Real madrid

Πάλι καλά που βάλαμε κι ένα. Θεωρώ ότι στοιχειωδώς καλά να παίξουμε, θα περάσουμε. Αλλά να σε κάνει χαζό ο Μπαντστούμπερ;;;

ειναι κρίμα και άδικο να παίζει ο κοεντραο και ο ροναντο ρεαλ.
ελληνικό πρωτάθλημα έπρεπε να παίζουν.

Αν εξαιρεσεις τον Σεμο και τον Ζαμερ δεν νομιζω οτι μισω καποιον αλλο ποδοσφαιριστη.
Γιατι νταξει μπαλιτσα ειναι και αν ο οποιοσδηποτε βοηθαει το ματς να γινει πιο
ωραιο δεν μπορω να τον μισω,αλλα πραγματικα καποιος να δειρει οχι να του κοψει την
μπαλα,απλα να του σπασει τα μουτρα.Καποιος !

για τον ροναντο λες?
αν ναι, χθες σκεφτόμουν οτι δεν έπρεπε να λεει ροναλντο η φανέλα.
crimson_idol έπρεπε να έλεγε.
γαμήθηκε να κυνηγάει φαντάσματα.
για να μην πω για τις μαλακίες που έκανε με το πόδι…
εχε χάρη που δεν υπήρχε ροσι χθες να του δώσει μια να το κόψει.

κατά τα άλλα θα περασει η ρεαλ. δεν μπορώ να φανταστώ μεσα στο μπερναμπεου να παίζεται η μπάλα στο μισο της μπαγερν και να μην μπαίνουν κάμποσα γκολ.

εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι η ρεαλ δεν εχει εναν πραγματικο ηγετη,ναι μπορει να ακουγεται παραξενο.Ρε παιδι μου εκει που σφιγγουν οι κωλοι δεν υπαρχει ενας ραουλ,ενας Ζιζου να παρει την ομαδα πανω του.Οκ ο κασιγιας ειναι ηγετης αλλα οσο να’ναι ειναι τερματοφυλακας.Χθες φανηκε πολυ αυτο.Καμια ψυχραιμια,ξυλο και παραπονα.Απο την αλλη ομορφη ομαδα αυτη η Μπαγερν ρε.Ψυχωμενη φουλ.

Αυτο το πραγμα δεν μπορω να το καταλαβω ρε μαγκες.Μου σπασανε τα νευρα παλι χθες.Κανεις που κανεις απαραδεκτη εμφανιση για ημιτελικο σου καθετε και ισοφαριζεις σχετικα νωρις και αντι να παρεις τα πανω σου και να τους πατησεις καθεσε λες και ειναι κανα τρομερο αποτελεσμα η ισοπαλια και στο τελος το πληρωνεις κι ολας.Το ξερω εχει classico το Σαββατο αλλα ρε πουστη μου Ρεαλ εισαι τι φοβασαι;;;

δεν πιστευω να σκεφτοντουσαν το ντερμπι αντι να κερδισουν την Μπαγερν
δεν κυνηγανε στο πρωταθλημα για να εχουν αγχος

Νιωθουν την αναπνή της Μπαρτσα πλέον αφού η διαφορά μειώθηκε στους 4 και μεσολαβεί και το ντέρμπι

τοτε και η Μπαρτσα που θα καιγεται περισσοτερο το Σαββατο
δεν θα παιξει για να κερδισει?

και γω μαζί σου σε αυτό που λες αλλά είναι διαφορετικές ομάδες, διαφορετικοί ανθρωποι και διαφορετικές ψυχολογίες. Το ποδόσφαιρό τα έχει όλα μεσα.

σωστο κι αυτο

Παιζετε ολη η χρονια σημερα.Μπειτε μεσα με τσαμπουκα και ψυχη και παιξτε σαν Ρεαλ και δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα!!!Παμε μωρη ομαδα!!!

Με μια κουβέντα…

[SPOILER][B][SIZE=“5”]ΡΕΑΛ ΕΙΣΑΙ ΡΕ…[/SIZE][/B][/SPOILER]

εγω,λυπαμαι που το λεω,αλλα παλι πεος βλεπω.Για να δουμε…

Ρεαλμανδρίτες με τα άμφια και τα μανουάλια,τι ώρα είναι το ματς,στις 9;

Ναι στις 9
edit:Ποσο καυλα θα ηταν να κερδιζαμε σημερα και να το εξασφαλιζαμε απο τωρα μεσα στο καμπ νοου;;

ηγετη εχει αλλα ειναι στον παγκο…φανταζομαι θα ηταν πολυ δυσκολο να συνειπαρξει με τον μουρινιο ενας ηγετης μεσα στον αγωνιστικο χωρο…

Σε ποιον αναφέρεσαι?
Πάντως δεν νομίζω πως δεν είχε ηγέτες ο Μουρίνιο στις ομάδες του,τουλάχιστον σε Τσέλσι και Ίντερ,για Πόρτο δεν θυμάμαι…

Πρέπει να αναφέρεται στον Κακά.

Αν αναφερετε σε αυτον δεν συμφωνω παντως.Μετα τον τραυματισμο ο Κακα δεν θυμιζει σε τιποτα τον παλιο καλο του εαυτο.