αρενα εχουν τελειωσει
Οι φίλοι από Βόρειο Ελλάδα που δεν έχουν ακόμα εισιτήριο, ίσως ενδιαφέρονται να ανέβουν προς Σόφια μεριά, που έχει ακόμα εισιτήρια αρένας. Ένα σχετικό συναυλιακό/εκδρομικό λινκ από Κοζάνη μέσω Θεσ/νίκης [B]εδώ[/B].
σημερα που πηρα τικεκ χαουζ.εχουνε μεινει μονο για 5 θυρες.νομιζω 2 πανω διαζομα και 3 κατω.λογικα παμε για sold out.ποιοι αλλοι εχουν κανει sold out;νομιζω rolling stones-madonna-u2-pix lax.δε ξερω αν μου διαφευγει κανεις.
και ο τζοβης δεν ειχε κανει?
Οι ακυρωθεντες rolling stones το 06?
οχι ρε. οταν ειχαν ερθει. το 97? καπου εκει
U2 δεν ειχαν κανει sold out νομιζω.Η Μαντυ ναι
σιγουρακι για U2? δεν ειχαν κοψει καπου στα 82 χιλιαρικα? δεν ηταν σολντ αουτ αυτο?
Ναι αλλά στους U2 τα διαθέσιμα εισιτήρια ήταν πολύ περισσότερα από αυτά της Madonna π.χ.
μονο rolling stones το 98,πιξ λαξ και madonna εχουν κανει sold out.
Το ρεκόρ εισιτηρίων του Σταδίου είναι 75.263 στις 3 Νοεμβρίου 1982 για αγώνα ποδοσφαίρου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Αμβούργο, για τον Β’ γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης 1982-83.
'Ο,τι και να συμβεί το ρεκόρ θα παραμείνει ερυθρόλευκο.
δεν νομιζω τακη!
καλο.αλλα εδω η αληθεια.απο wickipedia.(Κατά καιρούς στο στάδιο φιλοξενούνται μεγάλες συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, όπως η συναυλία της Μαντόνα στις 27 Σεπτεμβρίου 2008 που έφτασε τους 75.637 θεατές, αριθμός ρεκόρ για συναυλία στην Ελλάδα.)
Βικιπαιδεια η εγκυρη πηγη:p
Σε κάποια φάση διάβασα στο συγκεκριμένο site πώς ο Τάκης ο Γκώνιας, ο μέγιστος τηλεσχολιαστής πλέον, είχε μεταγραφεί στην Θέλτα για δυο σακιά πατάτες…
Εγώ πάντως την εμπιστεύομαι…
:lol:
Τους είδα εχθές στο Knebworth. Δεν ενθουσιάστηκα και πραγματικά δεν νομίζω να ξαναπήγαινα. Γούστα είναι αυτά. Παιδιά, συγνώμη αν σας ξενερώνω…
ουτε καν,υγεια:wink:
Νομιζω ειχαν και το μεγαλυτερο setlist της περιοδιας μεχρι τωρα…
[SPOILER]http://www.setlist.fm/setlist/red-hot-chili-peppers/2012/knebworth-house-stevenage-england-1bdf1120.html[/SPOILER]
Όλα τα σέτλιστ κάπου τόσο είναι.
Τα περισσοτερα ειναι 19 και καποια αλλα 20 κομματια.Σπανια παιζουν 21…