http://www.dailymotion.com/video/xsplu4_red-hot-chili-peppers-id-athens-show-4-9_music
χαχαχα τι τυπάκι!
χαχαχαχα! γαμαει ο Flea!
o Klinghoffer γιατι κανει σα σπαστικο??
Επειδη οι red hot ηταν παλια αγαπη και επειδη στανταρ την επομενη της συναυλιας θα βλεπω βιντεακια και θα ξενερωνω τη ζωη μου ψηθικα ασχημα να παω να αγορασω με 35 τα πιο φθηνα εισητηρια και να παω ετσι για το γαμωτο.
να πας! για μενα χωρις δευτερη σκεψη. ακομα και αυτα που λενε οτι παιζουν βαριεστημενα κλπ(αν και ειναι αληθεια δυστυχως) αξιζει να τους δεις λαηβ γιατι θα ειναι και η μοναδικη εμφανιση τους στην Ελλαδα.
χωρίς να είμαι φαν τους έχω πάρει μπιλιετάκι από τον χειμώνα. θα ξαναπω ότι έχω γραψει αρκετες φορές κα σε άλλα thread:
its once in a life time!
Δεν ξαναπατανε στην ελλάδα μπάντες όπως ACDC, KISS, Bon Jovi και RHCP…
όσοι πιστοί προσέλθετε…
εξαντληθηκαν τα εισητηρια για αρενα ? Ετσι μου ειπε στο τικετ χαους.
…λογικό και αναμενόνο…πλάκα-πλάκα φτάνουν οι μέρες:):!:
καθως σημερα ανακοινωθηκαν τα support, γνωρίζει κανεις τι ώρα θα βγουν οι RHCP?
Ποιοί θα ανοίξουν; Δεν ήξερα καν αν θα άνοιγαν κάποιοι…
Οι Sunny Side of the Razor αν δεν κάνω λάθος! Το είχε πει στο Facebook η τραγουδίστριά τους.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
τα εξής 2 συγκροτηματα:
Sunny side of the razor και As able as Kane
γιατι στις μεγαλες μπαντες δε βαζουν κανενα σοβαρο support?
οι AC/DC θυμαμαι ειχαν τους Answer και οι U2 τους Snow Patrol(που ηταν και αυτοι καλο ονομα για το ειδος τους) αλλα σε κατι μποτζοβηδες κλπ βαζουν κατι support ο,τιναναι
Μεγιστοποίηση κέρδους
Αφού πας στη συναυλία για RHCP γιατί να πληρώσουν ακόμα μία μεγάλη μπάντα ενώ μπορούν να βάλουν ότι να ναι χωρίς κόστος;
Πόσο παραπάνω κόσμο θα τράβαγε μία μπάντα επιπέδου Snow Patrol πχ;;;
καθολου απλα θα περνουσες εσυ καλυτερα.
ειναι απο τα ερωτηματα του στυλ “γιατι δεν εχουν κανει κομβο στο Terra Vibe?” ή “γιατι δεν εχουν περισσοτερες τουαλετες?” που ξερω την απαντηση αλλα ξεχνιεμαι καμια φορα οτι απλα δεν τους νοιαζει
Ε αυτό ακριβώς. Λες και νοιάστηκε ποτέ η DiDi για οτιδήποτε άλλο εκτός από το πως θα μπορέσει να σου πάρει το μέγιστο δυνατό των χρημάτων σου
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα πού μπορεί ο κάθε άκυρος από την ψωροκώσταινα να παίξει support σε τέτοιου βεληνεκούς μπάντες έχουμε όλοι τις ίδιες ευκαιρίες άντε καπιτάλες.
Πουλαω εισητηριο στην Αρενα!!!πληροφοριες εντος
γραψε τιμη να ξερουμε.