Real madrid

Αφου κερδισε χθες η Μπαρτσα και μας εχει φτασει στον ποντο πλεον απο δω και περα οποιαδηποτε γκελα σημαινει κατα την γνωμη μου και απωλεια του πρωταθληματος γι’αυτο παμε γερα σημερα.

Αρκεί να μη δώσουν όρκο νίκης στα αποδυτήρια…

γιατι?το γκαντεμιαζουν? :stuck_out_tongue:

0-1 με φαουλαρα του Κριστιανο.Παμε μωρη αρρωστεια!!!

Τι γκολαρες εβαλε παλι ρε;

Γκολαρες ειδικα το δευτερο αλλα γιατι μας δειχνει το μπουτι του μετα απο καθε γκολ ;

Και το πεναλτυ… εεε δεν ηταν και τοσο πεναλτυ. Υπερβολικο το βρισκω αλλα δεν εχει και πολυ σημασια υποθετω.

Σημαντικο διπλο χθες με τεσσαρα και χατ τρικ Ροναλντο. Κρατησαμε το +4 και συνεχιζουμε :slight_smile:

Σημαντική νίκη χθες και μάλιστα με κακή απόδοση της ομάδας.
Πολλή κούραση διακρίνω τελευταία και μια αναρχία στην ανάπτυξη, σαν να έχουν πάει περίπατο όλα τα συστήματα.
Εκτός αυτών η άμυνα δεν πατάει γερά και έχει πρόβλημα στο ψηλό παιχνίδι, ενώ οι Ozil και Alonso είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό.

συνεχεια νικες απο δω και περα

μαρινακης?? :-k

με τοσα λεφτα μακαρι :lol:

Μας δυσκολεψε αρκετα η Χιχον σημερα αλλα τελικα το πηραμε το ματς προς το τελος με 3-1.

Μεγαλη μαχη σημερα στο Μοναχο.Παμε γερα μωρη ομαδα να κανουμε το πρωτο βημα για τον τελικο!!!

I am here: http://tapatalk.com/map.php?2533ar
Sent from my iPhone using Tapatalk

απο σημερα την προκρισηηηηη

1-0 χανουμε στο ημιχρονο με τραγικη εμφανιση.Αμα προσπαθει να φτιαξει παιχνιδι ο Πεπε δεν κανουμε δουλεια.Ξυπνατε ρεεεεε!!!

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!1-1 Ετσι ρε Οζιλ παμε γερα!!!

Γερά πήγατε τελικά.

Τουλάχιστον στα πόδια των αντίπαλων επιθετικών.

Τραγικη οπισθοχωρηση μετα το 1-1 και το πληρωσαμε στο 90.Μαλακια αλλα πιστευω οτι στο Μπερναμπεου θα εχει κατηφορα για τους γερμανους και η προκριση δεν χανετε.Τωρα εχει σειρα το classico το Σαββατο.

Aπογοητευτική εμφάνιση, για τα γούστα μου. Πιστεύω στην πρόκριση, αλλά έτσι δεν πάμε πουθενά.

Το ότι κατεβήκαμε για την ισοπαλία νομίζω το καταλάβαμε όλοι, ειδικά με τις αλλαγές και το πλάνο μετά το 1-1. Είναι και το clasico βλέπεις…
Αλλά όπως είπε ο toxikos ούτε χάρηκα με αυτό που είδα ούτε έτσι πάμε πουθενά. Πολύ δύσκολη η πρόκριση.