Razor

δεν βρηκα τπτ και το ανοιξα

μπαντάρα κορυφαια για μενα παρόλο που δεν εχω ολη την δισκογραφια τους

τα δυο πρωτα γαμανε αγρια παντως 8)

να τοποθετηθούν οι γνώστες :smiley:

το ξερω οτι εχω μπανταρα με απιστευτες δισκαρες:)

Λατρεία οι Razor, που λες. Ε το πρώτο ήταν το άλμπουμ που τους έμαθα και τους αγάπησα. Αν και το Evil Invaders είναι μάλλον το πιο γνωστό. Γενικά μέχρι και το Malicious Intent κόβαν κώλους. To Custom Killing μέτριο ως κακό, και μετά ξαναπηρανε τα πάνω τους και από τα τρία άλμπουμ που ακολούθησαν ξεχωρίζω το Shotgun Justice. 1997 όπου κυκλοφόρησε το τελευταίο τους είχαν ξεχάσει ακόμα και οι μανάδες τους, αλλά θυμάμαι που έπαιρνα τηλ το Rock City καθημερινά και ρωτούσα αν φέρανε το νέο άλμπουμ τους. Ε το αποτέλεσμα ήταν μέτριο, το δισκάκι είναι υπερβολικά ομοιόμορφο, ο ντράμμερ κουράζει απίστευτα με το μονότονο ντάπα-ντούπα καθ’όλη τη διάρκεια, αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμές που ξεχωρίζουν (πχ το Goof Soup ή το Violence-Gun Control και μερικά ακόμη). Φυσικά υπήρχε και εκείνη η φοβερή επανεκτελέση του καλύτερου κομματιού τους (Instant Death), που έκλεβε την παράσταση. Αλλά επειδή δεν την βρίσκω, πάρτε την ορίτζιναλ και σπάστε τα

[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“5”]Living hell, unchained fire, destruction and decay
Burning eyes, burning flesh, prophets in dismay
See them cry, watch them die, in no unending fame
Instant death claims their lives, progression is to blame[/SIZE][/FONT]

Ο απο πανως δεν την παλευει. :stuck_out_tongue: Οσα βγαλανε με το τσοπανοσκυλο γαμανε - αντε ισως λιγο λιγοτερο το Custom Killing.
ΝΤαξει το αγαπημενο μου ειναι μαλλον το Executioner’s Song
Ξεχασες στο πολ και Armed and Dangerous και Escape the Fire

ειναι ιδεα μου οτι το evil invaders σαν δισκος διαφερει απο τους αλλους τους…εννοω ηχος κτλ και καπως πιο τεχνικος απο τους αλλους…τα ντραμς περιεργος ηχος απο την αλλη ,ημουν στο αμην να τον πεταξω,τελικα τον ξανααγορασα ο μαλακας :stuck_out_tongue:

ειναι ακομα ή το διαλυσαν το μαγαζι ?

edit-ψηφισα evil invaders ρε μ(*&νια :smiley:

Αν και πρώτα είχα ακούσει το [B]Open Hostility[/B], το οποίο επίσης φάνηκε καλό, μετά από προτροπή του cynic τα πήρα προς τα πίσω, και ανακάλυψα ότι τα παλιότερα είναι καλύτερα.
Αν και όλα μ’ αρέσουν αρκετά, εκτός απ’ το τελευταίο του 1997 που αναφέρει ο panagiotis και δεν το έχω ακούσει, θα ψηφίσω [B]Executioner’s Song[/B], γιατί το γουστάρω λίγο περισσότερο απ’ τα υπόλοιπα.

ψηφισα οπεν χοστιλιτι. ειναι ΟΛΑ απιστευτα (εκτος ισως απο καστομ κιλλινγκ) αλλα στο οπεν εχω ιδιαιτερη αδυναμια… κ ας ειναι με ντραμ μασιν…

Αν και ήδη πάει στον πάτο του Groups & Artists, ας το τιμήσω κι εγώ :!:
Στο μυαλό μου Razor=απόλυτο thrash.
Ούτε heavy metal μελωδίες, ούτε μπαστάρδεμα με black/death, ούτε crossover/hardcore, ΑΓΝΟ ΩΜΟ ΒΙΑΙΟ THRASH!!!
Το ρίχνω σε Violent Restitution γιατι ήταν το πρώτο που άκουσα, γιατι άκομα θυμάμαι το σοκ της τσιρίδας στο The Marshall Arts και μαζί με το επόμενο (Hypertension) μάζευα τα μυαλά απ’το πάτωμα!

