RandomWalk - The Fallen Within - Mother of Millions LIVE @ AN Club 16/01/2011

Waldemar Sorychta (Producer and Artist for bands like Grip.Inc, Lacuna Coil, Tiamat, Moonspell, Samael, Sentenced, Sodom and many others)
will be a special guest on the 16th January live at An Club, Athens Greece and he will join the Athenian band RandomWalk on stage to play together 2 songs of their new album entitled “Absolution”

Doors open @ 20:00
Gig Starts @ 20:30
Price: 10e

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
… Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 τη σκηνή του An Club (Σολωμού 13-15. Εξάρχεια) θα γεμίσουν 3 πολλά υποσχόμενα συγκροτήματα της ελληνικής metal κι εναλλακτικής σκηνής σε μια βραδιά γεμάτη παλμό, δυναμική και rock διάθεση. Ο λόγος για τους Randomwalk, The Fallen Within και Mother Of Millions.

RANDOMWALK
Οι RandomWalk δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2005 και, εξελίσσοντας έναν ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο μουσικό χαρακτήρα που συνδυάζει το το μελωδικό death metal, το ατμοσφαιρικό black metal και την επιθετικότητα του αμερικανικού hardcore, εξέδωσαν το πρώτο τους album το 2008 με τον τίτλο Redemption. Ανήκοντας στο δυναμικό της ανερχόμενης I for an I Records & Media και αποσπώντας εντυπωσιακές κριτικές από τα παγκόσμια media για το πρώτο τους album κατάφεραν να επιστρατεύσουν το Waldemar Sorychta (παραγωγό των Lacuna Coil, The Gathering, Moonspell, Therion, Sentenced, Samael κ.α.) για την ολοκλήρωση της παραγωγής του επόμενού τους δίσκου που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2010 με τον τίτλο Absolution. Η καθιερωμένη τους θεατρική σκηνική παρουσία και η υποβλητικότητα των ζωντανών τους εμφανίσεών είναι ένα ακόμη από τα βασικά όπλα που διατηρούν στο οπλοστάσιό τους. Στις 16 Ιανουαρίου οι RandomWalk θα εμφανιστούν στο An Club για να αποδώσουν για πρώτη φορά ζωντανά το υλικό από το δεύτερο album τους.
www.myspace.com/randomwalkband

THE FALLEN WITHIN
Oι The Fallen Within είναι μια μπάντα η οποία πρωτοξεκίνησε τα βήματα της στο χώρο της εγχώριας μουσικής σκηνής πίσω στο 2003 με ιδρυτικό μέλος τον κιθαρίστα Gio S. Το συγκρότημα μουσικά κινείται στα μονοπάτια του modern melodic metalcore και τη χρονιά που μας πέρασε κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album του με τίτλο Intoxicated από την ιταλική Coroner Records για την Ευρώπη και την Αμερική και αντίστοιχα την Howling Bull Records για την Ιαπωνία, έχοντας στην παραγωγή τη συνεισφορά του Bob Katsionis (Firewind, Outloud). Για τη μίξη και το mastering υπεύθυνα είναι τα Tico Tico Studios του παραγωγού Ahti Kortelainen γνωστό για τις δουλειές του με Sentenced, Sonata Arctica, Kalmah, Nighfall κ.α… Άμεσα πλάνα της μπάντας είναι η ευρωπαϊκή περιοδεία που θα ανακοινωθεί τέλη Φλεβάρη, καθώς και η ηχογράφηση και παραγωγή του διαδόχου του Intoxicated που ολοκληρώνεται τον ίδιο μήνα. Επιπλέον σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρξουν και για καλοκαιρινά festivals σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

MOTHER OF MILLIONS
Κοιτάζοντας πίσω στο έτος 2008 μια ομάδα φίλων αποφάσισε να δημιουργήσει ένα συγκρότημα, έτσι ώστε να συνδυάσουν τα αγαπημένα τους μουσικά ιδιώματα, όπως την ελληνική παραδοσιακή μουσική, την προοδευτική και τον εναλλακτικό ήχο. Αυτή η ένωση κατέληξε σε αυτό που σήμερα λέγεται Mother Of Millions. Οι Mother Of Millions είναι ένα ανερχόμενο Ελληνικό συγκρότημα αποτελούμενο από 5 μέλη Έχουν στο ενεργητικό τους 1 demo και κάποιες εμφανίσεις σε Αθηναϊκά live stages. Αυτή την περίοδο συνθέτουν το τελικό υλικό για την δημιουργία του πρώτου ολοκληρωμένου δίσκου τους.