Όταν σου φεύγει το 50% της μαγείας αυτής της μπάντας (Frusciante, το άλλο μισό είναι ο Flea), ε, δεν μπορεί να είναι το ίδιο.
Eχει ποτε αναφερθει γιατι δεν παιζουν live κομματια απο το one hot minute?Αφηνω το pea απ’εξω…
Υπάρχουν κομματάρες εκει μεσα…
Δεν έπαιζαν ποτέ από το one hot minute γιατί δεν δεχόταν ο Φρουσιάντε να παιζει τραγούδια που έγραψε ο Navarro. Τώρα με τον Τζος δεν ξέρω γιατί δεν παίζουν. Μάλλον επειδή δεν τα έχουν προβάρει ποτέ για να τα παίξουν
Επίσης, θεός ο Φρουσιάντε, δεν αμφιβάλει κανείς, αλλά οι Red Hot είναι οι Flea - Kiedis. Όπως κατάφεραν να βγάλουν δισκάρες πριν τον Φρουσιάντε (freaky styley, uplift mofo…) έτσι έβγαλαν και μετά τον Φρουσιάντε (One hot…). Και πόσο κομπλεξικός μπορέι να είναι που δεν πήγε στην τελετή εισαγωγής των red hot στο Hall Of Fame;
"meet me at the coffee shop, we can dance like iggy pop"
Ποσο επικο ειναι το τραγουδακι …
Ξεκίνησαν και οι αλητίες. Ο άλλος που έβαλε την αγγελία για το εισιτήριο της αρένας 80 ευρώ λέει το δίνει. [-X
να δεις οταν δεν το παιρνει κανεις ποσο θα το ριξει.ο αθλιος…
Εννοείται ρε. Αμα θες 45. Ούτε καν 46. Αλλιώς βάλτο στον κώλο σου.
αυτο. ψοφος στους μαυραγοριτες
Γιατί, πιστεύετε ότι δε θα βγάλουν άλλα εισιτήρια αρένας όταν πλησιάζει η συναυλία; Σαν τους U2 θα γίνει κατά τη γνώμη μου.
αυτο θα γινει λογικα
Δηλαδή να περιμένω για νέα εισιτήρια αρένας αντί να πάρω για θύρες; :-k
Εάν πάρει κανείς εισιτήρια για θύρα, μπορεί να πέσει μέσα στην αρένα (πχ. στα PL1);
θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο ακομα. ακομα και σε αγγελιες θα βρεις.
παντως η εκτιμηση μου ειναι οτι δεν θα γινει sold out. δυσκολοι καιροι για συναυλιες και ο κοσμος το σκεφεται παραπανω να παει καπου. επιπλεον πολλοι που στηριζουν τις μεγαλες συναυλιες ειναι απο επαρχια πραγμα που κανει ακομα πιο δυσκολη την κατασταση.
δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου
εντιτ: καλωσηρθες στο φορουμ!
Καλώς σας βρήκα! (καιρό παρακολουθώ αλλά δεν έτυχε να γραφτώ)
Και γω να περιμένω σκεφτόμουν. Το πολύ πολύ να πάρω για θύρες πίσω και προσπαθώ για αρένα. Το μόνο θέμα είναι μην μας πάρουν τα βρακιά αυτοί που θα πουλήσουν τα εισιτήριά τους…
Αυτό που είπε και ο pantelis βέβαια θα ήταν το καλύτερο να συμβεί.
εγω συμφωνω με τον Παντελη. το θυμαμαι και στους U2 που ειχα πει “ευτυχως προλαβα εισιτηρια γιατι τελειωσαν” και ξαφνικα ξαναβγαλαν για αρενα. ακομα και Peppers στο Βερολινο το χειμωνα που δε βρηκα αρενα τον Σεπτεμβρη γιατι ειχαν εξαντληθει, την τελευταια εβδομαδα εβγαλαν παλι.
οι μαυραγοριτες θα κοιταξουν να κανουν δουλεια. αλλα σε πολλα σαιτ οπως και εδω στο φορουμε δεν παιζουν τετοια. ασε που τελευταια στιγμη μπορει να το παρεις και κανα ταληρο παρακατω.
http://www.setlist.fm/setlist/red-hot-chili-peppers/2012/croke-park-dublin-ireland-7bdf0694.html
Fake setlist
το διορθωσαν με το κανονικο
ΚΑΥΛΑ!!!Υποθέτω κάνα δυωράκι θα παίζουνε…
1 ωρα και 45 λεπτα
2 πραγματακια:
εχουν εξαντληθει τα 'τηρια;
ψαχνω 2 'τηρια των 35 εουρος…
οσοι πιστοι…
τουλαχιστον τα 35αρια υπαρχουν ακομα.
συμφωνα με το ticket house εχουν εξαντληθει τα Front Of Stage και τα 45αρια της αρενας. οποτε εχουν μεινει μονο κερκιδες.
(με τις επιφυλαξεις και τις εκτιμησεις που εχουν ειπωθει παραπανω)