bump γιατι ετσι. ειναι δυνατον να εχουν οι Epica 105 replies και οι RAZOR μονο 7 ? ειστ’ηλιθιοι ? κ ας μην εχουν βυζαρες ρε παιδι μου, δεν πειραζει…

…γιαυτο παμε κατα διαολου…σαν πλανητης εννοω…

http://www.youtube.com/watch?v=wgwE3c-7tPs

its what you’ll get…revenge and a little more…

Νομιζω παντως οτι γενικα το thrash και δη αυτο των Razor δεν σηκωνει
πολλα σχολια.Σηκωνει πολλη μπυρα,πολυ headbanging,πολλη κλωτσοπατιναδα
αλλα τι να πεις δηλαδη παραπανω.Η μουσικη μιλαει απο μονη της.
Δεν θα κατσεις να πεις,‘ω κοιτα ωραια πληκτρα’ ‘μα τι ωραιο γυρισμα φωνης’
‘μα καλα ποσες στρωσεις κιθαρας εχει εδω’.
Βαλε εκει τον δισκο,ανοιξε και μια μπυρα και ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα.

Μην ξαναπουμε για χιλιοστη φορα οτι το σωστα παιγμενο thrash σαν αυτο
που παιξανε οι Razor σε ουκ ολιγους δισκους τους ειναι το καλυτερο και
απολαυστικοτερο ειδος metal.

Ποιο διαλεγεις απο τα τρια πρωτα τωρα ? Με λες ?

καλα ναι, και λογικο το βρισκω να εχουν λιγοτερα κομεντς απο αλλες πιο εμπορικες μπαντες (τυχαιο παραδειγμα οι epica, δεν εχω τιποτα εναντια στις βυζαρες…εεε στην μπαντα εννοω), αλλα νταξει, 7 ποστς μου παραφανηκαν λιγα. αγαναχτησα ο ανθρωπας!

απο τα 3 πρωτα ε ?.. μας γ@μησες… μαλλον προτιμω λιγο παραπανω ( [B]|<–τοσο–>|[/B] ) το malicious intent. χωρις να υπολογιζουμε το πρωτο EP φανταζομαι εννοεις ε…

Συμφωνω εν μερει αλλα εδω εχουν 50 απαντησεις ξερω γω οι Ufomamut πως λεγονται, και οι Razor 10 με το ζορι… Και απαντησεις 5 ατομα…

γαμώ οι Razor, αλλά δεν είναι φυσιολογικό μια μπάντα που έβγαλε το τελευταίο της άλμπουμ πριν μια βδομάδα/δέκαμέρες/πόσοείναι,το προηγούμενο πριν 1,5 χρόνο, να έχει περισσότερη “πέραση” απ’ότι οι Razor που έχουν να κάνουν κάτι από το …'97;

Δεν μιλάω προφανώς για ανέκδοτα μπάντες τύπου Epica, αλλά για τους ufo που ανέφερε ο cynic.

Τεσπα, καλά τα λέει ο ντεθστερ!

ασε τα ατομα κ τα 5 10 15 και δες το ΠΜ που σουστειλα για το UK thrash δισκο :wink:

Ρε σορρυ, απλα εγω ειχα την εντυπωση οτι σου εστειλα… Καποια μαλακια θα γινε και δε θα πατηθηκε το send. #-o

Σκόρπια κομμάτια έχω ακούσει να πω την αμαρτία μου αλλά γι αυτά λέμε μόνο 3 λέξεις: ΓΑΜΑΝΕ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΒΛΑ! Επίσης ένα από τα πιο θεικά Thrash riffs όλων των εποχών είναι το εισαγωγικό του Instant Death!\m/ Αμα προτιμήσω κάποιο για να κάνω την αρχή θα ναι το Evil Invaders!

Ένα κομμάτι που θα θελα να παίξουμε με τη μπάντα μου live:
Fast And Loud Loud And Proud
Gotta Rock Hard To Please The Crowd
Fast And Loud Power Trip
Now’s The Time TO LET IT RIIIIIIIP!

