Re: Danny Cavanagh - Anneke Van Giersbergen Live In Greece 2011

H GCA Concerts Παρουσιάζει

Anneke Van Giersbergen
Danny Cavanagh

Live In Greece 2011

03.01.2011 Διδυμότειχο - Nostos Bar
05.01.2011 Αθήνα - Αν Club
06.01.2011 Ξάνθη - Chilli Bar
07.01.2011 Θεσσαλονίκη - Eightball Club
08.01.2011 Ιωάννινα - Πολυχώρος Αγορά
09.01.2011 Λάρισα - All Alive

Δύο καλλιτέχνες οι οποίοι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η Anneke Van Giersbergen (Aqua de Anneke, ex. -The Gathering) & Danny Cavanagh (Anathema) με πολύχρονη πείρα και οι δυο τους στο συναυλιακό στερέωμα έρχονται για ακόμα μια φορά στην χώρα μας ενωνόντας τις δυνάμεις τους για μια σειρά από unplugged shows συνολικής διάρκειας περίπου δυο ωρών!!!

Την εμφάνιση τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα ανοίξουν οι Blues Beggar’s Diary (Aθήνα) & Ink / Ioannis Pispas (Θεσσαλονίκη).

Η είσοδος είναι:

16? μέσω Eventbrite
http://danny-anneke-thessaloniki.eventbrite.com
http://danny-anneke-athens.eventbrite.com

18? προπώληση, 20? πόρτα.

Η προπώληση στην Αθήνα γίνεται μέσω των δισκοπολείων Metal Era, Sirens, Nuclear Blast Shop & No Remorse ενώ στην Θεσσαλονίκη μέσω των Metropolis, Music Land, Alone καθώς επίσης και από το Eightball.

Λίγα λόγια για τους Καλλιτέχνες

H Anneke Van Giersbergen από το 1992 μέχρι και το 2007 αποτέλεσε την τραγουδίστρια των γνωστών The Gathering. Από μικρή φαινόταν ότι είχε κλίση στη μουσική, καθώς συμμετείχε σε χορωδίες και μόλις στα 12 της δημιούργησε τη δική της μπάντα. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως με τους Napalm Death, Lawn, Farmer Boys, Ayreon, Giant Squid, David Townsend, Moonspell, Globus και Within Tempation. Επίσης, συμμετέχει σαν guest σε μια κυκλοφορία των The Human Experimente, σχήμα το οποίο αποτελείται από τους Robert Fripp, John Wetton, Adrian Belew και Maynard James Keenan. Το 2010 η Anneke δουλεύει με σκοπό να κυκλοφορήσει τη δική της προσωπική δουλειά.

O Danny Cavanagh είναι το ιδρυτικό μέλος της πασίγνωστης μπάντας των Anathema. Ακόμα, συμμετείχε στα projects των Leafblade, με το οποίο έπαιζε ακουστική/ κέλτικη μουσική, και των Antimatter, που πήρε μέρος στο δίσκο με τίτλο ?Leaving Eden?. Επίσης, κυκλοφόρησε μια και μοναδική κυκλοφορία με τίτλο ?In The Mushroom?, με το μουσικό σχήμα των Lid, το οποίο δεν είναι πλέον ενεργό. Λίγο αργότερα ο Danny έδωσε τη φωνή του σε ένα άλμπουμ των Γάλλων post rockers, Spherical Minds και υπήρξε guest artist στην κυκλοφορία των Agua De Annique με τίτλο ?Pure Air?. To 2002 ο Cavanagh αποφάσισε να εγκαταλείψει τη συντροφιά των Anathema, προκειμένου να αφοσιωθεί στο project των Antimatter, πράγμα το οποίο στην πορεία μετάνιωσε. Έτσι, επέστρεψε στους Anathema και δημιούργησε σχεδόν ολόκληρο το ?A Natural Disaster? μόνος του. Τέλος, καθότι είναι μεγάλος fan του Nick Drake, δημιούργησε γι αυτόν ένα tribute άλμπουμ με τίτλο ?Place To Be?.

Υπάρχει τόπικ :slight_smile: