Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

Ειναι των 45 ευρω

οκ γιατι πολλοι εχουν προσπαθησει εδω μεσα να τα δωσουν παραπανω.

Είναι των 45? είπε, όχι ότι το δίνει τόσο:p

[SPOILER]Αν το δίνεις στην τιμή του πάντως σε μισή μέρα έχει φυγεί[/SPOILER]

Άν δεν κάνω λάθος πάντως στην Τεχνόπολη στο Γκάζι είχε γίνει ενός είδους “διαγωνισμός” για το ποιός θα κερδίσει τη θέση του support… Και είχε μαζέψει κόσμο που είχε ψηφίσει κιόλας. Δεν είναι δλδ τόσο “ακυρίλα” σώνει και ντε η επιλογή του γκρουπ της Χατζηαργύρη

Βασικά έκανε διαγωνισμό το jumping fish

Ναι κάτι τέτοιο… Και νομίζω οι Sunny side of the razor ήταν στους διαγωνιζόμενους

Φοβερό το jumping fish και οι διαγωνισμοί του κρίμα πού μόνο 1 στα 100 συγκροτήματα που υποστηρίζει λέει κάτι τα άλλα 99 είναι άστα να πάνε.

Έχει μάθει κανένας πως πάνε τα εισιτήρια στις κερκίδες? Η μόνο η αρένα θα είναι γεμάτη?

*Τελειωσαν και τα 35αρια.

Xtes pantws phrame 5 eisitiria twn 35 apo tickethouse. Oxi oti exei arketa alla den einai kai sold out …

Εγώ εγραψα οτι τελειωσαν γιατι στο τικετπρο δεν έχει. Δεν ήξερα οτι εχουν μείνει στο tickethouse.

:lol:
Να στε καλα ρε παιδες ελιωσα με τις αγγελιες.
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι τρεχουν ολοι κ δινουν τη 2-3πλασια τιμη σε μαυραγοριτες για αρενα.Το ενδεχομενο να ειστε πισω πισω στην αρενα κ να μη βλεπετε τιποτα δεν παιζει για κανενα.
Εγω πηρα ενα για εξεδρα,αφου δε προλαβα αρενα,κ πρωτη φορα στη ζωη μου σε συναυλια θα ειμαι σε καθισμενος.

Επείδη Ο.Α.Κ.Α. σε συναυλία πρώτη φορά πάω, είναι δύσκολο να κατέβεις από κερκίδα αρένα στη ζούλα?
Από αρένα σε fos? :stuck_out_tongue:

Sent from my GT-I8000 using Tapatalk

στο χέρι των διοργανωτών είναι αν θα είναι αυστηροί και δεν θα επιτρέπουν μετακινήσεις προς αρένα…

που κατά τη γνώμη μου πρέπει να το κάνουν…

Ειναι ευκολο να ποσταρει κανεις φωτογραφια του εισητηριου για Αρενα? Για να δω πως ειναι…

Μέγα πρόβλημα! Βοηθεια συμφορουμιτες! Έκανα μαλακια και έκλεισα ξενοδοχειο στην Οδός Ευριπίδου 79, Ψυρρή! Απεχει καμια 10αρια χιλιομετρα απο το ΟΑΚΑ αλλα βρηκα οτι πας ευκολα με μετρο! Πως γυρνάς όμως αν μετα δεν έχει μετρο οεο; HELP! HELP! HELP!

Θυμάμαι παλιότερα σε βραδιές με συναυλίες να φεύγουν στο τέλος της βραδιάς τα τελευταία τρένα αλλά μην το θεωρείς και σίγουρο. Βάλε στην άκρη και μερικά λεφτα για ταξί για τη χειρότερη περιπτωση.
Δεν θα μείνεις και στην ωραιότερη γειτονιά της Αθήνας όπως είναι αυτή τη στιγμή, να είσαι προσεκτικός το βράδυ.

Α τόσο καλα! Με τσεκούρι και σφυρί θα κυκλοφορώ τότε! 8)

Έχει και λεωφορεία νομίζω…και παίρνεις ταξί από πιο κοντά/οικονομικά :wink:

Sent from my GT-I8000 using Tapatalk

Παιδιά το εισιτηριο που έχω πάρει για αρενα έχει από πίσω στους κανονες κάτι ορθογραφικα λαθη λέτε να είναι πλαστο μπορεί κάποιος να ανεβάσει φωτό να δώ πως είναι το δικό σας