50.000 κοσμος και νομιζεις δε θα βγει φωτογραφικη και τσιγαρα?
παρε οτι θες σοβαρα,παντου ετσι λεει.
υ.γ.: ελπιζω επειδη ειπες πηρε τωρα το εισητηριο να μην ησουν θυμα μαυραγοριτη
50.000 κοσμος και νομιζεις δε θα βγει φωτογραφικη και τσιγαρα?
παρε οτι θες σοβαρα,παντου ετσι λεει.
υ.γ.: ελπιζω επειδη ειπες πηρε τωρα το εισητηριο να μην ησουν θυμα μαυραγοριτη
Καλά κάνει κ απαγορεύεται! Μπας κ δεις καμιά συναυλία και δεν κάθεσαι να μαλακίζεσαι με φωτός και βίντεο… Η νέα γενιά δεν ξέρει ν απολαμβάνει συναυλίες τέλος. [-X
συμφωνω με αυτο.
ποτε δεν βγαζω φωτο γιατι χανω τη συναυλια ετσι.
πας για να πορωθεις ,αλλιως βλεπεις και απο dvd…
Οχι απλα χανεις τη συναυλια, αλλα στην πλειοψηφεια των περιπτωσεων η ποιοτητα ειναι τελειως γτπ. Αντε μια δυο φωτο να βγαλεις, αλλα αυτο το κακο που σκουντας τον αλλο, η κανεις headbanging-χορευεις-χτυπιεσαι μπροστα του και στη λεει επειδη και καλα του χαλας το πλανο εχει παραγινει…
εγω acdc ειχα πει θα βγαλω 4-5 φωτο σε κανα τραγουδι που δε μ αρεσει και μετα παλι μεσα η φωτογραφικη μεχρι το τελος.
αποτελεσμα?
[SPOILER]
[/SPOILER]
ποιο τραγούδι που είχαν παίξει δε σου άρεσε???:-k
Προφανώς το Black Ice γιατί η φώτο είναι από αυτό. Βέβαια δεν συμφωνώ γιατί είναι κομματάρα το συγκεκριμμένο. Το δεύτερο καλύτερο του δίσκου για μένα
το προφανώς μου άρεσε
συμφωνώ για το black ice πάντως… για μένα είναι το καλύτερο του δίσκου και θα το έβαζα και στο τοπ10 τους ever…
σε καποιο απο τα καινουργια που δε προλαβαινεις να πορωθεις
Δυστυχώς, μεγάλη αλήθεια.
Γεια σας,
Πωλειται εισητηριο Front of Stage.Λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν θα μπορεσω να παρευρεθω.Για πληροφοριες επικοινωνηστε με p.m.
πόσο;
μπορει κανεις να ποσταρει το εισητηριο για front of stage?
ευχαριστω!!!αν μπορει ομως καποιος να το σκαναρει και να μου το στειλει θα ειμαι ευγνωμων!!!ευχαριστω
κανε μου και μενα μια κοπια
χαχαχαχαχχα κατι θα κανω :p:lol:
Καλησπέρα! Μήπως υπάρχει κάποιος που έχει εισιτήρια για την αρένα που τελικά δεν τα χρειάζεται και μπορεί να τα δώσει ; έχουν εξαντληθεί στα καταστήματα και ψάχνουμε τρόπο να πάμε. για 2 άτομα!
στις αγγελιες φιλε. ολο και καποιος πουλαει. αλλα το νου σου μη σε πιασουν κοτσο.