Ravencult @ eightball 4/10/2014

Mαζι με [B]Dodsferd[/B], [B]DreamLongDead[/B] και [B]Spellbound[/B]…

To event στο facebook

Στεναχωρέθηκα πολύ που δεν βολεύει η ημερομηνία για να ανέβω Θεσσαλονίκη και τώρα βλέπω αυτό το πράγμα. Οι Spellbound. Support στους Ravencult οι Spellbound. Γελάει ο πλανήτης ολόκληρος, δεν ξέρω ποιος από την παρέα τους στο 8μπολ το σκέφτηκε αλλά προβλέπω ανεπανάληπτες στιγμές.

ποιοί είναι αυτοί;Για τους spellbound λέω.

Πέρυσι τον Οκτώβριο που τους πέτυχα σε λάιβ ήταν μια μπάντα από πιτσιρίκια που έπαιζαν σαν Children of Bodom Γ’ εθνικής.

Προφανώς δεν τους έχω παρακολουθήσει από τότε και ελπίζω κάτι να άλλαξε σε αυτόν τον έναν χρόνο, θέλω να πιστεύω ότι δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ ηλίθιοι αυτοί που τους έβαλαν σε αυτό το lineup, αν είναι ακόμα η ίδια μπάντα που είδα εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πέσουν ντομάτες.

http://www.metal-archives.com/bands/Spellbound/3540378359

Ετούτοι;;

EDIT: https://www.youtube.com/watch?v=PJs8bI1YyRk

Αυτοί εδώ support στους τεράστιους RAVENCULT; Δεν μπορώ να το φανταστώ. Αίσχος. Τα πλήτρα μου θύμησαν Super Mario.

Σίγουρα με like-ο-ψήφισμα στο φβ αποφασίστηκε να παίξουν αυτοί.

Ή έχουν πολλούς φίλους-συγγενείς που θα έρθουν και θα κάνουν κατανάλωση στο μαγαζί! Χαχα οι Ravencult θα τους διδάξουν δυο-τρια πράγματα πως βιάζονται τα παρθένα αυτάκια!

*Bump
Aυριο!
Πολεμος…

ποιοι θα πάτε ωρέ να πούμε καμιά κουβέντα?

Ε πείτε ντε

εξαιρετικό λάιβ το χθεσινό.Το τίμησε πολύς κόσμος κ ήταν πολύ ευχάριστο και μεγάλη έκπληξη να πω την αλήθεια.Εννοείται ότι το πρόγραμμα χρονικά πήγε κατά διαόλου.
Πρώτοι βγήκαν οι Spellbound,οι οποίοι δεν μου άρεσαν.Ήταν κ το στυλ της μουσικής ίσως που με κούρασε,μελωδικό ψιλοβιρτουόζικο death ή κάτι τέτοιο.
Τους Dreamlongdead τους είχα ξαναδεί οπότε δεν έπαθα το σόκ που είχα πάθει τότε.Με πολύ όρεξη απέδωσαν το doom/death metal τους ,διπλά φωνητικά,σαπίλα κ διασκευή σε Bolt Thrower…πάντως δεν είναι κ η πιο κατάλληλη μουσική για λάιβ.
Τους Dodferd τους ήξερα σαν όνομα,είχα ακούσει σκόρπια κομμάτια και χθες κέρδισαν ακόμα έναν οπαδό!!Ωραία σκηνική παρουσία κουκούλες,καρφιά,corpsepaint και μουσικάρες.Ψάρωσα άσχημα λέμε.
Τελευταίοι οι Ravencult με πολύ καλό ήχο,όπως και οι υπόλοιπες μπάντες,απέδωσαν εξαιρετικά τα κομμάτια τους τελειώνοντας το σετ τους κοντά στη μία.
Γενικά ένα πολύ καλό λάιβ,ειδικά με 8? εισιτήριο,ήταν κλεψιά σκέτη.Άντε κ στους varathron…