
Ψάχνω να βρω καμία μετάφραση/υπότιτλο (Αγγλικά εννοώ) για το κλιπ αλλά μάλλον είναι νωρίς ακόμα. Αν τυχόν βρει κάποιος κάτι ας το ποσταρει.
Ναι ρε φίλε… Ευχαριστώ!!
Ποσο γαμάτο βιντεο, τι εχουν κανει οι θεοι ρε φιλε, δεν εχω λόγια!!!
Σπέρνει το κομμάτι και ανυπομονούμε για το αλμπουμ !
RAMMSTEIN ρε αιδοία !!!
Εκπληκτικο κομματι & βιντεο !! Μπαινει τρομερο riff sto 3.43…
Εμένα μου θύμισε την εισαγωγή στα πλήκτρα από το Moonchild των Maiden
Υπερπαραγωγή πάντως το video clip.
Εμένα πάντως η εισαγωγή (με το που μπαίνουν κιθάρες, ντραμς κτλ) μου θύμισαν και λίγο Hail To The King από Α7Χ
πανσωστος !!!
Και συνεχιζω να το ακουω ακαταπαυστα!
Βγαζει πολυ συναισθημα το κομματι παντως.
Εν τω μεταξυ εχω την εντυπωση οτι θα ειναι fun favorite στα live τους απο εδω κ περα.
p.s. Μεσα σε ολα να πω οτι και τα δευτερα φωνητικα που ακουγονται στα verses μου θυμιζουν s.a.g.a.p.o. απο Μιχαλακη Ρακιντζη:rofl:
Δεν κατάλαβα γιατί θεωρήθηκε προκλητικό το βίντεο.
Παρουσιάζει την ιστορία της Γερμανίας, ξεκινώντας από την μεγάλη νίκη ενάντια στου Ρωμαίους και δίνοντας έμφαση στα αρνητικά (Ναζι, RAF, Στάζι κλπ).
Βασικά είναι τόσο έντονο το γερμανικό στοιχείο στους rammstein που πολύς κόσμος τρομάζει από την προφορά και μόνο χαχα.