Rammstein

WTF;;;; Μια γυναίκα (και ο οποιοσδήποτε) μπορεί να μετανιώσει μέχρι την τελευταία στιγμή. 'Ότι κάνεις από και και έπειτα είναι χωρίς συναίνεση , το αρχικό ναι δεν είναι δικαιολογία και είσαι βιαστής simple as that. Ας πρόσεχε λέει δεν μπορεί να το διάβασα αυτό…

7 Likes

πω… ναι ατομικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί. πολύ ωραία. αν με χτυπήσει κάποιος που του έχουν βιάσει την κόρη, θα φάει μήνυση. Εδώ μιλάμε για τη χώρα που επευφημούσε τον μαζί τα φάγαμε και πήρε ο αέρας τη σημαία, τι να λέμε.

Εγω λέω, να εχει ο άλλος το πάνω και το κάτω κεφάλι του ήρεμο. Θες να πηδηχτείς ? Ελα πηδήξου, απλά μην αποφασίσεις εκ των υστέρων οτι δεν το ήθελες, δεν σου άρεσε κτλ. Δεν είναι ρομαντικό, είναι πρακτικό. Αν δεν πας ποτέ να πηδηχτείς μπακστείτζ, δεν πρόκειται να σε πηδήξει κανένας *(είτε συναινετικά είτε όχι.) γιατι εγώ λχ, πάω σε μια συναυλία για να ακουσώ τη μουσική. αντε να πάρω ένα αυτόγραφο κι ενα μπλουζάκι, δεν πάω να συναγελαστώ με τον μουσικο. expectations vs reality. Γελάω φίλε που καμια φορά που κορνάρω - νομίζουν κάτι χαζές οτι κορνάρω για πάρτυ τους. Κορνάρω γιατί με τα ακουστικά δεν βλέπουν/ακούνε και μπορεί να τις χτυπήσω. ΛΧ. δες πόσο ωραία, μπορεί να υπάρχουν 2 οπτικές σε ένα θέμα. ΔΕΝ θα βιάζα ποτέ κάποια, γιατι δεν θα ήθελα να μου συμβεί κατι τέτοιο. Απλά ρε φίλε, οταν μπλέκεις με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες. Και δεν το λέω για να ξεπλύνω κανέναν. Δεν φταίει το πως είναι ντυμένη η άλλη ή οτιδήποτε. Για εμένα φταίει το “being there”. Κάνεις επιλογές. Και ανάλογα με τις επιλογές σου παίρνει ρίσκα. Δλδ έχω μια δουλειά που μπορεί να τραυματιστώ, είναι μια υπαρκτή πιθανότητα, όπως είναι και να πεθάνω. Ε αμα πάω λχ κάπου που πετάνε πέτρες, αυξάνω το ρίσκο. θα αποφύγω, όλα τα ρίσκα που μπορώ. αυτό ειναι το ζουμί μου απο όλα αυτά. Ο εν λόγω μουσικός μου είναι βαθύτατα αδιάφορος.

Α και λιγος ρουσώ έτσι …
Υπάρχουν πάντα τέσσερις πλευρές σε κάθε ιστορία: η δική σου εκδοχή, η δική τους εκδοχή, η αλήθεια και αυτό που πραγματικά συνέβη.
Μισώ τα βιβλία, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να μαθαίνουν στους ανθρώπους να μιλούν για πράγματα που δεν καταλαβαίνουν.
**Ο καθένας βάζει το «είναι» του στο «φαίνεσθαι». **
και λιγο βολταιρο «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες».

Εν τέλει, μπορεί ενα φόρα να είναι “ιδιωτικό”, αλλα το membership του είναι public. και αν ο πλουραλισμός είναι καλό να λείπει, ας είναι. δεν χάνω κάτι.

Εμεις να δεις.

1 Like

δεν τα διαβάζεται ? μπορεί να μετανιώσει. ΑΝ όμως κάνει την πράξη με ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ και μετά ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ κτλ, δεν μπορεί να αναιρέσει τη συναίνεση. ΓΚΕΓΚΕ ? ΑΥΤΟ διάβασες. όχι αυτό που νομίζεις.
και ξαναλέω. πας σε μια συναυλία για να δεις ενα θέαμα, να πιεις μια μπύρα, να πάρεις ένα αυτόγραφο. Τώρα αν η άλλη πήγε για ποτάκια, με εναν διασημό για να το ποστάρει στόρι…είναι ενα άλλο στόρι, με 2,3,4 πλευρές. ΑΝ την νάρκωσε και τη βίασε είναι και ποινικά κολάσιμος και κοινωνικά κατάπτυστος. Κατανοητό ? Αν όχι, δεν ισχύει το παραπάνω.

Σιγουρα οχι ο καλυτερος λογος για να μην βιαζες καποια γυναικα παντως.

