Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

Στο Μιλάνο που τους είδα τον Δεκέμβριο τα έπαιξαν.
Αν μπείτε στο setlist.fm θα δείτε τί παίζουν και δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις στα setlist τους γενικά.
Εγώ φυσικά αρένα FOS να βγάλω και καμιά φωτό/βίντεο της προκοπής επιτέλους:D

Ακριβώς αυτό!
Ο Frusciante ήταν η μισή μπάντα.
Αυτό φάνηκε στον ήχο του τελευταίου αλμπουμ αλλά και στα live

συνθετικα ο Frusciante με τον Flea ειχαν κανει εξαιρετικο διδυμο και το απολαυσαμε σε πολλα αλμπουμ. ο Klinghoffer ισως ηταν και λιγο ψαρωμενος στο μουσικο κομματι αρχικα, νομιζω αυτο εβγαινε και στα live(τουλαχιστον απο bootleg κλπ) και τη μπαντα την πηραν απο το χερι ο Flea με τον Chad Smith. παντως το αποτελεσμα που βγαινει live ειναι αρκετα καλο ακομα και χωρις τον Frusciante που η απωλεια του φαινεται εντονα βεβαια ακομα και στα φωνητικα.

off topic αλλά,
Τσεκάρετε πόσο κόσμο ειχαν οι Pink Floyd στο ΟΑΚΑ…το '89 εννοω :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

http://www.rockradiodjl.gr/pink-floyd-in-athens-1989.html

Σιγουρα παντως η πολυπληθεστερη αφου συγκεντρωσε 110.000 κοσμο,αριθμο ρεκορ για την Ελλαδα ακομα και τωρα.

ισχυει αυτο?

Το ΟΑΚΑ έχει γεμίσει φουλ 3 φορες

Μια ο Θρύλος
Μια ο Νταλάρας
Και μια οι Pink Floyd

Γενικά είχε πολύ κόσμο στους Floyd,μπήκανε και πάρα πολλοι τζάμπα αφού άνοιξαν τις πόρτες.Από βίντεο και φωτο το ΟΑΚΑ φαίνεται γεματο όσο δεν παει.

Νομίζω ότι ποτέ δεν θα μάθουμε τον αριθμό των παρισταμένων τότε…όντως μπήκε πολύς κόσμος τζαμπέ τότε…

έχει μείνει κανένα εισιτήριο ή τζάμπα θα ψάξω? μπορείτε να μου πείτε από που καλύτερα να πάρω?

Βάλε και τους Rolling stones το 95 !

SOS EXO EISITIRIO TON 75EURO STI THURA 7 KAI TO POULAO ME 60 EURO!PLEASE OPOIOS ENDIAFERETAI AS MOU STEILEI PROSOPIKO MAIL.EINAI EPEIGON!!! :-k

Επισης και με τον Bruce Springsteen το 1988!!!

βαλτος στις αγγελιες. καποιος θα το τσιμπησει

ολοι οι φλωροι επαιζαν στο ΟΑΚΑ. μονο ο Rory επαιξει στο ναο και εγινε χαμος! :stuck_out_tongue:

…και οι Maiden…έτσι;:):!:

Σιγουρα ειναι μεγαλη υποθεση που ενα τετοιο μεγαλο ονομα ερχεται(βεβαια ειναι σιγουρο οτι θα μαζευτει η σαρα και η μαρα και ο καθε σκυλας εκεινη την μερα θα την δει “ροκας”)

στα του αγωνα…παρακολουθησα την χθεσινη τους εμφανιση στην μαδριτη
και σε σχεση με παλαιοτερες εμφανισεις τους σε αλλες τουρ ενα εχω να πω…απογοητευση

πρωτον απαραδεκτο ενα γκρουπ με 30 σχεδον χρονια ιστορια να παιζει 1 30 λεπτα
τραγικο
και αντε και παλαιοτερα τοσο παιζανε αλλα βγαζανε μια ενεργεια κλπ στην σκηνη που σου εφτανε αυτος ο χρονος
τωρα υπαρχει αυτο το κλασικο καγκουρι των 90’s στην κιθαρα(μονο το παπακι με την βγαλμενη εξατμηση του λειπει)να κοπανιεται σαν καθυστερημενο και σε κομματια ακομα κ οπως το under the bridge να νομιζει οτι παιζει το thunderstruck των ac/dc
επισης για να το παιξει και καλα οτι δινει μια προσωπικη νοτα και δεν μοιαζει με τον John να γ@μαει πραγματικα ολα τα κομματια και να αλλαζει μεχρι και τις μελωδιες προς το χειροτερο παντα
εβλεπες παλια να παιζουν το by the way Και ηθελες να τα σπασεις ολα χθες το βλεπα και με ειχε παρει ο υπνος

ενας Kiedis που την εχει δει τερμα πριμαντονα μια φορα μονο μιλησε στον κοσμο οταν τελειωνε που ειπε ενα τυπικο ευχαριστουμε και σε ολη την διαρκεια της συναυλιας ηταν σαν να εκανε αγγαρεια

