Μην παραπονεθεις ξανα οτι σε κατηγορουν αδικα για ξεπλενη. Ολες σου οι απαντησεις εστιαζουν στο οτι σου φαινεται “καπως”, στο οτι υπαρχουν πολλες γκριζες περιοχες σε υποθεσεις βιασμου (αν ειναι δυνατον) και στο να κατσεις να σκεφτεις καθε ενδεχομενο που μπορει να συνεβη εκτος απο το προφανες, δηλαδη την εκμεταλλευση εξουσιας και τον βιασμο. Αν δεν εισαι μπατσος (που πλεον ειναι απιθανο να μην εισαι), τοτε σιγουρα λειτουργεις εξαιρετικα ως τετοιος.
Ισως την θεωρει κι αυτος μπαζολα αλλα την παντρευτηκε για να μην τον κατηγορησει για βιασμο μετα.
α) το έχω πει οτι είμαι. αν και μου λέγανε άλλα λόγια ν’αγαπιώμαστε.
β) λεω οτι αν μου την πέφτανε για σεξ και δεν - δεν θα πήγαινα σε αφτερπάρτυ. duh ??
γ) όχι φουλ αγάπες και γούτσου. τέτοιες γούσταρε γενικά, απλά αυτη ήταν η πιο ασχημη, αλλα κανει καλές πίττες (2 Τ)
δ)πω και η ρωσίδα η τσατσά ψιλο-μπαζάκι.
Παντως τα “αυτος ειναι τοσο κουκλος/λεφτας που τι αναγκη εχει να βιασει” μας τα’χουνε πει και αλλοι και (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) αποδειχτηκαν μαλακιες.
Τα ποστ του τυπα παντως ειναι η καλυτερη απαντηση σε κατι αποψεις του τυπου ΜΑ ΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ. Θλιβερο να βλεπεις τοσο ακραια μισογυνικες αποψεις να ειναι τοσο αυτονοητες και μεηνστρημ σε τοσο μεγαλο κομματι της κοινωνιας, πραγματικα.
Απ την άλλη, όντως δεν βίασε κανέναν ο Primal (εκτος απ την λογική - ελπίζω…). Για τον Lindemann δεν έχει πει ακόμη κάνεις τίποτα!
Ίσως πρώτη φορα μετά τη σχετικά ήσυχη εξαφάνιση του Μάνσον έχουμε να κανουμε με κάποιον τόσο mainstream και τόσο αγαπητό. Θα ειχε ενδιαφέρον να ακούσω πως διαχειρίζεται ο καθένας μας τη γνώση αυτή (εφόσον αποδειχθεί πως ισχύουν οι καταγγελίες).
Θα σταματήσετε να ακούτε rammstein? Θα πετάξετε δίσκους και memorabilia? Θα συνεχίσετε να τους ακούτε; Αλλαξε άραγε για κανέναν η γραμμή διαχωρισμού καλλιτέχνη / έργου; Ρωτάω όχι γιατί “γιεα , προβόκ” αλλά γιατί όντας του ακραίου ήχου και άρα μέσα στο βούρκο με τις συζητήσεις έχω μεγάλη περιέργεια για μια τόσο mainstream μπάντα (και κάποτε αγαπημένη μου).
Αυτοί που δεν γουστάρουν ή δεν ακούνε και πολύ Rammstein θα τους σταυρώσουν κανονικά-αν αποδειχθεί κάτι φυσικά - όχι μόνο τον Τill, θα πάρει η μπάλα και τους άλλους του γκρουπ όπως με το Ράδιο Αρβύλα και τον Στάθη -μα καλά δεν γνωρίζανε τι παίζει με τον συνεργάτη τους;! Οι φανς, ο καθένας φαντάζομαι διαφορετικά, ανάλογα με το πόσο διαχωρίζει το έργο από τον δημιουργό.
ε σορρυ που χώνω μύτη, αλλά. αν του παίρνανε πίπες κάτω απο τη σκηνή, δεν είναι οτι τα έκανε πίσω απο κλειστές πόρτες κτλ. και γενικά όλη η μπάντα, παίρνει μέρος στα σοκαριστικά δρώμενα, πχ μποξ σετ με δονητές, σεξ με πορνοσταρ στο βίντεο του πουσι κτλ. απλά ο άλλος με το σόλο πρότζεκτ το πήγε και ενα κλικ πιο περα, με τα αίματα περιόδου και την παρτούζα με 10 μοντέλα.
ο δε μανσον μουσικά είχε ψιλο-εκλειψει - περαν απο λαιβ, με κατι δίσκους που δεν έπιασε κανένας τα προηγούμενα του στάνταρ απο πωλήσεις κτλ. και οι κορν το ίδιο. και οι μπιτζκιτ. το μόνο απο αυτά που μεγάλωσε, είναι οι slipknot.
αν δεν πάει φυλακή, δλδ δεν αποδειχτεί κάτι, δεν θα έχει σημαντικό αντίκτυπο, αν πάει, θα έχει προφανώς.