Η ενεργεια που ξοδευεις για να ασχοληθεις με το τι επρεπε και τι δεν επρεπε να εχει κανει το θυμα στην υποθεση, ειναι κυριολεκτικα απειρως μεγαλυτερη απο την ενεργεια που ξοδεψες για να ασχοληθειες με το τι επρεπε και τι δεν επρεπε να εχει κανει ο θυτης. Μονο αυτο αν αναλογιστει κανεις, μπορει να δει πως σκεφτεται το μυαλο σου.

Θιχτηκες που σου ειπα οτι ειναι μικροσκοπικο το μυαλο αυτο? Δε με νοιαζει. Φταιει το “being there”. Ας μην ειχες βαλει τον εαυτο σου σε μια κατασταση που επιτρεπει σε κοσμο να σου λενε οτι εισαι ηλιθιος, και δε θα στο ειχε πει κανενας. Δεν απεφυγες το ρισκο, δικο σου ειναι το σφαλμα.

Τεσπα τελος απο μενα. Γραψε οτι θελεις. Πιθανοτατα θεωρεις κιολας οτι γραφεις σοφιες και εισαι πολυ προχω ενω οι αλλοι ειναι πρωτογονοι και δεν σκεφτονται οσο προοδευτικα οσο εσυ. Δε θα σου αλλαξει κανενας το τεραστιο σου μυαλο. Απλα κριμα για αυτα που διαβαζουμε.

8 Likes

Εδώ όμως μιλάμε για 2 (τουλαχιστον) κοπέλες που μιλάνε για Non consensual sex acts, γιατί επιμένεις να μιλάς υποθετικά; Δεν είπε κανείς ότι το έκανε, όλοι έγραψαν ότι οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και αν αποδειχτούν πρέπει να πάει φυλακή.

Edit: και γενικά η επιχειρηματολογια “κάτι θα έκανε, κάπως θα ντύθηκε, γιατί πήγε σε After Show party” είναι από μόνη της προβληματική. Πρέπει να το καταλάβεις κάποια στιγμή. Το ότι πάει μια κοπέλα σε After Show party δε σημαίνει ότι θέλει να κάτσει στον κάθε 60αρη ασχημαντρα ροκ σταρ

8 Likes

θα πάρω κράνος και θα βάλω και tin foil απο μέσα. μιλάμε για μια υποθετική, υπόθεση. με ΔΥΝΗΤΙΚΆ θύματα και θύτες κτλ. Α επίσης βάλε το απρόσωπο εγώ μου στην πάνω υπόθεση. Δεν κάνω πράγματα που δεν θα ήθελα να μου συμβούν. Δε λέω ψέμματα, δεν κλέβω, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά… γιατι δεν θα ήθελα να συμβεί κατι τέτοιο σε έμενα. Απλό και λειτουργικό σκεπτικό. Και πίστεψε με λειτουργεί. Το αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει, όχι το κίνητρο. Τα κίνητρα των άλλων ας κριθούν απο τις πράξεις τους. Τις πράξεις τους όμως. οχι τις πιθανές τους πράξεις.

Κατσε περιμενε, τωρα θα μας πει οτι αυτες που πανε στην Μυκονο ομως μια χαρα περνανε αφου τρωνε ΠΟΥΤΣΑ απο καποιον 35χρονο ομορφαντρα οποτε δεν παραπονιουνται οσο του τρωνε τα λεφτα και πουλανε τον εαυτο τους ως κρεας, αρα γιατι αυτο να ειναι διαφορετικο απο αυτες που καθονται στον 60χρονο ασχημαντρα?

Παμε παλι.

Το να μην θελει καποιος να βιασει καποια γυναικα θα επρεπε να εχει ως βασικο (αν οχι μοναδικο) λογο το οτι δε θελει να προκαλεσει σωματικη και ψυχικη βια σε καποιον συνανθρωπο του, κι οχι επειδη δε θα ηθελε να βιαστει ο ιδιος. Ειναι λιγο τρομακτικα αυτα που γραφεις.