μονο ο Flea σωνει καπως την παρτιδα και στην συναυλια εδω περα αυτος και παλι θα σωσει οτι μπορει και θα κερδισει τις εντυπωσεις

δεν ειναι τοσο κακος ο Klinghoffer. δεν ειναι Frusciante και το ξερουμε ολοι. φωνητικα μπαζει παρα πολυ ακουστηκαν πολλα φαλτσα σε τραγουδια που πηρε πανω του φωνητικα(Factory Of Faith, Right On Time κλπ)

ο Kiedis χθες και γενικα ειναι ανευρος. νομιζω εχει γερασει και του βγαινει. ειδικα στο Parallel Universe με το ζορι κρατιοταν μην του φυγει κανα κοκκορι. Αυτο της πριμαντονας παντα το ειχε.

την παρτιδα την σωζει και ο Flea αλλα και ο Smith που δινουν δυναμικη στα κομματια. χθες απο ο,τι καταλαβα εκοψαν πολλα τζαμαρισματα. συνηθως τζαμαρουν ακομα και μετα το Give It Away και χωρις τον Kiedis στη σκηνη για κανα 5λεπτο ή παιζουν και snippetακια απο αλλα κομματια αναμεσα στα δικα τους. χθες τιποτα.

απο ωρα ειναι πανω κατω στη 1 ωρα και 45 λεπτα. που και αυτο ακομα ειναι λιγο. το 2ωρο για μια τετοια μπαντα πρεπει να θεωρειται μινιμουμ (εχει ξαναειπωθει για καλλιτεχνες μεγαλυτερους που παιζουν 2-3 ωρες βλ. Springsteen αλλα δεν εχει νοημα να συγκρινουμε)

Υ.Γ. η φαση ειναι Flea! δεν υπαρχει αλλος.

εντιτ: νομιζω πρεπει να σταματησουμε να ασχολουμαστε αν θα ερθουν οι καγκουρες στις συναυλιες και θα τη δουν ροκαδες κλπ. πρεπει να σταματησει αυτος ο ελιτισμος του ροκα και του μεταλλα. ας ερθει οποιος θελει. ζμπουτσαμ. εγω θα δω τη μπαντα που γουσταρω και θα περασω γαματα

εντιτ: νομιζω πρεπει να σταματησουμε να ασχολουμαστε αν θα ερθουν οι καγκουρες στις συναυλιες και θα τη δουν ροκαδες κλπ. πρεπει να σταματησει αυτος ο ελιτισμος του ροκα και του μεταλλα. ας ερθει οποιος θελει. ζμπουτσαμ. εγω θα δω τη μπαντα που γουσταρω και θα περασω γαματα

Αφου ειστε γκρινιαριδες και κλαψιαριδες τι περιμενεις :stuck_out_tongue:

Δηλαδή δε θα σε πειράξει ο τύπος που θα φοράει παντόφλα και μπλουζάκι με v και η γκόμενα του δίπλα με το γαλλικό πεντικιόυρ,που θα σηκώνουν το i phone ,όταν θα παίζουν το ¨καλό τους" otherside,και θα τραγουδόυν ακατάληπτα αγγλικά επιπέδου lower?

Ξεκολλα λιγο τη ζωη σου ρε φιλε… Τοσο κουτσομπολης εισαι που σε νοιαζει τι θα κανουν οι διπλα σου? Και τι κολλημα τρωτε με τις εκατοστε μπαντες καθε φορα? Εχουν γερασει νταξει μπορει να μην την παλευουν πια… Απλα μην πατε δεν χρειαζετε να θαβετε και να θαβετε, ειναι χαρακτηριστικοτατο προσων του φορουμ αυτο

δεν ειναι θαψιμο ρε συ. σχολιασμος της πραγματικοτητας και κριτικη ειναι. αν εννοεις θαψιμο αυτο που αναφερθηκε για τον Kiedis παραπανω οτι ειναι πριμαντονα κλπ, νομιζω ειναι δικαιωμα μου να τον κραξω που συμπεριφερεται σαν να μην τον νοιαζει ο οπαδος που πληρωνει εισιτηριο. ωστοσο θα παω στη συναυλια γιατι γουσταρω τη μουσικη τους.

Μόλις απέκτησε άλλο νόημα η συναυλία :smiley:
Ξεχάστε λοιπόν το performance των Red hot και εντοπίστε κι εσείς τον δικό σας γειτονικό κάγκουρα!!! :stuck_out_tongue:

Πέρα από πλάκα τώρα δεν πληρώνεις εισιτήριο να δεις μια μπάντα αν πιστεύεις ότι θα πας και δεν θα περάσεις καλά ή αν σε χαλάει το σκηνικό.Επίσης τα σχόλια του αν το έχουν ή όχι ας τα αφήσουμε για after concert όσα live και να δούμε online αν δεν το ζήσουμε από κοντά δεν νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε σφαιρική άποψη.