Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

Έχουν εξαντληθεί τα FOS και της αρένας στο ίντερνετ. Στο ticket house θα βρεις και για αρένα. Όλα τα άλλα υπάρχουν κανονικά.

paides kalhspera paizei kanena eishthrio fos se logikh timh vevaia gt uparxei k trelh ekmetaleysh apo merikous…???

να κοιτας εδω http://www.rocking.gr/modules/forum/forumdisplay.php?f=35

Ολο και καποιος θα πουλαει κατι:wink:

Mπορεί να μου πει κάποιος με σιγουριά αν υπάρχουν εισιτήρια για αρένα στο ticket house της αθήνας?

Κι εγώ ενδιαφέρομαι για ένα ακόμα, αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.

Στης θεσσαλονίκης πάντως δεν έχει σίγουρα. Πήγε φίλος το πρωί.

τσέκαρε αγγελίες.

μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις. παντως χωρις να ειμαι απολυτα βεβαιος, και στους U2 τα ειχαν εξαντλησει τετοιο καιρο τα εισιτηρια της αρενας αλλα ξαναβγηκαν τον Αυγουστο.

Δεν υπαρχουν εισιτηρια αρενας στο Τικετ Χαουζ της Αθηνας.

Ξαφνικά δεν νιώθω και τόσο καλά.

και να έχουν εξαντληθεί τα εισητήρια τώρα,με τόσα έξοδα που έχουν όλες οι οικογένειες(εκκαθαριστικά,διακοπές,χαράτσια) και την τόσο μεγάλη ανεργία,το forum των αγγελιών θα γεμίσει από …“πωλείται εισητήριο για peppers”.To σεπτέμβριο η οικονομική κατάσταση των ελλήνων θα είναι η χειρότερη που έχουμε ζήσει τα τελευταία 30 χρόνια,οπότε μην αγχώνεσται.
Πάντως για τους hardcore fans που έχουν αγαπημενη περίοδο την προ-blood sugar sex magic,βλέπω ότι αγνοείται από το setlist

μην αγχωνεστε για τα εισιτηρια. θα βρειτε. εγω εξακολουθω να πιστευω οτι θα βγαλει μια 500αρα ακομα η Didi τον Αυγουστο.

παντως εχεις δικιο jimmy για το setlist. και γενικα νομιζω οτι σε πολλες συναυλιες αγνοουν ακομα και το Blood Sugar Sex Magic, ποσο μαλλον Mother’s Milk και πριν.

Πρώτη φορά στην Ελλάδα δεν νομίζω να μην παίξουν καθόλου από τα πρώτα τους.Ειδικά το Blood Sugar Sex Magik έχει απήχηση στο ελληνικό “true” κοινό.Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις…Έχουν και νέα κομμάτια στα σκαριά,έβγαλαν και καινούριο δίσκο σχετικά πρόσφατα.Θα δείξει όπως και να έχει θα τους απολαύσουμε. :slight_smile:

ε, τουλάχιστον ένα higher ground πιστεύω θα το παίξουνε…Και από άλλα σετλιστ που έχω δει νομίζω που και που παίζουν και το me & my friends:-k

δεν ειμαι σιγουρος να θελω Higher Ground ή Everybody Knows This Is Nowhere μιας και τελευταια εχω κολλησει με τον Young :stuck_out_tongue:

συνηθως παιζουν εναλλαξ ή το ενα ή το αλλο. ε παιζουν κανα 2 απο Blood Sugar, δηλαση σιγουρα το Give It Away και ισως αλλο ενα.

απο το καινουριο παιζουν 5-6 και αλλα τοσα απο Californication

Από BSSM παίζουν σίγουρα Give it away και under the bridge. Στο Manchester πάντως την πρώτη μέρα έπαιξαν επιπλέον το ομώνυμο, το if you have to ask και το Sir Psycho Sexy (και τα everybody knows, higher ground και me & my friends) και τη δεύτερη μέρα το soul to squeeze που ναι μεν δεν είναι στο δίσκο αλλά είναι απο τα σεσιον.

οποιος Γιαννιωτης ή γενικα απο Ηπειρο, ξερει για καμια εκδρομη αυθημερον για τη συναυλια, ας ενημερωσει.

Πήρα κι εγώ σήμερα στο Ticket House και όντως δεν υπάρχουν εισιτήρια για αρένα, ποιός την ακούει την δικιά μου τώρα??

[SPOILER]Για μένα έχω πάρει χιχιχχιιχι[/SPOILER]

δηλαδη μονο αρενα εχουν μεινει λογικα.ε θα πρεπει να βγαλει μια ανακοινωση η εταιρια.εγω παντος πηρα απο την πρωτη μερα.45e.για RHCP.μην το πεις ουτε του παπα.