       Τους Razor τους ξέρουμε και τους αγαπάμε.  Σαν μια τοπική παραγωγή με τα καλύτερα και προσεγμένα προιόντα. Πόσο μάλλον όταν το προιόν της είναι το thrash και μιλάμε για την δεκαετία των 80ς. Οι Καναδοί δημιουργήθηκαν το 1983 και από το 1985 που ντεμπούταραν με το ??Executioner?s Song??  μέχρι και το 1992 που τα διαλύσανε, κυκλοφορούσαν διαμάντια ασταμάτητα. Επτά συνεχόμενοι δίσκοι με thrash ενθέμια αποθηκευμένα με ύμνους που θα σου γίνουν λατρευτά από την πρώτη ακρόαση. Το 1997 γίνεται επανασύνδεση και το ??Decibels?? χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά  και χωρίς να προσβάλλει την ιστορία τους. Εμφανίσεις σε φεστιβάλ και περιοδείες καθώς και φήμες για κάποιο μελλοντικό υλικό υπήρξε και υπάρχει αλλά δεν είδαμε τίποτα. Η χρονομηχανή δείχνει 1986 και επισκεπτόμαστε τον τρίτο τους δίσκο, ??Malicious Intent??.
                         Μια ματιά στο εξώφυλλο, ένα ξυράφι (Razor) που τροχίζεται για να κόβει περισσότερο. Έτσι ακριβώς και η μουσική τους. Άμεση, με χύμα ήχο και νοοτροπία, με αυξημένες ταχύτητες  που παραδίδουν πληγές δεξιά και αριστερά.  Μικρά σε διάρκεια, περιεκτικότατα όμως. ??Night Attack??, με Venomίλα που στροφάρει στις 45 στροφές. Ουρλιαχτά επιβολής και ριφάρες που λεπιδιάζουν βαθιά και χωρίς λύπηση. Όλα στο αυτόματο, όλα στο τάχιστο και τα πάντα στο κατώφλι της πόρωσης και της αμεσότητας. Αγαπημένο τραγούδι το ??Cage The Rangers?? (σύνθεση του Mc Laren=Sheepdog). Το βασικό ριφ χαρακώνει, το μπάσο πληγιάζει και οι λέξεις τρέχουν πιο γρήγορα από το σάλιο μέσα στο στόμα του. Και κρουστά που τροχίζονται από ξύλο?  Όταν δε, ουρλιάζει και τις ψιλές, ακούγεται σαν δαιμονισμένος. Αλαλαγμοί. Θεοί, τι riff, πραγματικά καρφώνεται στο σκληρό δίσκο του εγκεφάλου σου μια και για πάντα χωρίς δυνατότητα σβησίματος.     
                  Η καρδιοπαλμία συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσης. Κάθε τραγούδι  είναι απογυμνωμένο από οτιδήποτε εκτός από αποστειρωμένο (από μη Metal στοιχεία)  ατσάλι. Και μάλιστα κοφτερό. Μια στάση για ιδιαίτερη αναφορά στο ??Rebel Onslaught?? (Σύνθεση Carlo/Campagnolo) που συνθλίβει με το μπάσο της και γδέρνει με τα σόλος του. Οι Razor αριστεύουν σε ότι χρειάζεται για να μεταφέρουν ήχους και συναίσθημα ατόφιου Thrash Metal. Γι αυτό και δικαιωματικά έχουν και αυτοί το δικό τους Angel Of Death (A.O.D.). Θεριά ανήμερα που κακοφορμίζουν αυτάκια που έχουν συνηθίσει thrash με μελωδίες και Παντεροειδείς ξεσπάσματα. Εδώ οι Razor μπήκαν στο στούντιο μόνο και μόνο για να κατασπαράξουν ανίδεους ακροατές και να αφήσουν ρημαγμένους λαβύρινθους αυτιών. Εκδίκηση και αίμα. Διηνεκές ηχητικό μακελειό. Έντεκα χείμαρροι . Έντεκα έγραψα; Στην έκδοση του cd, υπάρχει και ένα δωδέκατο, το ??Mosh??. Ντάξει, αυτό πιο πολύ στο χαβαλέ είναι φτιαγμένο αν και αντιπροσωπεύει καθαρά τον αυθορμητισμό και το χυμαριό τους. Απλά δεν το λες και ολοκληρωμένη σύνθεση,χαχα.