Παλι πολυβολο η ομαδα.Μπηκα να δω ποσο ειμαστε με την Βιγιαρεαλ και βλεπω 3-0 στο 45!!!
Πολύ εύκολα λέμε. 2-0 στο 10’ και μετά αράξαμε.
Δεν κατάλαβα γιατί μετά το 3-0 γιούχαρε το γήπεδο.
Ο κόσμος θέλει μπάλα και όταν έχεις βάλει για πλάκα 3 γκολ, περιμένεις και περισσότερα. Αυτό βέβαια δεν απασχολεί καθόλου το Μουρίνιο, αν είπε να κάνουν κράτει. Αν όχι δεν απασχολεί εμάς…
Δίκιο έχουν οι οπαδοί, δίκιο και η ομάδα να ρίξει ταχύτητα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δε ξεκουράζεται ο Ronaldo. Συνέχεια 90’ βγάζει.
Καλα ξεκινησαμε 0-1 την Σοσιεδαδ στο 9 με Ιγκουαιν!!!
Περασαμε σαν σιφουνας και απο το Ζερλαν και καθαρισαμε απο τωρα την προκριση στους 16
Απόλυτο νικών και 10-0 τέρματα.
Νομίζω ότι η κατάρα της Lyon έχει τελειώσει για τα καλά πλέον.
Μιλαμε τρενο παει η ομαδα 7-1 την Οσασουνα σημερα 8O8O8O
Δε μου αρέσουν τέτοια σκορ αλλά τέλος πάντων.
Πείτε εντυπώσεις από Sahin γιατί δεν είδα.
Ουτε εγω ειδα κοιμομουνα
σοου της Ρεαλ το μεσημερι
την διελυσε
http://www.dailymotion.com/video/xm69rf_yyyy-yyyyyyyy-7-1-goals_sport
Καλοπατήσαμε κορφή. Τώρα προσοχή. Μη δώσουμε δικαιώματα στους διαστημικούς υπερευαίσθητους…
τρενο η ομαδα,σιγα σιγα ν αεπιστρεφουμρε εκει που πρεπει
Κομβικο το παιχνιδι στο Μεσταγια μετα την διακοπη αλλα κατι μου λεει οτι θα περασουμε αερα
Δε φοβάμαι τις “δύσκολες” έδρες, στυλ Μεστάγια. Κάτι κουλά Λεβαντοχετάφε με χαλάνε…
Συμφωνώ με toxikos. Κάτι παιχνίδια με Santander, Granada και Gijon που οι παίχτες δείχνουν να κάνουν “αγγαρεία” φοβάμαι.
Για να δουμε ρε μαγκες.Παντως φετος ειμαι αρκετα αισιοδοξος και πιστευω οτι ειναι η χρονια μας.Η Μπαρτσα δειχνει να ξεφουσκωνει και νομιζω οτι τους εχουμε στα μεταξυ μας
Σε 45 λεπτα ξεκιναει το πολυ δυσκολο ματσακι με της νυχτεριδες στο μεσταγια πιστευω να το κανουμε το διπλακι
Διπλό σε μια έδρα που θα είναι αρκετά δυνατή φέτος και συνεχίζουμε.