7 Likes

Συμφωνώ. Αλλά όταν έγραψα το σχόλιο είχα δει μόνο για μια Ιρλανδή που είπε σε 2ο τουιτ οτι ΔΕΝ έγινε κάτι, απλά ένιωσε ναρκωμένη (τι γιατί και πως δεν το αναλύει - λέει μερικά ποτά) εεε μετά πιαστήκαμε σε φλέιμ. αυτά. δεν είχα δει αυτό. Συμφωνώ και πάλι οτι δεν είμαι υπέρ του βιασμού. Απλά επειδή είναι ενα κάπως διφορούμενο - ως προς την επιβεβαίωση της διάπραξης του αδίκημα.είπε οτι λόγω της προχω εικόνας του, ο τύπος έπρεπε να έχει κονσεντ φορμς. Θεσ ? Νατη Φατη ! Δε θες ? Κάτσε σπίτι σου, ή στην αρένα. Απλά και όμορφα. (χωρίς μπερδέματα) Δλδ το να αποζητά ο άλλος να πηδήξει έστω και αγαρμπα, οκει δεν το βλέπω παράνομο. Το να ναρκώνει, να βιάζει το βλέπω παράνομο. ΚΑΘΕΤΑ. Το να πηγαινει η άλλη για ποτά με το γκρουπ το βλέπω λίγο γκρεί έρια. Ίσως και να θέλει να πηδηχτεί. (*που δεν σημαίνει οτι καλά και ντε θέλει να πηδηχτεί και οτι είναι πορνίδιο η οτι δίνει καρτ μπλάνς στον άλλο να κάνει οτι θέλει). νομίζω οτι το μαυρο και το άσπρο μου, είναι καλά ορισμένα. τώρα την απόχρωση του γκρί…ας την κρίνουν τα δικαστήρια και ας γίνει οτι είναι.

Κουοτάρω εσένα, όχι γιατί απαντώ ευθέως σε αυτά που γράφεις, αλλά γιατί έγραψες κάτι πάρα πολύ σωστό.

Δηλαδή η σύγκριση και η αναλογία είναι να είσαι π.χ. μπατσος και να δουλεύεις σε μπάχαλα/να είσαι κοπέλα και να πας σε πάρτυ; Αλήθεια τώρα; Σίγουρα ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος, αλλά μια κοπέλα θα πρεπε να μπορεί να πηγαίνει όπου θέλει και χωρίς να φοβάται ότι θα τη διπλαρώσει ο κάθε ένας. Και για έναν τέτοιο κόσμο θα έπρεπε να παλεύουμε όλοι. Συνεπώς, το να αναλώνεται ολόκληρος ο λόγος σου στο τι έκανε η χ κοπέλα, δεν καταλαβαίνεις πως προδίδει μια μεροληπτική αντιμετώπιση; Γιατί θα έπρεπε, όπως σου έγραψε και ο Κουιντομ, να εξετάζεις τι έκανε ο χ μουσικός, ο χ γείτονας, ο γιος σου ή ο ανηψιός σου. Και όχι αν μια κοπέλα πήγε σε ένα γαμημένο πάρτυ.

8 Likes

Αγαπητέ quintom. Δεν βλέπω το πρόβλημα. Αν δεν θέλω να βλάψω τον εαυτό μου, ούτε να με βλάψουν, ΔΕΝ θέλω να κάνω, ούτε να με κάνουν κακό. Αρά δεν λέμε κάτι διαφορετικό, απλά ο ενας το βλέπει απο ατομική και ο άλλος απο συλλογική θεώρηση. Αλλά το bottomline είναι ΙΔΙΟ.

Εκεί ακριβώς είναι η διαφωνία μας. Όπως ακριβώς θα πάω εγώ σε ένα αφτερ σόου και δε θα έχω άγχος μη μου σκάσει κανένα sedative, έτσι (πρέπει να) νοιώθει και μια κοπέλα, πόσο μάλλον όταν είναι 20 και 25. Λίγο κοινή λογική

6 Likes

Αν τα είχες δει, θα ήξερες τότε ότι αυτά παρακάτω που λες

είναι καραμπινάτες μαλακίες. Η γυναίκα (η Ιρλανδή) στην ουσία υποστηρίζει ότι της ρίξανε κάτι, και εσύ μας λες ότι βρισκόμενος σε ένα χώρο αποδέχεσαι το ρίσκο να σε ναρκώσουν.

Επειδή το είχα αναφερθεί πριν μερικές μέρες στο άλλο thread, εδώ πως ξεκίνησαν όλα, πήγαινε τέρμα κάτω και διαβάστε τι λέει (δεν έχει πολλά tweets)

