Αλλαγη τραγουδιστη για τουσ raw silk

Διάβασα στο site τους πως αλλάξανε τραγουδιστή γιατί ο Φλωράκης αποφάσισε να στραφεί στην pop μουσική με τον Φοίβο και μπαίνουν στο στούντιο για καινούργιο cd.Δεν είπανε το όνομα του καινούργιου τραγουδιστή.Πάντως εμένα το Silk Under the Skin μου αρέσει πολύ.Έχετε ακούσει τίποτα?

ναι ετσι ειναι , νεος τραγουδιστης ειναι ο Βασιλης Αξιωτης , πρωην Phantom Lord ,

απο οσο ξερω τα νεα κομματια θα ειναι πιο ‘κιθαριστικα’ ,απο οτι το πρωτο
silk under skin , μακαρι να ειναι κατι αναλογο σε ποιοτητα , οι ανθρωποι ισως χωρις να
το καταλαβαιναν τοτε , εβγαλαν ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ στο ειδος .

‘πυρηνας’ παντα ειναι ο Κωστας Κυριακιδης , ο drummer , οποτε η συνθετικη ‘φλεβα’ ειναι ιδια .

aor

Onoma kai pragma… :lol: :lol: :lol:

Βλέπω τους Raw Silk να το γυρνάνε στο power/progressive…

Ότι και να λέτε ο Φλωράκης είναι δύναμη. Το παλικάρι έχει φωνάρα, ενώ είναι και γαμώ τα παλικάρια… Για όσους δεν το γνωρίζουν έχει τραγουδήσει το νέο ύμνο της ΑΕΚ. Στη θέση του κι εγώ το ίδιο θα έκανα… Ούτως ή άλλως το μελωδικό hard rock στην Ελλάδα δεν έχει πέραση. Οπότε καλύτερα Φοίβος, παρά σε μια underground κατάσταση που ο ένας θάβει τον άλλο και στο τέλος όλοι πάιρνουν τον Μπέο (όχι τον Αχιλλέα) όπως είναι η Ελληνική metal σκηνή…

ehm -an tou grapsei kala kommatia o foibos ok. mia fora ki ena kairo ki autos rokas htan, prin grapsei to apapapap ki alla tetoia orea…

let’s see - o aksiwths ok einai - an kai den nomizw oti (optika) kai oxi mono den kollaei trela.
kai stou lakh to cd- kala tragoudage, alla eixe aisxrh paragwgh to en logw dhmiourghma.
ki o lakhs kallos kitharistas einai …
me kati dhlwseis oti mas aresoun oi radiohead omws - m anyshxoun.
oi scorpions lene - mas aresoun oi Green day.
Be the dinosaur you are - ikanopoihse ton opado sou - kai mhn prospatheis na to paikseis pouro-modernos einai i apopsh mou.

eidwmen pantws.

Λακη λες το γνωστο Νιgel ? η αλλον ?

o Φλωρακης πολυ καλος τραγουδιστης , μακαρι να κανει κατι σε ποπ-ροκ και να
‘πιασει’ γιατι το αξιζει .

aor