:lol::lol::lol:
ανεβάστε τα ρε παιδιά τα εισιτήρια μπρος-πισω και με καλή ανάλυση…
να μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους οι άνθρωποι.
Έσπασε λέει το πόδι του ο Klinghoffer και έπαιξε καθιστός χτες στη Γερμανία… Μη γίνει καμιά στραβή ακόμα κλαίω με τη @!$!# που είχε γίνει με τους stones…
Το ότι έπαιξε πάντως είναι καλό, οπότε υποθέτω δεν τίθεται τέτοιο θέμα, αλλά για τον φόβο των Ιουδαίων ας αρχίσουμε τίποτα voodoo…:lol:
edit: επίσης βλέπω ότι δεν παίξαν το otherside
Βασικά έχει 2 βδομάδες που το έσπασε. Kαπου στις 14 νομίζω. Σε μια συναυλια στην αμερική. Πάλι καλα να λες που εσπασε το πόδι και όχι κανένα χέρι.
*Eπισης δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλα φεύγουν τα εισιτήρια σιγά σιγά. Στο τικετπρο εχει μόνο τα ακριβά.
https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/878/red-hot-chili-peppers
Είναι η ιδέα μου , ή η αρένα ξεκινάει σχετικά μακρυά και έχει πάρα πολλά FOS; Ή θα είναι διαφορετική η δομή στο ΟΑΚΑ;
Μας πρίζωσες βραδυάτικο και βλέπω όλη τη συναυλία
Εντιτ: Ελα δεν έχει τίποτα το παλικάρι μας, στο throw away your television σηκώθηκε και όρθιος
Αυτό μπήκα να γράψω. Να πει κάποιος στον κύριο Kiedis ότι αυτό ΑΠΛΑ δεν παίζει… [-X
δεν πειραζει, να παιξουν breaking the girl
να παιξουν breaking the chains !!!
παιδια εχει καποιο που να γνωριζει που μπορω να βρω 2 εισητηρια για αρενα;
ευχαριστω και οποιος μου βρει κερναω μπυρες στη συναυλια!
Ρε παιδιά ανεβαστε μια φωτο από το πισω μέρος του εισιτηρίου αρενας για να δώ αν είναι αυθεντικό το δικό μου .σας παρακαλώ!η τουλάχιστον πείτε μου αν έχει και το δικό σας ορθογραφικα λαθη στους κανονες απο πισω
Το κόβω να πουλάω το 2ο τικέτο σε λίγες μέρες και να πηγαίνω πάλι μόνος μου, 2ο άκυρο λόγω ανωτέρας βίας
Την ατυχία μου γαμώ
Ρε μας δουλεύεις?
Ολόκληρο κατεβατό 50 σειρές έχει από πίσω με [SIZE=“1”]τέτοια γραμματάκια[/SIZE], έκατσες και τα διάβασες όλα και βρήκες και ορθογραφικά?
Πες μου που να σου πω αν έχει το δικό μου
στις 27 στην πραγα το έπαιξαν… οπότε αν είμαστε τυχεροί θα το ακούσουμε…
Τι αν είμαστε τυχεροί?
Είναι δυνατόν να μην παίξουν το otherside?[-X
Αν είναι να αφήσουν έξω τόσο μεγάλο χιτ, να αφήσουν το under the bridge που δεν μου αρέσει
Αν είναι να παίξουν wet sand ας το αφήσουν έξω otherside.
η venice queen.
Όχι, δεν έχει.
Από που το πήρες?
Γιατί δεν το ανεβάζεις εσύ να το δούμε?
Στην πέμπτη κουκιδα αντί για χώρο μου γράφει χ´ρο εσείς δεν το έχετε αυτο;
[I]Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο ατόμων υπό την επήρεια αλκοόλ…κ.λπ[/I]
Λέει σε μένα
καλτιλα