Ratt

τι γνωμη εχετε για τους Ratt;;
προκειται για μια μπαντα η οποια πρωταγωνιστησε της εκρηξης του glam metal στα 80’s. πιστευω πως ειναι απο εκεινα τα συγκροτηματα που μπορει ανετα να ακουσει ο οποιοσδηποτε ακομα και να μη γουσταρει τη φαση του γκλαμ-σλιζ…οποιος δεν ειναι προκατελημενος με αυτη την ταση του μεταλ μπορει να βρει πολυ ωραια πραγματα στη μουσικη τους.
στη δεκαετια του 80 που εδρασαν κυριως εβγαλαν 2-3 πολυ γαματα αλμπουμς …κατα τη γνωμη μου τα out of the cellar και invasion of your privacy ειναι αυτα που ξεχωριζουν…
δυστυχως το 2002 ο lead guitarist των ratt,Rrobin Crosby εφυγε απο τη ζωη…πιστευω πως oi ratt ητανε ο crosby…παρ ολα αυτα οι υπολοιποι συνεχιζουν και αν δεν κανω λαθως πρεπει να βγαζουνε και αλμπουμ…

Πραγματικά εντυπωσιακό το οτι δεν έχει γράψει κανένας για αυτούς που αποτέλεσαν σημαντικότατο κομμάτι της αλητογκομενό σκήνης του 80. Νταξεί και εγω δεν είχα ιδέα τι κάνουν και που βρίσκονται τώρα πια, αλλά κανένας? Εδω υπάρχουν κατεβατά για τον TUS τους Tokyo hotel και τον ΝΙΒΟ.

Τα αλμπουμ που αναφέρεις ηταν και τα καλύτερα τους…

Εννοείται πως σεβόμαστε και καραγουστάρουμε Ratt,μιλάμε για φοβερή ποζερομπάντα,με μια πληθώρα κομματιών που αν τα παίξουν σε ένα best-of setlist,θα παραμιλάμε για καιρό!!!

καλή μπάντα. δεν πηδάω και απτη χαρά μου αλλά είναι οτι πρέπει για βόλτες με το αμάξι

ενημερωνω οτι στο αμερικα κανουνε λαηβ κανονικα…περσυ η προπερσυ κανανε και χεντλαην στο rocklahoma νομιζω…επισης παιξανε το 08 στο sweden rock…επισης θυμαμαι πριν 2-3 χρονια καποιος εδω μεσα ειχε πληροφορια οτι επαιζε να ερθουνε και Ελλαδα…τελικα ομως…:frowning:
καλα ρε παιδια…δεν ποσταρανε ουτε οι γνωστοι-αγνωστοι εδω περα;;:lol: τοσο ανηπολυπτο ειναι αυτο το ειδος εδω μεσα;; νταξει ειπεμε ομως καποιες μπαντες πρεπει να ειναι ρισπεκτ ε…:slight_smile:

Θάβονται ρε συ monster και δεν τα βλέπουμε!

Out of the cellar λοιπόν για μένα…Και όσο για το rocklahoma…ας μην πιάσουμε τέτοιου είδους πικρή συζήτηση:(

συν το οτι αναμένουμε και νέο δίσκο

Ψιλοχεστήκατε οι περισσότεροι, το ξέρω, απλά ενημερωτικά η μπάντα επιστρέφει μετά απο 10ετίες δισκογραφικά τον άλλο μήνα με τίτλο Infestation. Κιθάρα θα παίζει ο πολύ καλός Carlos Cavazo των Quiet Riot. Για να δούμε…

Aχα,κυκλοφορεί και καινούριο κομμάτι.

http://www.youtube.com/watch?v=5VNI-zGGiz0

Gutted!!

Ειχα κλεισει εδω και μηνες εισιτηριο για να τους δω… Αρχικα ηταν να παιξουν Απριλη, ακυρωνεται. Μεταφερεται για Ιουνιο… Μολις πριν λιγο πηρα εμαιλ οτι ακυρωθηκε παλι, αυτη τη φορα οριστικα, λογω “εγχειρησης” που επρεπε να υποβληθει ο Pearcy.

Ουτε καν εχω ορεξη να κανω google search να δω αν αληθευει. Μουφα μου ακουγεται η δικαιολογια, αλλα τεσπα.

Ειχα φτιαχτει για διδυμο Cavazo-DeMartini και ποζεροκαταστασεις…

Ε ρε γμτ…

[B]M3 Rock Festival 2012[/B]