Rammstein

Κανενα μισολογο, μιλαω για αυτα που τα εχουν παραδεχτει και οι ιδιοι, τα υπολοιπα ειναι ποινικα και θα αποδειχτουν η οχι εν καιρο.

Για τα αποδεδειγμενα λοιπον ειναι θεμα γουστου υποθετω. Εσυ ισως να φτιαχνεσαι οταν σκεφτεσαι τον ιδρωμενο χοντρο 60χρονο Τιλλ να του παιρνουν πιπες 20χρονα οταν παει backstage στα intermissions της συναυλιας και να το θεωρεις ΠΩΠΩ ΡΟΚΕΝΡΟΛ ΔΙΚΕ ΜΟΥ, εγω ευτυχως εχω ξεπερασει την ηλικια των 13 χρονων οποτε μου φαινεται σιχαμενο, για να μην μπω και στις ηθικες προεκτασεις και την διαφορα στα power dynamics μεταξυ ειδωλου/γκρουπι. Ας μεινουμε σε αυτο. Σιχαμαρα. Και σορυ κιολας.

Τα υπολοιπα παραληρηματα για Ματια και εμπρησμους ειλικρινα δεν τα καταλαβαινω οποτε δεν εχω να απαντησω σε κατι, μιλας με γριφους γεροντα, γενικα εδω μεσα.

4 Likes

συμφωνήσαμε οτι αν παίζει κάτι θα βρεθεί ή οχι ποινικά, μάλλον. αν και βλέπω να μην βγαίνει τπτ.

1. δλδ ο τύπος που ήταν κολυμβητής και είχε ωραίο σώμα πιο νέος, (μια μερίδα μπαντι σειμινγκ και ειτζισμ στο 3 παρακαλώ, μαζί με λίγο υπεροψία έναντι όλων των μπλου κολαρ γουορκερς, που ιδρώνουν) αλλά σαν τραγουδιστής μου φαίνεται αστείος, όπως και ολο το μεγαλόπρεπο αλλά ποστ-ναζί στυλάκι των Γερμανών, δεν έχει δικαίωμα να του παίρνουν πίπες ? (που στο διαφημίζει εξάλλου με τα βιντεο παρτούζες του) είτε γκρουπις, είτε πλερωμένες αδιάφορο, αρκεί να το επιθυμούν.
    Ενημερωτικά : Το σεξ, δεν μου προκαλεί σιχασιά. και γενικά μ ενδιαφέρει σε ατομικό επίπεδο, δλδ τι θα κάνω εγώ. οχι τι θα κάνει ο κάθε μπάρμπας. Οπότε, το όλο νεο μ αφήνει αδιάφορο. Αφού δεν είναι κλιαρ κατ η φάση, εγω σκέπτομαι, ας μην πήγαινε ή ας έφευγε όταν έγινε κάπως η φάση.

2)το παραλήρημα έχει να κάνει me to ο,τι ο κόσμος δεν γουστάρει να αναλαμβάνει ευθύνες, ποτέ και για τπτ. και ζητάει ενα αποδιοπομπαίο τράγο, πάντα. Η εύκολη λύση για να μην κάνει αυτοκριτική.

1 Like