ση-ση-σήμερα!
:(:(
αλλη φορα…
αύριο δεν είναι?? :?
22 είναι, όπως λέει ο τίτλος.
Καλά να περάσετε
όχι. σήμερα
[B][B]ΓΑΜΗΣΕ[/B]![/B]
ΥΓ
σετλιστ κανεις;
ΥΓ2.
ο βββ πινει πολυ
επαναλαμβάνω και γω
[B][SIZE=“7”]ΓΑΜΗΣΕ[/SIZE][/B]
οι τύποι είναι μουσικάρες…
Για να πρωτοτυπήσω και εγώ…
[B][SIZE=“4”]ΓΑΜΗΣΕ!!![/SIZE][/B]
πάρα πολυ καλό λάιβ
[SPOILER]ΥΓ όσα θυμάμαι από το σετλιστ με τυχαία σειρά
malverde
wires
dirt wizard
into the eye
reverse thunder
number thirteen
humans remain human remains
good to die
prehistoric dog
hank is dead
throw up
δεν μπορώ να θυμηθώ τα άλλα :/[/SPOILER]
Επίσης γάμησαν και τα σαπόρτ (νταξ’ από τους lord 13 το περιμέναμε)
γάμησε γάμησε
ΣΗΜΕΡΑ εγινα άντρας … 8O
[SPOILER]ο fake ζηλευει[/SPOILER]
ΦΟΒΕΡΟΙ ΑΠΛΑ! είναι και φοβεροί μουσικοί τελικά οι τύποι! Χωρίς ψεγάδι η μουσική! ΕΥΓΕ!
Stoner rulezzz!
Γάμησες μωρή γιαγιά, γάμησες!
Παρακαλώ να κλειδωθεί το thread, δεν θέλω να καταριέμαι άλλο την τύχη και το κεφάλι μου που δεν πήγα… [-X
ΡΕ ! τι έγινε πάλι χτες ? τώρα συνειδητοποιώ
[SPOILER]καλούα μας έλειψες :([/SPOILER]
πάρτε και ένα χιτ
σε ξέρω;
πιες μια μπύρα και θα με θυμηθείς
να υποθέσω ότι κανένα από τα 400-500 άτομα που ήταν χτες δεν πέρασε καλά ? Τι ψοφημίλα είναι αυτή ρε … αποθεώστε λέμε
εεεεεεεεεεεν
πονάν τα κόκκαλα…
ρε καλουα μην γκρινιαζεις! στα ποδια σου τους ειχες!! :p:p
Πόσο πολύ καλύτεροι από πέρσι, παραδόξως, και δεν το περίμενα ότι θα το κατάφερναν, ναι ρε φίλε ΝΑΙ. Μεγάλο μπράβο και ρησπεκτ επίσης που μέσα σε ένα χρόνο κατάφεραν από το “εμείς κι εμείς” που θυμόμουν να γεμίσουν ασφυκτικά το Αν ως headliners και να κάνουν τόσους νοματαίους να προσκυνήσουν και ανδρωθούν, βεβαίως βεβαίως
Αν και στην αρχή είχα αγριευτεί με το πλήθος, ομολογώ ότι μπροστά τα πράγματα ήταν [I][U]όμορφα[/U][/I]:roll: Πώς κατάφερα να μη δω σχεδόν κανέναν σας. Τελευταία ανάμνηση που έχω ήταν ενός θα έλεγα σχεδόν νηφάλιου, κερασφόρου μπιμπιμπι, αλλά πάει κι αυτός, τον έχασα στη λαοθάλασσα.
Τους μπούστηδες, πάντως. Τίτανετούτο…
btw, πρέπει να δω, σε ποια ηλικία πρέπει να φτάσω για να πειστώ ότι γέρασα γι’ αυτά τα πράματα… χεχ
Ωρε μπραβο που γεμισαν το μαγαζι,περισυ ουτε 200 ατομα δεν παιζει να ημασταν.Επισης
Παρακαλω λυπηθειτε λιγο κι εμας που δεν πηγαμε:p