Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

Το μονο που θελω ειναι να ακουσω και throw away your television και suck my kiss και higher ground.
Αν παιξουν και το parallel universe θα ειμαι εκστασιασμενος.
Θεωρω φυσικα δεδομενα τα under the bridge και give it away …

στους ac/dc είχε κάτι ραμπες και κατέβαινε κόσμος… τρελή ξενερα είχα φάει τότε…

βαλε και ενα me & my friends :smiley:

Μακάρι να’παιζαν κι άλλα από Blood Sugar Sex Magic λέω εγώ… Έστω την ομώνυμη υπερκαβλωτική κομματάρα!

Περα απο τα “σιγουρακια” ειναι πολλα ακομα που θα τρελαινομουν να ακουσω. Πιο πολυ τα Fight Like A Brave (αποκλειεται αυτο), Knock Me Down (ουτε αυτο το εχουν παιξει ποτε στην περιοδεια), The Power Of Equality, If You Have To Ask, Breaking The Girl, Blood Sugar Sex Magik, Parallel Universe (ολα πιθανα και παρακαλαω να παιξουν καποιο απο αυτα), Easily, Dosed, (δεν παιζουν κανενα) Stadium Arcadium (1 φορα το επαιξαν), Torture Me, Desecration Smile (ουτε αυτα τα παιζουν)… Επισης κανω προσευχες για το εκπληκτικο Soul To Squeeze που το λατρευω. Γενικα αλλαζουν καθε φορα το setlist, λιγα ειναι τα σιγουρα. Παντως ανετα αφηνω απ’εξω Ethiopia, Right On Time, I Like Dirt, Emit Remmus, Don’t Forget Me που ειναι πολυ πιθανα… Ευχομαι να μου κανει τα χατιρια ο Mr. Kiedis.

Δεν φημιζεται για τα χατηρια του ο παπαρας.
Ας ακουσουμε και suck my kiss και higher ground και απο κει και περα οτι προκυψει …
Ειναι η πρωτη φορα που ερχονται, το ξερουν , και πιστευω οτι το suck my kiss το εχουμε σιγουρακι … :stuck_out_tongue:

why?:-k

από μέσα έμαθα ότι θα υπάρξει αρκετή ασφάλεια ούτως ώστε να μην υπάρχουν διαρροές από κερκίδες προς αρένα…
μακάρι…

Μάγκες, γειά. Χρειάζομαι οδηγίες για πρωτάρηδες σε μεγάλη συναυλία και για Ο.Α.Κ.Α.
Πως θα πάμε από κέντρο, τί ώρα να είμαστε εκει (εισ. για αρενα), τί θα βρούμε να πιούμε στο pitch, που θα πάμε τουαλέτας;
Και στο τέλος ποση ώρα θα κάνουμε να βγούμε, και πως φεύγουμε, παίζει ταξάκι-έχει μέσα μεταφορας ως αργα;
Φχαριστώ πρκτβλκά!

πόρτες ανοίγουν 17.30, ξεκινάει υποτίθεται 21.30… αν δεν είσαι κανα κολλημένος νομίζω ότι κατά τις 20.00 είναι μια καλή ώρα να βρίσκεσαι εκεί… άρα από κέντρο κάν’την κατά τις 18.30 με 19.00…
λογικά στην αρένα θα έχει 2-3 μπαρς διασκορπισμένα, άρα νεράκι και μπυρόνια από εκεί…
τουαλέτες νομίζω ότι θα παίξουν χημικές, επίσης κοντά στην αρένα
ανάλογα με το τι ώρα θα τελειώσει μπορείς να προλάβεις συγκοινωνίες… μπορεί να τραβήξουν και μέχρι λίγο πιο αργά τα ΜΜΜ για να φύγει ο κόσμος, συμβαίνει καμια φορά…
όπως και να’χει, με λίγο περπάτημα παίρνεις από κηφισίας νυχτερινό λεωφορείο για κέντρο… βολεύει πολύ…

στο site του ο.α.σ.α. βρήκα για τη γραμμή Χ14. ισχύει; λειτουργεί το νυχτερινό δρομολόγιο;
και β> αν τελικά μου περισσέψουν 2 τικετάκια (για αρενα) θα μπορέσω να τα “προωθήσω” κάπου κει κοντα στα εκδοτήρια; (εννοείται, στην τιμή που τα πήρα)

πρω…

τα θέλω αν σου περισσέψουν… :slight_smile:

θα ξέρω σίγουρα τελευταία στιγμη, βράδυ ΔΕ.

Πουλάω εισιτήριο για τη συναυλία

Τμήμα 30
Σειρά 22
Θέση 007

Τιμή 50 ευρώ

45 δεν έχει κανονικά;

θες ν’ανταλλάξουμε στοιχεία, για να εξασφαλιστούμε και οι δύο σε περίπτωση που…;

[SPOILER]σεξ[/SPOILER]

ειναι ηδη Αθηνα!!!θα κατασκηνωσω στην ακροπολη για τις επομενες 2 μερες.που θα παει θα τους πετυχω!!!χαχαα

Δεν ξέρω αν είδατε το σετλιστ χθες απο τη βουλγαρία αλλά ήταν φοβερό

[SPOILER]Monarchy of Roses
Around the World
Snow ((Hey Oh))
Otherside
Look Around
[SIZE=“4”]Blood Sugar Sex Magik[/SIZE]
Can’t Stop
Throw Away Your Television
The Adventures of Rain Dance Maggie
Right on Time
[SIZE=“4”]Wet Sand[/SIZE]
Under the Bridge
Higher Ground
(Stevie Wonder cover)
Californication
By the Way

Chad & Mauro Jam
Factory of Faith
Soul to Squeeze
Give It Away
Final Jam [/SPOILER]

Μετρια σετλιστ την θεωρω.
Απο οτι δειχνει θα ακουσουμε suck my kiss …