έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε. Απλά αυτό συμβαίνει για έναν πολύ σημαντικό και καθοριστικό ρόλο.
Σε όλη την Ευρώπη η μπάντες κανουν tour με van. Στην Ελλάδα αναγκαστικά λόγω γεωγραφικής θέσης παίρνουν αεροπλάνο. Μιλάμε για τεράστια διαφορά κόστους σε τέτοιου είδους συναυλίες. Άστο, μην το ψάχνεις…[-X
Ε βασικά αυτό.Τους Black Tusk πόσες ευκαιρίες θα 'χεις να τους δεις ενω τις ελληνικές που αναφέρεις όλο και κάπου θα τις πετύχεις.
Εκτός αν το εννοείς με την άποψη παραπάνω ευκαιριών για τις εγχώριες μπάντες στο οποίο έχεις ένα δίκιο.
Ναι βέβαια.
Αυτό όμως δεν δικαιολογεί π.χ. να κάνουν περιοδεία Isis/Keelhaul στην Ευρώπη και εδώ να έρχονται χωριστά με διαφορά 20 ημερων!
Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Τέλος πάντων, καύλα live θα είναι οι Red Fang ελπίζω να καταφέρω να έρθω!
συμφωνώ τελείως με forkboy, και κυριως λογω του οτι επικες πακεταρες εχουν κατα καιρους χωριστε στη χωρα μας. Επισης μπορουν να ερθουν με van, με πλοίο από την ιταλία και μη μου πείτε ότι δεν παίρνει οικονομικά τους red fang / black tusk. Εδω το κανουν αλλες κι αλλες μπαντες.
Δειτε ποσο εχουν οι Red Fang μαζι με Black Tusk, τωρα που στην Ολλανδια εχουν βαλει επιπροσθετο φορο κι εχει παει στα 19% επι της τιμης του εισιτηριου για cultural events.
Στη Φιλανδια εχουν 18 ευρω προπωληση, αλλα ειναι και μαζι με Black Tusk.
Θα σας πω αυτο που εχω πει και στα παιδια απ το Metal Defiance, τη CTS, τη Just Shot Yoda και παει λεγοντας. Παιδια, σας αγαπαμε, θελουμε ολοι να γουσταρουμε, σας στηριζουμε και θελουμε φυσιολογικα εισιτηρια. Για μενα τα 20 ευρω για Red Fang μου φαινονται πολλα. Οταν τους ειχε φερει τους Red Fang ο Κατινακης με The Ocean και Intronaut η τιμη ειχε 28 ευρω, που εμενα μου φαινεται πολυ πιο λογικο (οι Ocean ειναι κι 7 ατομα ε). Θελετε να ανεβασετε το εισιτηριο; Φτιαξτε κι ενα καλο πακετο ομως.
φίλε μου angmar θα ήθελα πολύ να είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Αν δεν έχεις χορέψει αυτό τον χορό (διοργανώσεων) δεν νιώθεις την κατάσταση με την καμία. και δεν το λέω υποτιμητικά. Έχω βαρεθεί να διαβάζω σε phorum από το 2005 για τα συναυλιακά λαμόγια κτλ. Δεν γίνεται να τα ξέρουμε όλοι όλα. Για ότι συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο έχουμε τη λύση στο κεφάλι μας και θεωρούμε ότι αυτό ισχύει. Γενικότερα μιλάω εδώ. Δεν υπάρχουν συνωμοσίες φίλε.
Επανέρχομαι στο θέμα. Δουλεύοντας μέσα στη σιχαμένη μουσική βιομηχανία από το 2005, ένα πράγμα έχω να σου πω μόνο. Αν δεν υπήρχαν οι προαναφερθείσες ανεξάρτητες εταιρίες, θα βλέπαμε 5-10 συγκροτήματα για όλοι μας τη ζωή. τελεία και παύλα. τώρα αν κατά την διαδρομή βρεθήκαν και 2-3 παπάδες που κάναν τα χειρότερα (30 ε εισιτήριο στο an για τριτοκλασάτο post rock από τις Μαλδίβες), ας είναι. Συμβαίνουν και αυτά. Κανέναν από εδώ μέσα δεν έχω ακούσει να γκρινιάζει για τις μπύρες που πληρώνει στα rock στεκια της πόλης 5-6 ευρώ! Με αυτή τη λογική σου λέω, στην πράγα κοστίζουν max 1 ευρώ σε bar (έζησα εκεί) , στο Βερολίνο 2,5 στην Βαρκελώνη 2. Ισχύουν αυτά τα παραδείγματα.
Απλά όλους εμάς μας ερεθίζει η ιδέα του πως θα ήταν το ιδανικό line up με το ιδανικό ticket και τον σωστό πάνω απ όλα χώρο, αδιαφορώντας όμως και όπως είναι φυσιολογικό για έναν και μόνο σηματνικό παράγοντα. Το κόστος.
Sorry αν κούρασα αλλά έπρεπε να τα πω. τροφή για σκέψη.
Hail to CTS, Venerate, P90, Just shot Joda, Spit like a man,…και οποιονδήποτε άλλο καμμένο αυτού του πλανήτη.
Update:
Η συναυλία των Red Fang την Κυριακή στο An Club θα ηχογραφηθεί και βιντεοσκοπηθεί!!!
Τώρα το τι θα κάνει η μπάντα με το υλικό δεν ξέρουμε αλλά κάτι υποψιαζόμαστε…οπότε να είστε καλά και φρόνιμα παιδιά!