Οι μόδες είναι για τους πιτσιρικάδες! Εμείς είμαστε Μπάρτσα από πριν γίνει υπερομάδα!
Σε παρακαλώ, μην πετάγεσαι, μη γίνει πάλι διαμάχη μεταξύ των δύο σιχαμένων, σήμερα συζητάμε για τη ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ.
οτι λέει ο απο πάνω…
[B]edit[/B]…πετάχτηκε ο άλλος…
Συμφωνείς μαζί μου βλέπω, ωραία :D:p
Δεν πάτε όξω να μαλώσετε ωρέ. Φύγετε από το παλάτι μας…και όπου να’ναι ξυπνάει η βασίλισσα…
Σε Primera και Ευρώπη έτσι???Να τα λέμε αυτά!Όλοι θυμόμαστε το σπρώξιμο στη νοκ -ουτ φάση του uefa με Atletico πρόπερσι!
A,όχι κάτσε,λάθος,την Ατλέτικο σπρώξανε κι εκεί…Στο διάλο,τα θυμάμαι και συγχύζομαι!
Όλες τις ομάδες της Ισπανίας και τις Ευρώπης τις σφάζει χρόνια τώρα η χουντοβασιλική ομάδα! Μην αρχίσω να ποστάρω βιντεάκια με σφαγές του Θρύλου τώρα…
Να φύγετε, να πάτε αλλού…
Εμείς φταίμε και για τη σφαγή των αμνοεριφίων το Πάσχα…
Δεν υπαρχει αδιαφορο παιχνιδι για την αρμαδα του Μουρινιο φετος 6-2 την κακομοιρα την Ζαγκρεμπ
Ίσα - ίσα, εγώ το περίμενα πώς και πώς αυτό το παιχνίδι για να δω Sahin βασικό, Varane στην άμυνα και το δίδυμο Higuain-Benzema.
Τώρα το είδες; Έχει εγκατασταθεί από καιρό.
Πάντως δε μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει η εφαρμογή.
Tουλάχιστον δεν την πληρώνουμε σαν κάποιους μεσκεουνκλάμπιδες.
Ναι η αληθεια ειναι οτι τωρα την ειδα αλλα δεν την εβαλα γι αυτο αλλα γιατι μου αρεσε η φωτο
Τεσσαρα σημερα στην μισητη Ατλετικο που εκανε το λαθος και προηγηθηκε και συνεχιζουμε
Από περιέργεια, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που μισείς (-είτε) την Ατλέτικο, ή έτσι, απλά επειδή είναι η άλλη μεγάλη ομάδα της Μαδρίτης ξέρω γω;
Αυτο ακριβως που λες
A
Whatever
χασανε οι αλλοι κ ξεφυγαμε στο +6… ειναι σημαντικο προβαδισμα με την ποιοτητα που εχει η ομαδα…
Αυτο ακριβως πηγα να ποσταρω.Μια χαρα εκατσε το σημερινο και δειχνει οτι η Μπαρτσα εχει αρχισει και ξεφουσκωνει.Αμα συνεχισουμε ετσι πιστευω οτι δεν το χανουμε το πρωταθλημα!!!
Άντε με τους ψεύτες. Να αποκαθίστανται σιγά σιγά οι ισορροπίες.