Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

ανεβαστε ρε το εισιτηριο να το δει το παιδι!

[SPOILER]μαν βγαλτο μια και για μενα ομως ε :wink:[/SPOILER]

Ουτε μια βδομαδα δεν εμεινε πλεον, επιτελους θα δω μια ακομα μπαντα απωθημενο που την ακουγα τοσα χρονια πριν, πριν ακομα αρχισω να καιγομαι με το metal… Την περιμενω πως και πως αυτη την συναυλια και ηδη σκεφτομαι ποσο θα μου λειπει ο Frusciante…

:(:(:frowning:

απο σημερα εγω ειμαι σε τετοια φαση:

:bounce::bounce::bounce:

:vibrate::vibrate::vibrate:

:yahoo::yahoo::yahoo:

οσο για Frusciante, ειμαι σιγουρος οτι o Josh θα τον αντικαταστησει μια χαρα.

Εγώ έχω πάρει καιρό τώρα 2 εισητήρια για FOS αλλά δε ξέρω αν θα τη παλέψω με τον πανικό που θα γίνεται. ακούω ότι θα γίνει χαμός και δε ξέρω τη διάταξη που θα έχει το στάδιο και πόσο στριμωχτούς/υπεράριθμους θα έχουν εκεί μπροστά.

Λέω να το πουλήσω/ανταλλάξω με κανένα εισητήριο για αρένα + τη διαφορά τους, αλλά δεν το έχω αποφασίσει. τι λέτε εσείς; Το δίνω ή το κρατάω; (2 είναι τα εισητήρια)

Έγινε θαύμα ρε!
Back to Plan A:D
Εdit:Αρχίδια γαμώ

Όπου και να πας στην αρένα φίλε μου πανικός θα γίνεται
Μπροστά στα fos χαμός, πιο πίσω λογικά θα χαλαρώνει η κατάσταση, μετά κενό-κάγκελο και πάλι χαμός στις πρώτες σειρές από τα απλά εισιτήρια αρένας
Οπότε αφού έχεις πάρει fos, κράτα τα

Στην θεση σου δεν θα τα εδινα με τιποτα, απο εκει και περα δικια σου η αποφαση. Χαμος θα γινεται παντου στην αρενα, αλλα μια χαρα θα ειναι, θα γουσταρουμε ολοι.:dance:

χαμος θα γινεται γενικα αδερφε! αλλα στα FοS ισως εχουν μερινμνησει και εχουν κοψει ανεκτο αριθμο εισιτηριων για να μην ειστε σα σαρδελες (η Live Nation αν εχει φροντισει οχι η Didi :stuck_out_tongue: )

(στους U2 τουλαχιστον, μεσα στον κυκλο που εμπαινες με εισιτηριο αρενας, ειχαν βαλει οριο ατομων και ειμασταν αρκετα χαλαρα)

Ρε παιδιά έχω φρικάρει περίμενα αραχτός μέχρι τώρα και τώρα ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΒΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Υπάρχουν εισιτήρια , μόνο αρένα έχουν τελειώσει και τα πολύ φτηνά των 35… Έχει των 45(μια θύρα έχει μείνει νομίζω), 65 και άλλη μια πιο ακριβή… Αλλιώς τόσες αγγελίες έχει :stuck_out_tongue:

Edit: στο ticketpro βλέπω βγάλανε και την επιλογή για τα 45… Πρίν 3-4 μέρες που χα πάει tickethouse για AmenRa , Maybeshewill , είχανε πάντως

τσιμπησα εισητηριο 35 επιτελους

θαναι κανεις αποδω στη θυρα 2?

Έχει χωθεί κανείς ποτέ αρένα από κερκίδες στο οακα;

http://www.setlist.fm/setlist/red-hot-chili-peppers/2012/synot-tip-arena-prague-czech-republic-bdc6d7a.html

http://www.setlist.fm/setlist/red-hot-chili-peppers/2012/hipodrom-zagreb-croatia-13dc65ad.html

Ξερει κανεις τι ωρα περιπου θα βγουν οι rhcp και τι ωρα ανοιγουν οι πορτες?

17:30 ανοίγουν οι πόρτες

παιδια ειναι αναγκη ανεβαστε σας παρακαλω το εισητηριο της αρενας απο πισω για να δω αν το δικο μου ειναι αυθεντικο.επισης ξερετε πως θα ειναι ο ελενγχος στην αρενα,θα εχει μηχανηματα για το εισητηριο οπως στις θυρες η απλα σεκιουριταδεσ?

χαχαχαχαχαχα

(edited μιας και εξαφανίστηκε το post στο οποίο αναφερόμουν :slight_smile: )

Ωραίες οι Setlists, αν χωρέσουν στην Αθήνα και snow και dani california και κάποιο από wet sand/she’s only 18 , θα είναι σούπερ. Αν και μάλλον ζητάω πολλά :lol:

Τωρα φιλε μου περιμενε στο ανεβαζω σε λιγο μην ανησυχεις!!!

Ευχαριστώ πολύ Περιμένω