Randall Warhead X2 - Dimebag Signature - υπερσπάνιος

Καλησπέρα,

πουλάω την κεφαλή Randall Warhead X2 σε υπεράριστη κατάσταση (σαν καινούρια βασικά) μαζί με το midi footswitch της. Για οσους δεν ξερουν ηταν ο τελευταιος signature ενισχυτης που εβγαλε η Randall για τον Dimebag Darrell των Pantera. Ειναι limited edition και υπαρχουν μονο 350 σε ολο τον κοσμο, γεγονος που τον καθιστα εξαιρετικα σπανιο και συλλεκτικο. Πραγματικα εκανα καποια χρονια να τον βρω.

Ο ενιχυτής ειναι 300Watt (σε ενταση συγκρινεται ανετα με 100W λαμπατους με την διαφορα οτι αυτος ακουγεται καλα και χαμηλα) και έχει τρία κανάλια - clean, Overdrive, Fry. Το eq του ειναι active και αυτο σημαινει πως ειναι παρα πολυ διαδραστικο. Καθε μικρη αλλαγη ειναι και ενας καινουριος ηχος. Τα ρυθμιστικα του eq ειναι τα εξης: Density, Bass, Mid Level, Mid Frequency, Treble, Presence. Οπως καταλαβατε υπαρχει παραμετρικος ελεγχος των μεσαιων (με το Frequency ρυθμιζουμε την χροια των μεσαιων και με το level - στη μεση ειναι flat - ειτε κοβουμε στριβοντας αριστερα, ειτε αυξανουμε στριβοντας δεξια). Επισης το Density ρυθμιζει το low end και πραγματικα δινει απιστευτο ογκο.

Επισης, το effects loop του ειναι το καλυτερο που εχω συναντησει. Προσφερει ενεργοποιηση/απενεργοποιηση μεσω footswitch αλλα το πιο καλο ειναι οτι στο πισω μερος του ενισχυτη υπαρχουν 3 κουμπακια (1 για καθε καναλι) που ενεργοποιουν το effects loop για το συγκεκριμενο καναλι ανεξαρτητα απο το footswitch. Αυτο δινει τη δυνατοτητα να εχεις reverb μονο στο καθαρο ή πχ να βαλεις eq μόνο στα distortion καναλια.

Οσον αφορα τον ηχο, ειναι με διαφορα ο καλυτερος solid state ενισχυτης που εχω παιξει/ακουσει. Καμια σχεση με τον απλο warhead οπως και καμια με τους καινουριους V2/T2. Λογω του eq, ο ενισχυτης μπορει να παιξει απο 80’s με πολλα μεσαια ως εντελως scooped chainsaw με πολυ ογκο τυπου pantera. Μαλιστα στα led του eq οι πρασινες τιμες αντιστοιχουν στις ρυθμισεις του dime. Ο ογκος του ειναι τρομακτικος και τα μπασα πολυ σφιχτα. Τα καθαρα του επισης ειναι εξαιρετικα. Τον δινω μονο και μονο επειδη αλλαξα μουσικο προσανατολισμο.

Με ενδιαφερουν μετρητα (900) ή ανταλλαγή μονο με τους εξης
Marshall JCM 2555SL Slash
Fender 65 Deluxe Reverb Reissue
Vox AC30H2

Αν χρειαζεστε περισσοτερες φωτο ή πληροφοριες στειλτε μου ενα πμ.
Περιοχη Αθηνα
Ευχαριστω

Οριστε και το manual για να καταλαβετε καλυτερα τι εγραφα πιο πανω :wink:
http://www.randallamplifiers.com/images/stories/manuals/X2%20manual.pdf

loipwn file epeidei to mixanima to psaxnw arketo kairo… 8a leipw gia ena mina ektos elladas… 8eleis na perimeneis kai na tn parw aprilio… toulaxistwn 3erw ti einai afto p poulas… an mporeis kane tn kalh

kai nai se liges meres gyrnaw ellada… elpizw na mn ton exeis poulisei…