Real madrid

Ναι μια χαρα τα πηγαμε 2-3 στο Μεσταγια :slight_smile:

πρωτη φορα βλεπω την κοκκινη εμφανιση
ηξερα εκτος απο την κλασικη ασπρη εχουν την μαυρη και ειχαν και μπλε ανοιχτη.

Eίναι η τρίτη μας εμφάνιση για φέτος και μου αρέσει πολύ η άτιμη.

Πολύ σημαντική νίκη η προχθεσινή… Κοντέψαμε να το χάσουμε το διπλό στο τέλος, αλλά οκ.

Ρε μαγκες ειδε κανεις το παιχνιδι γιατι λενε για σφαγη της Βαλενθια και κατι τετοια.Αν το ειδες κανεις ας γραψει γιατι εχω απορια αν μας σπρωξανε τοσο πολυ οσο λενε.

στο 90 ο ιγκουαιν εσωσε τη μπαλα πριν περασει τη γραμμη μαλλον με το χερι

Μαλιστα.Σε ευχαριστω φιλαρακι :slight_smile:

Είναι ξαπλωμένος με το χέρι ανοιγμένο και δεν φαίνεται αν η μπάλα (που έρχεται από πολύ κοντά) χτυπάει στο χέρι ή στο σώμα. Μιλάμε όμως για φάση μεγάλου πανικού στα καρέ…

Δεν πειράζει μωρέ,πρέπει να απομακρυνθεί και η Real με την Barca κι άλλο σιγά σιγά,να έχουμε και την Βαλένθια?

^ :!::!::!:

Μια ζωή βρωμιάρηδες ρε πούστη μου.

Σιχαμένη ομάδα μιά ζωή!

Λέγετε, λέγετε να ξεθυμάνετε.
Με τόσες κάμερες και τόσα σώματα μπροστά στον Higuain και με αυτήν την παρακάμερα βγάλαμε άκρη.
Στην αρχή έλεγα ότι ήταν στήθος, αλλά με αυτή τη λήψη είναι χέρι.

Όχι να τα πούνε. Αυτοί οι άσπιλοι, οι άμωμοι, οι παρθένες. Ουστ…

Απο οτι ειδα την φαση ναι ητανε πεναλντι αλλα οχι ρε μαγκες να μας λετε και βρωμιαρηδες και σιχαμενους.Μαλλον ξεχνατε ευκολα οταν ο Μεσσι και τα δικα σας παλικαρια βουταγανε μεσα στην περιοχη και περνατε κατι πεναλτακια και την σφαγη στο stamford bridge που δεν ειχε δωσει καθαρο πεναλτι στην Τσελσι στης καθυστερησεις και σας πηγανε με το ετσι θελω τοτε στον τελικο του champions league

Όχι, φίλε Κen. Aυτό είναι ομορφιά του ποδοσφαίρου. Τα δικά μας είναι κλοπές…

αφηστε τους μωρε, παντα ετσι κανουν… δε βλεπουν που ο βιγια τα τελευταια 2 χρονια εχει γινει μια μιξη αλεξανδρη-γιαννακοπουλου-καραγκουνη…

Ναι, είναι γνωστή άλλωστε η… διαχρονική εύνοια της διαιτησίας που απολαμβάνει στην Primera Division η Βαλένθια…

Και γενικά έχει πολλή πλάκα που όταν μπαίνει κάποιος εδώ μέσα και βρίζει βγάζετε το συμπέρασμα ότι είναι Barcelona, ενώ στην πραγματικότητα από τους τρεις τελευταίους Barca είναι μόνο ο Mule, ενώ εγώ κι ο Χοπέτο είμαστε ΒΑΛΕΝΘΙΑ ρε άμπαλοι!

Τέλος πάντων, δε θα σας μάθουμε τώρα.
Βρωμιάρηδες, σιχαμένοι, απόγονοι του Φράνκο!

εγώ είμαι εξ’αγχιστείας με τον Φράνκο. Σε παρακαλώ να ανακαλέσεις

Καλά.

Ου να μου χαθείτε βρωμιάρηδες, σιχαμένοι, απόγονοι του Φράνκο (και κάνα-δυο εξ’ αγχιστείας)!

:smiley:

:lol:

εμεις φταιμε? αφου ειναι της μοδας τα τελευταια χρονια να “εισαι μπαρτσα” κ μπερδευομαστε…

κοιτατε να κερδισετε τη γκενκ μεθαυριο να πιασουμε κανα στοιχημα…

Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τους ηρωικούς και τίμιους οπαδούς της Βαλένθιας…

Κατά τ’αλλα, είμαι ο Φράγκος ο ίδιος. Και όλοι τους είναι παιδιά μου…