Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

Μια παρατήρηση: εάν δεν ήταν όλοι αυτοί, τέτοιες μπάντες στην Ελλάδα δε θα βλέπαμε ποτέ. Το ξέρουμε όλοι, και ας ντρεπόμαστε γι’ αυτό.

Το θεμα ειναι οτι εδω περα κραζετε συνεχως και πολλες φορες χωρις λογο… Εχει καταντησει αηδια δηλαδη, ενας γνωστος ειχε μπει πρωτη φορα στο φορουμ να δει το σετλιστ για ενα λαιβ και αηδιασε με το ποσο κραξιμο ριχνατε… Στους πυχ λαξ πρεπει να ταν…

ποιος τόλμησε να κράξει τους Πυξ Λαξ, να του τα κόψω και να του τα δώσω να τα φάει!!! :x:x:x:x

Εγω! 8)

φίλε deadpiece, είμαι δηλητηριασμένος…μεγάλωσα τη δεκαετία του 90,όπου στις συναυλίες ακουγόταν το είναι π#$%#ες των ρειβάδων οι μάνες και οι φλώροι έτρωγαν ξύλο…
Αυτό το crossover ,το mainstream,το greek idol,δεν μου πάει.Θέλω το rock μου αμόλυντο…

φωτιά να πέσει να σε κάψει, άμουσε… που να χαθείς αιώνια στα δαιδαλώδη και απύθμενα ρουθούνια του Pliatsikas…

ποιος εκραξε τους Πυξ Λαξ??? :lightsabre:

[SPOILER]καλα ρε φιλε επιτηδες τα λες?[/SPOILER]

για το κοινο οτι ειπε ο freedomofrock

και για το αν το εχουνε ή οχι, κανεις δε λεει το αντιθετο. η αναφορα (απο μενα τουλαχιστον) εγινε για τον Kiedis που μου φαινεται γερασμενος/κουρασμενος. και το Δεκεμβρη που τους ειδα στο Βερολινο και οσο μπορει κανεις να πεις απο το χθεσινο stream του Rock In Rio.

κατα τα αλλα για μενα ηταν μεγαλη συναυλιακη εμπειρια

Παντως μετα την χθεσινη τους εμφανιση που βρωμουσε πτωματιλα
εβαλα να δω αυτο
για να θυμηθω πως ειναι μια πραγματικη ροκ εμφανιση…

Εγω 8)

Θα μπορουσε με μεγάλh ευκολία να δικαιολογήσω το hate μου αλλα δεν βρίσκω λόγο! :wink:

μα δε μπορω να καταλαβω το γιατι… δηλαδη τοσο κλειστα αυτια??? ντροπη :smiley:

Κομπλεξικός απέναντι στην μεγαλύτερη ελληνική μπάντα (λες και ξέρουν και καμια άλλη) που με αυτήν μεγάλωσαν, μεγαλώνουν και θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν γενιές με τα μελαγχολικά ,καταθλιπτικά , εμπορικα και ΕΥΚΟΛΑ τραγούδια τους !

Δεν συνεχίζω γιατί θα θυμηθώ αυτα που έλεγα τον Σεπτεμβριο και θα συγχυστω παραπάνω! :stuck_out_tongue:

μην τσιμπας μωρε! απο την αρχη πλακα κανω! :stuck_out_tongue:

Το κατάλαβα ρε! :stuck_out_tongue:

Χμμμ ξεχνάτε μάλλον ότι οι Peppers είναι μεγάλη mainstream μπάντα! Φυσικά και θα έρθουν και “άσχετοι” και όχι μόνο ροκάδες ή μεταλλάδες, άσε που στους περισσότερους μεταλλάδες δεν αρέσουν οι Peppers, οπότε πολύ ατυχές αυτό το “θα έρθει η σάρα και η μάρα”.

http://www.youtube.com/watch?v=HmixsSoCF7M&feature=share

fail…

όχι fail… [B][SIZE=“4”]ΕPIC WIN[/SIZE][/B] :stuck_out_tongue:

Έλα ρε κι εμένα μ’αρεσε, χαβαλέ έχει…

γαμησε η διαφημηση

Και εμενα μου φανηκε γαματη η διαφημιση, την ειδα πρωτη φορα τυχαια την προηγουμενη βδομαδα. Το οτι θα εχει παρα πολλους ακυρους, ξενερωτους, φλωρους κτλ στην συναυλια ειναι δεδομενο σε ενα τετοιο mainstream ονομα, αλλα στα τετοια μου, ας παιξουν καλα οι Peppers να καυλωσω και δεν θα ασχολουμαι μαζι τους καθολου.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Πήρα σήμερα το εισητήριο μου και κάθησα και διάβασα τη πίσω μεριά του.Γράφει πως απαγορεύονται οι φωτογραφικές μηχάνες.Ισχύει κάτι τέτοιο?Σου κάνουν έλεγχο δλδ?

Υπερβολικά μου ακούγονται όλα αυτά.Εδώ γράφει πως απαγορεύεται το κάπνισμα στο συναυλιακό χώρο…