https://twitter.com/Shelbys69666?t=egmCg7KJe_cXC1aS0QC3vA&s=09

6 Likes

πολύ πιο σοβαρή τοποθέτηση, από αφορεσμούς.
Λοιπόν. το θέμα είναι όμως το τι κάνουμε. επι του πρακτέου. Εχω κάνει κατι ποινικά κακό σε κάποιον. όχι. εχω κάνει κάποια πράγματα στον εαυτό μου που μετανιώνω ? (να μεθύσω ασχήμα κτλ ΝΑΙ - που θα μπορούσε λχ αν οδηγούσα να βγεί σε κακό - αν και πάντα όταν ένιωθα χώμα ξάπλωνα 1-2 ώρες, αργότερα περιόρισα την καταναλωση του αλκοολ και όλα κομπλε.)
Μεροληψία υπάρχει. και όχι επειδή θέλω να υπερασπιστώ τον γενικά αδιάφορο σε εμένα καλλιτέχνη. Εχώ την ιδέα του τι θεωρώ μαυρο και άσπρο και την θεώρηση μου, για το τι θεωρώ αποδεκτό ενδιάμεσα. Αποψη μου. Αν δεν παραβαίνει το νόμο, μου αρκεί. Το να έχουμε βγάλει ένα πόρισμα, χωρίς να έχει παίξει κάτι - ενα δικαστήριο - κατι βρε αδερφέ, μου θυμίζει λίγο ξεκατινιασμα στην τιβί.(και δεν το λέω πάλι για να υποβιβάσω καποιον. κάποια). Ο ΤΛ, έχει κατηγορηθεί για βια σε ξενοδοχεία και διάφορα άλλα και προβάλει μια μισαλόδοξη, και μισογυνικη περσόνα, μισανθρώπινη κιόλα στα πλαίσια ενος θεάματος . αλλα κι αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί απαραίτητα σαν κύριο βαρίδι σε αυτή την “”““υπόθεση””“”. πρέπει να δούμε τον ανθρωπο, όχι τον διασκεδαστή και την κοπέλα που πιθανά υφίσταται, ότι υφίσταται. να δούμε τι μπορεί να αποδειχτεί και αν υπάρχει κάτι επιλήψιμο που να εμπίπτει στο ποινικό σύστημα. (τις κάθε χώρας) που κι αυτο τώρα είναι ΑΛΛΟ μανίκι. ειναι καλό να προσπαθήσουμε να το δούμε χωρίς φόρτιση/παραμόρφωση.

βλέπω διάφορα. Ερώτηση όμως σοβαρά… λέει οτι δεν μαμήθηκε με τον ΤΛ. μετά δείχνει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ μελανιά στα πλευρά της ? γιατί ? θέλει να δημιουργήσει κάποια εντύπωση ? Δεν βγάζω και πολύ άκρη. άλλο ένα που δεν μου κολλάει. ο τύπος είναι λογικά χεσμένος στα φράγκα. γιατί να μην παίρνει 10 πουτάνες να υπογράφουν κι ενα συμφωνητικό και όλα κομπλέ.(όπως έκανε στα βίντεο) γιατί δλδ να την πέσει σε αυτή την γενικά ατσουμπαλη κοπελίτσα που δεν πρέπει να ναι και πολυ πάνω απο 20 ? αν και δεν φαίνεται παλαβή, (δλδ να είναι ασυνάρτητη) μου φαίνεται λίγο ατενσιο-σικερ. με πάσαν ειλικρίνεια αυτά. και μακάρι να βρούν μια άκρη. κι αυτές κι αυτός και τα μυστήρια.

με πάσαν ειλικρίνεια, χρειάζομαι γαστρεντερολόγο και οφθαλμίατρο, γιατί ξερνάω από τα μάτια

Flag και φύγαμε

4 Likes

γουατεβ. αν και πιστεύω οτι ίσως και να ψαρεύουν πρόθυμες κοπέλες, όλο το στόρι μου φαίνεται κάπως. δλδ πήγε, δεν κάνανε κάτι και μετά αφού είδε οτι ήθελε σέξ, αλλά δεν έγινε, πήγε και στο αφτεροσοου ? γιατί όχι στην ξενοδοχά. και δεν θυμάται, κι έχει μια μελανιά, αλλά αρνητικό ντραγκ τέστ.

1. Δεν με απασχολούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, δεν τη γνωρίζω καν
  2. Το σχόλιό σου από μόνο του δείχνει λογική “Οι λεφτάδες δεν βιάζουν, πόσο μάλλον μπάζα σαν κι αυτή” και είναι λογική για φτύσιμο και απαξία
3 Likes

Το ότι μπορείτε κ συνεννοείστε μαζί του είναι από μόνο του αξιοθαύμαστο…

8 Likes

ι) μα για τις λεπτομέρειες είναι το θέμα ΙΙ). μπά. ο λεφτάς μπορεί να βιάσει, αλλά δεν βλέπω το λόγο. αφού κάθονται με το τσουβάλι. τώρα τι μπορεί να λεεί μια ρωσίδα γκρούπι, σε κοπελίτσες που θα πάνε σε αφτερπαρτι…του πουσιντικ δεν ξέρω. μπορεί να τους λέει οτι διαβάζει λεο μπουσκαλια στην υπόγα κάτω απο τη σκηνή. οτι τη βρίσκω μπαζάκι, ναι ισχύει. θέμα γούστου. αλλά που να ξέρω. γνωστός μου που τον θεωρώ επιπέδου μοντέλο, εμφανισιακά, είναι παντρεμένος με μια υπερμπαζόλα. go figure.