Real madrid

τι πεναλτι ρε παιδια??ισα ισα θα ενιωσε πως τον ακουμπαει καποιος απο πισω και αποφασισε να πεσει…ενταξει ημαρτον…ειδε πως του φευγει και η μπαλα…

με κατι τετοια καραγκιοζιλικια ομως δεν προκειται ποτε να αναγνωριστει σαν ενας απ τους μεγαλυτερους παικτες ever…+ και η αντιπαθητικη του φατσα…

αν και ειναι ο μεγαλυτερος πορτογαλος ποδοσφαιριστης των τελευταιων 40 χρονων…βγαζω εξω εουσεμπιο που δεν εχω δει αλλιως θα λεγα ever…

οκ τον παταει-ακουμπαει. γιατι αυτος ομως πεφτει οταν πλεον εχει χασει το κοντρολ? ας επεφτε στο πατημα αν δεν μπορουσε να συνεχισει.

Δεν είπα πέναλτι. Είπα κόκκινη κάρτα και φάουλ. Εκτός περιοχής γίνεται ό,τι γίνεται. Από εκεί και πέρα, δεν διαφωνώ πως όταν είδε πως του έφυγε η μπάλα δεν προσπάθησε να μείνει όρθιος. Αυτό όμως δεν αναιρεί πως του έγινε φάουλ ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ κι έτσι δεν κατάφερε να σουτάρει.

Το ότι είναι ο Ρονάλντο ή το ότι έκανε ένα βήμα παραπάνω για να πέσει δεν σημαίνει πως οι κανονισμοί για αυτόν αλλάζουν. Αν ο Ρονάλντο είναι ο “θεατρίνος” ποδοσφαιριστής, τότε ζήτω που καήκαμε.

Ωραία η τρέλα που μας πουλάς Κάρβου :thumbup:

Αν και ο πιο ωραίος είναι ο machine head που λέει “σωστός δεν το πρόσεξα” :lol:

Υπάρχει επαφή ρε παιδιά;:-s:-s

Πας για μεγάλη κωλοτούμπα πρόσεξε…

Στο 00:34 δηλαδή, εσύ δεν βλέπεις τον αμυντικό της άλλης ομάδας να πατάει τον αριστερό αστράγαλο του Ρονάλντο;

εντιτ για να μην ψάχνεις:

και όμως εχει δίκιο:!:
βέβαια κάνει δυο καλά πατήματα μετά και πέφτει.

Χωρίς λόγο η όλη συζήτηση.

Ο αμυντικός βρίσκει ελαφρά τον Ρονάλντο, εκείνος συνεχίζει κανονικά και μετά είτε χάνει τον βηματισμό του είτε κάνει “κακό” θέατρο. Συνεπώς δεν υπάρχει παράβαση.

Εάν ο Ρονάλντο έπεφτε αμέσως μετά την επαφή, είτε επειδή η επαφή ήταν τέτοια ώστε να τον αντρέψει είτε επειδή θα έκανε “καλό” θέατρο θα υπήρχε παράβαση (και κόκκινη).

Σιγά τα 2 βήματα… Αντί για full speed βήματα, κάνει 2 μικρά παρατήματα, χάνει την μπάλα χτυπώντας/κοντρολάροντας την με το καλάμι και μετά πάει και πέφτει κάτω αφού έχει δει πως από το φάουλ έχασε την επίθεση. Αυτή η πτώση είναι πιο αθώα ακόμη και από τις πτώσεις των αμυντικών στο μπάσκετ που στήνονται για να πάρουν επιθετικό φάουλ και καταλήγουν 4 μέτρα μακριά.