Προσωπικά τους άκουγα σε νορμάλ επίπεδα χωρίς να είμαι τεράστιος φαν.Πλέον είναι προφανές ότι θα πάω στο ‘καθόλου’.
Οι ίδιοι πέρα από το ποινικό της υπόθεσης που είναι άλλο,αν καθαρίσουν από αυτό, δε νομίζω να πάθουν και τίποτα εμπορικά σαν μπάντα.Υπάρχουν άπειρα σκουπίδια βρωμόμπατσοι (που γίνονται μάγκες μόνο με τα χημικά και τις στολές γιατί αλλιώς έχει κλάμα) με ψυχολογικά εκεί έξω που θα τους υπερασπιστούν.Εάν έδειξαν κάτι και οι πρόσφατες εκλογές, είναι ότι ο κόσμος είναι πολύ διαφορετικός από τα διάφορα eco chambers του διαδικτύου.
Για μενα λειτουργει οργανικα συνηθως το ολο θεμα ακροασης μουσικης απο αγαπημενους καλλιτεχνες που αποδειχθηκαν σκουπιδια. Το μεγαλυτερο τεστ ηταν ο Marilyn Manson τον οποιο ακουγα σε τεραστιο βαθμο την δεκαετια των 2000ς και λατρευω καθε του δισκο απο το 1997 εως το 2009, αλλα τελικα κι ενω πιστευα οτι θα καθομαι να ακουω την μουσικη του παρα τις αποκαλυψεις, με πιανει μια ξενερα οταν τυχαια παιξει τραγουδι του στο Spotify για παραδειγμα, που το κανω με τη μια skip. Δεν καθομαι να το σκεφτω πολυ, απλα υπαρχουν 1000 καλλιτεχνες εκει εξω που μπορω να ακουσω αντι για Marilyn Manson ή Rammstein ξερω γω.
Μια σημειωση γιατι τωρα την βλεπω καλυτερα την ιστορια. Ακομα και αν δεν ισχυουν οι κατηγοριες περι μη-συναινετικων πραξεων, ολο το concept του Row-0 και των after parties μου φερνει μια μικρη αναγουλα. Σορυ αλλα δεν ειμαστε στα 80ς ωστε να καλυπτονται ολα κατω απο το ροκσταρηλικι και αυτου του τυπου οι συμπεριφορες απο 50+ρηδες δεν μου κανουν καθολου.
σιγα σιγά μετατρέπεστε σε πατρις θρησκεία οικογένεια, μόνο που τώρα είναι μπαχαλό, μπαφος και γονεας α+β ή παπάκι (για όσους έχουν γίνει πρόσφατα μπαμπάδες). απλά ο φεμινισμός και ο σώνει και καλά καθωσπρεπισμός, έχει ευνουχίσει τους πάντες, αφαιρώντας τους την ιδέα οτι μπορεί να διαφωνουν σε κάτι - οχι σε αδρές γραμμές αλλά σε λεπτομέρειες ίσως. τα άτομα γεμίζουν συμπλέγματα που απλά τρώνε όλη τους την υπόλοιπη ζωή για να λύσουν.
wow. πάω να λατρέψω καμιά όμαδα, να προσκυνήσω καμια παντόφλα, να παίξω στοίχημα κτλ κτλ κτλ. αν δε είμαι και διαπλεκόμενος, είτε ζαίος, είτε γαλαζαίος, είτε οριτζινταλ πρασινοφρουρος, οι άλλοι είναι οι κακοί. το ροκ είναι κίνδυνος. και βσκ τπτ πλέον δεν είναι ροκ σ αυτή την μουσική ντισνευλαντ.
Πανω κατω λεει αυτο που ειπα και εγω δεν εχει σημασια αν εγινε κατι παρανομο (ο Schneider λεει οτι δεν πιστευει πως εγινε, εγω λεω οτι δεν ξερω), ολη αυτη η διαδικασια ειναι λαθος. Επισης ενδιαφερον το rift που απ’οτι φαινεται εχει ανοιξει μεταξυ του Τιλλ και της υπολοιπης μπαντας, απο τα λεγομενα του.
Αν το ροκ πρεπει ντε και καλα να εκπροσωπειται απο αυτην την εμετικη και μουχλιασμενη ματσιλα, μακαρι να ψοφησει με το καλο btw.
μα ο μουχλιασμένος ματσόγερος είναι το figurehead του καρναβαλιού. είναι σαν να πείς ήμουν στο μάτι όταν πήρε φωτια …αρα ΠΡΕΠΕΙ να είμαι και ο εμπρήστης λχ. μισήστε τους κάθε ραμσταίν γιατι μια πιθανή/υποψήφια?/παρολίγον γκρούπι, λέει μισόλογα και δεν θυμάται. γαμώ. βσκ μακάρι και να το διαλύσει το τσίρκο του μπαρμπα τιλ, για να γίνει και το reunion των inchies. παω να roofieξω καμια μπύρα. αν ξεράσω θα φταίει ο μπαρμαν.