Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

mike πες μας τι ξερεις 8)

πωλουνται εισητηρια για τους red hot chilli peppers, 2 εισητηρια, front of stage, θυρα 9, στην τιμη των 160 ευρω το ένα. τιμη συζητησιμη. 6955565852

Πες το κ σε κάνα τόπικ ακόμα, μόνο 2 δε φτάνουν :stuck_out_tongue:

To θέμα είναι ότι μάλλον θα δούμε τον Κλιγκχοφερ να κάθεται λόγω σπασμένου ποδιού!:-k

Λιγο ξενερα που θα καθεται ο Klinghoffer, αλλα ουτως ή αλλως εγω θα κοιταω κεντρο και αριστερα… Αριστερα εκει που θα χτυπιεται ενας απο τους μεγαλυτερους μπασιστες ολων των εποχων.

Οσο αφορα το χθεσινο setlist της Βουλγαριας

[SPOILER] Χαρηκα που δεν επαιξαν Suck My Kiss (λογικα το εχουμε σιγουρακι), κριμα που επαιξαν Blood Sugar Sex Magik γιατι δεν το κοβω δευτερη συνεχομενη φορα, αλλα ελπιζω σε If You Have To Ask ή κανα The Power Of Equality ή Breaking The Girl. Επισης δεν επαιξαν Scar Tissue οποτε μαλλον θα το ακουσουμε και ισως να γλυτωσουμε το Right On Time (δεν μου αρεσει). Απο το By The Way ισως να παιξουν τα ιδια 3 δηλαδη By The Way, Can’t Stop και Throw Away Your Television. Απο το Stadium Arcadium δεν επαιξαν το Dani California (αλιμονο τους αν δεν το παιξουν την Τριτη) αλλα τα Snow (Hey Oh) και Wet Sand, οποτε λογικα παμε για Charlie, She’s Only 18, Hard to Concentrate ως πιο πιθανα, εστω καποια απο αυτα. Απο I’m With You παιχτηκαν τα 3 στανταρ The Adventures Of Rain Dance Maggie, Monarchy Of Roses, Look Around και το Factory Of Faith αρα αν το αλλαξουν θα μας παιξουν Ethiopia ή Goodbye Hooray (παρακαλαω για αυτο). Επισης δυστυχως παιχτηκε το Soul To Squeeze, μακαρι να το ακουσουμε και εμεις, αλλα μειωθηκαν οι πιθανοτητες. Higher Ground το 'χουμε λογικα στανταρ. [/SPOILER]

Οπως και να 'χει ευχομαι να ειναι σε καλη μερα και να ζησουμε μια αξεχαστη συναυλια. Τι ωρα λετε να σκασετε οσοι εχετε για αρενα?

ολοι αρενα εχετε παρει?

Η είσοδος FOS και αρένας θα ειναι απο την ίδια θυρα ή απο διαφορετικη;

Λογικα απο διαφορετικη…

λογικα απο την ιδια και θα σε χωνουν μετα μεσα στο χωρο των FoS

Λογικα αν κρινω απο την οργανωση της συγκεκριμμένης εταιρίας, ουτε αυτοι δεν ξέρουν ακόμα!

και εγω για αρενα εχω, η αληθεια ειναι βεβαια οτι δεν τρελενομουν κιολας αλλα αφου θα πηγαινε στανταρ ενας κολλητος μου ειπα να παω…ετυχε να εχω και λεφτα οταν βγηκαν τα εισιτηρια οποτε ηταν ευκολη η αποφαση… λεω να ανεβω κατα τις 8.30 και να αραξω πισω…

Οχι εμεις εχουμε στην 9. Η γυναικα μου εχει ενα προβληματακι στη μεση και δεν μπορει να ειναι ολη την ωρα ορθια…

εγω κατα της 5:30 θα φυγω μαλλον.γυρναω απο δουλεια,τρωω,μπανιο,ντυνομαι και αναχωρηση.μονος μου θα ειμαι αρενα και λογικα θα παω προς τα μπροστα.αμα ψηνετε κανεις απτην παρεα.ας στειλει να βρεθουμε μεσα.

ο flea χτες γυρναγε μονος στο μοναστηρακι.οποιος προλαβε τον κυριο ειδε!!!

και ο chad σύνταγμα… :stuck_out_tongue:

Σε ρύθμιση των δρομολογίων του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, για αύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό που θα παρακολουθήσει τη μεγάλη συναυλία των RED HOT CHILI PEPPERS, η οποία διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, οι τελευταίες διελεύσεις συρμών από τον σταθμό «Ειρήνη» της γραμμής 1, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

α) Από Ειρήνη προς Πειραιά: 23:55, 00:10 και 00:25.

β) Από Ειρήνη προς Ομόνοια: 00:40.

γ) Από Ειρήνη προς Κηφισιά: 23:53, 00:04, 00:14, 00:26, 00:41 και 00:56.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥΜΠΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

Άσχετος ομιλεί!

Ποια γραμμή πάει μοναστηράκι;

Που θα εισαι;
Βασικα κοιτα εδω, εχει τον χαρτη που στα εξηγει…

Το Μοναστηράκι είναι μια στάση μετά την Ομόνοια , σύμφωνα με αυτά που λέει εδώ η γραμμή Ειρήνη-Πειραιάς…