Επειδη ειμαι δουλεια και δεν το βλεπω τι γινεται ειμαστε χαλια;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Επειδη ειμαι δουλεια και δεν το βλεπω τι γινεται ειμαστε χαλια;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελικα πρεμιερα με το αριστερο.Και τα ελεγα εγω οτι ηθελε προσοχη το ματσακι!!!
Αναμενόμενη η γκέλα σε πρεμιέρα με ντέρμπι τόσο νωρίς όταν μέχρι πριν 5-10 μέρες έτρεχες στις ΗΠΑ.
Ελα για να ξυπναμε εχουμε classico σημερα!!!
χωρίς πεπε δεν εχει ζουμί το ματς. τι μεσι ροναλτο και μαλακίες.
για πείτε οι οπαδοί της ρεαλ. χαίρεται κανείς με το τόσο ξύλο?
*τρέμω(χωρις πλάκα!) στην ιδέα του να έπαιζε και ο πεπε σήμερα
Ε οχι και ξυλο απλα πηγαινουμε δυνατα πανω στης φασεις Μουφα το πρωτο ημιχρονο παντως
θα το δεχόμουν αν ήσουν ξυλοκόπος με 40 χρόνια εμπειρία στα δάση του αμαζονιου. τώρα δεν το δέχομαι.
να φανταστείς σε καθε χτύπημα οι φάτσες των παιχτών της ρεαλ ειναι ένοχες. κοιτάνε πλάγια τον διαιτητή, σηκώνουν χέρι… εκτός απο τον τρόμπα. αυτός έδωσε μόνο μια πίσω απο το γονάτο(άραγε πως κερδίζεις μπάλα εκεί?!) και διαμαρτυρήθηκε κιόλας!!
Πανω που πηγα να πανηγυρισω μας ισοφαρισαν :? Edit:Τωρα που ειδα σε ριπλει το γκολ της Μπαρτσελονα πρεπει να ειναι οριακα οφσαιντ
Τα νευρα μου ρε πουστη.Ρε κριαρι Ραμος πως πεφτεις ετσι μεσα στην περιοχη;;Απο το πουθενα μεσα σε 13 λεπτα το 0-1 εγινε 2-1
2-1 κερδιζει η Χεταφε ενω εχανε 0-1.
Αυτα παθαινεις Μουρινιο αν δεν εχεις αμυνα…
(βασικα ουτε αλλαγες για το κεντρο εχει… )
τι ακριβως κανει η Ρεαλ;:-k
Μουρινιο για βαλε λιγο κωλοχερο στα μαλακισμενα γιατι δεν παμε καθολου καλα.Ανεπιτρεπτο να κανουμε 2 συνεχομενες γκελες.Ηδη η Μπαρτσα εφυγε με +5 γι αυτο σοβαρευτειτε!!!
Λίιιιιιζααααααα μπανάααααααααααανα
μαλακιζονται ασχημα… πολυ κακο ξεκινημα καναμε πρεπει να ξυπνησουμε γρηγορα
Επίσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μόντριτς
οτι ελειπε απο την ρεαλ αυτην την στιγμη.
Επιτελους και ενα καλο νεο μετα το μπαχαλο της τελευταιας εβδομαδας
[B]
«Με αποκάλεσε μπάσταρδο ο Κοεντράο»[/B]
Όταν ανήκεις στη Ρεάλ Μαδρίτης και χάνεις από τη Χετάφε, τα νεύρα είναι πολλά.
Ακόμα και αν βρίσκεσαι στον πάγκο, όπως στην περίπτωση του Φάμπιο Κοεντράρο, δύσκολα θα συγκρατήσεις τα νεύρα σου.
Έτσι, ο Πορτογάλος αμυντικός που δεν φημίζεται για τη συμπεριφορά του, έβρισε το διαιτητή της αναμέτρησης και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, όπως εξήγησε στο φύλλο αγώνα ο «άρχοντας» του αγώνα.
«Στο 88? του παιχνιδιού, ο παίκτης με τη φανέλα 5 της Ρεάλ Μαδρίτης, Φάμπιο Κοεντράο με πλησίασε, το παιχνίδι διεκόπη και με προσέβαλε, αποκαλώντας με μπάσταρδο», ήταν τα λόγια του διαιτητή Πέρεθ Λάσα, όπως αναφέρει σχετικά η ισπανική «Marca».
Για καλή του τύχη, ο αμυντικός των Μαδριλένων παρά την αποβολή του δεν θα χάσει τον επαναληπτικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, καθώς η κόκκινη μετράει μόνο για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
ουτε στην αελ να επαιζε
Γιατι;;;
Χρησιμοποιησε πολλα φωνηεντα στη φραση;;