Προσωπικά όμως, το θεωρώ αστείο να μιλάμε για μια φάση που κανένας διαιτητής δεν θα μπορούσε ποτέ να δει. Απλά μου φαίνεται και too much, να τον λέμε θεατρίνο και βουτηχτή για μια φάση στην οποία του έγινε φάουλ ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ…

ε καλα δεν λεω οτι έκανε και βήματα παρέλασης, αλλά δεν ειναι βήματα, με σφάξαν και έφαγα τα μούτρα μου.
και δεν τον λεω θεατρίνο. τον πεπε πάλι, τον λεω χίλια δυο πράγματα :stuck_out_tongue:

Εγώ πάλι τον λέω, θεατρίνο (και χίλια δυο πράγματα).

Κάρβου όταν λέω “πουλάς τρέλα” δεν εννοώ ότι στη φάση αυτή δεν υπάρχει επαφή του αμυντικού της Βαλένθια με τον Ρονάλντο (υπάρχει), αλλά ότι πρέπει να μας θεωρείς πολύ μαλάκες για να μας λες (και να επιμένεις κιόλας) ότι ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ (και μάλιστα… δυο φορές λέει) και ότι υπάρχει ΑΝΑΤΡΟΠΗ που επισύρει ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ. Δηλαδή ήμαρτον - όπως λέει κι ο ΚρισΠ, παράβαση σ’ αυτή τη φάση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Υπάρχει μια απλή επαφή έτσι όπως ο ένας κυνηγάει τον άλλο που δεν δίνεται φάουλ/πέναλτι πουθενά, και πάλι καλά, γιατί με βάση τη λογική σου, θα έπρεπε κάθε φορά που ένας θεατρίνος βουτάει θεαματικά πάνω στο πόδι ενός αμυντικού που κάνει τάκλιν να δίνεται πέναλτι, αφού “δεν έχει σημασία αν δεν έπεσε ακριβώς τη στιγμή που ο άλλος τον βρήκε - τον βρήκε; Ε τότε είναι πέναλτι”. #-o

Συνεπώς ο μόνος κωλοτούμπας εδώ πέρα είσαι εσύ που εδώ και δυο χρόνια διαρρηγνύεις τα ιμάτιά σου για τους μπλαουγκράνα θεατρίνους που με τις βουτιές τους κλέβουν νίκες, προκρίσεις και τίτλους από τους “τίμιους” της Ρεάλ.
Άιντε.

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/item/280396-gkoyarntiola-%C2%ABadynaton-o-titlos%C2%BB

Για κατι τετοιες μαλακιες δεν σας μπορω εσας τους ‘‘μετριοφρωνες’’ τους μπλαουγκρανα!

1. Γράφεις πως δεν δίνεται πέναλτι/φάουλ πουθενά. Guess what? Το έχω γράψει εγώ για σένα, πριν από εσένα. Κανείς δεν θα το έδινε άρα τζάμπα το μιλάμε
  2. Τώρα γράφεις πως υπάρχει επαφή, αλλά από την άλλη γέλαγες με τον machinehead που έκανε ποστ πως τελικά την είδε; :lol2: Κι επιμένεις πως εγώ είμαι ο κωλοτούμπας; :lol2:
  3. Παράβαση υπάρχει κι ας διαφωνούμε. Κι όχι, δεν είναι σαν τις βουτιές του Λέτο και του Πουγιόλ. Είναι περισσότερο σαν αυτές του Διαμαντίδη και του Καλντερόν. Δηλαδή “βουτάω για να γίνει πιο εμφανές αυτό που έγινε”. Έχει διαφορά το να φας κλωτσιά και να πέσεις αντί να κουτσαίνεις και διαφορά το να μην φάς κλωτσιά και να πέσεις έτσι ώστε να φανεί πως έφαγες κλωτσιά. Μπορεί να μη σου αρέσει που τώρα φαίνεται η κωλοτούμπα που έκανες, αλλά έτσι είναι.
  4. Αχρείαστη επίθεση με ό,τι του καπνίσει του Λολοστεφανή. Τι σχέση έχει η αβάντα της Μπαρτσελόνα στο Τσ.Λ. με τις εγχώριες της Ισπανίας. Τόσο πολύ δεν θες να παραδεχτείς πως έκανες την κωλοτούμπα και δεν είχες δει την επαφή στα πόδια, που προσπαθείς να αλλάξεις θέμα; :lol:

Μην τσιτώνεις τόσο πολύ ρε παίκτη, θα πούμε στον Πεπ να είναι πιο προσεκτικός γιατί ο μπιλρόκι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ :!:

Όχι δεν υπάρχει.

Παράβαση υπάρχει όταν υπάρχει ανατροπή.
Εφόσον ο παίκτης συνεχίζει, το παιχνίδι συνεχίζεται.

Δεν έχω όρεξη. Αν είναι να αρχίσουμε να φτάνουμε και στο άλλο άκρο. Ξέρω πως ξέρεις πως η παράβαση δεν είναι μόνο όταν υπάρχει ανατροπή και πως από την στιγμή που έχασε το κοντρόλ ο Ρονάλντο δεν υπάρχει και πλεονέκτημα υπέρ του επιτηθέμενου…

Εγινε φιλε:!:

Δε σε τρολάρω, τη γνώμη μου λέω γενικότερα και αυτή είναι πως εάν ο παίκτης συνεχίζει, δεν δίνεται παράβαση εκτός μιλάμε για κάτι ειδικό όπως αντιαθλητικό χτύπημα.

Καμία κάψα δεν έχω να τσακωθώ για τις διαιτησίες στα ευρωπαϊκά ματς, αρκεί που συγχύζεται ο μπιλρόκι γι αυτά.

Οχι καλε.Μιλα ελευθερα θα πιω χαμεμηλο…

Με δουλεύεις ρε μαλάκα, αφού εσύ τόσην ώρα ισχυρίζεσαι ότι είναι φάουλ και κόκκινη κάρτα. Δηλαδή όταν λέω ότι δε δίνεται παράβαση για κανένα λόγο τέτοια φάση εσύ καταλαβαίνεις ότι εννοώ ότι… είναι δύσκολο για το διαιτητή να τη δει;

:dizzy:

Ρε άνθρωπε, εσύ δεν είπες ότι απλά υπάρχει επαφή. Έγραψες ότι ο άλλος ΤΟΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ. Αυτό είναι το τραγελαφικό της υπόθεσης και όχι το αν υπάρχει επαφή ή όχι. Εκτός κι αν έχεις τρόπο να μπεις μέσα στο κεφάλι μου την ώρα που έγραφα “πουλάς τρέλα” και να αποκαλύψεις στο φόρουμ ότι σκεφτόμουνα “χα τί καραγκιόζης που είναι αυτός, αφού δεν τον ακουμπάει καν”. Sooooo busted. :frowning:

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε…
Δε συνεχίζω την προσπάθεια να πείσω εσένα ή οποιονδήποτε άλλο για το αυτονόητο.

Ζντόιιιιινκ.
Με άλλα λόγια σου έκανα “επίθεση” επειδή είπα “δεν κάνω εγώ κωλοτούμπα, αλλά εσύ” (ζήτα και χρηματική αποζημίωση για ψυχική οδύνη) και “αλλάζω λέει θέμα” επειδή η ουσία δεν είναι το αν κάποιος κράζει τους θεατρίνους, είτε παίζουν στην αιώνια αντίπαλο είτε στη δική του ομάδα, αλλά το σε ποιά διοργάνωση γίνονται οι επίμαχες φάσεις (λογικό. Όταν λοιπόν παίκτες της Μπαρτσελόνα κάνουν θέατρο στο Champions League είναι κατάπτυστοι θεατρίνοι, ενώ όταν παίκτες της Ρεάλ κάνουν θέατρο στην Primera Division είναι απλά ένα θεμιτό μέσο για να έρθουν οι τρεις βαθμοί της νίκης).

Ρε δε μας χέζεις.

η νικη σημερα ειναι μονοδρομος
τερμα στις γκελες