Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

για πες καποιες λεπτομερειες για τη φαση.

πηρα το tickethouse τηλ και μου ειπαν οτι εχει μονο για τους Αθηναιους! τα εισητηρια μεσω ιντερνετ εξαντληθηκαν!

Οποτε μαλλον σημαινει οτι της αρενας τα εισητηρια εξαντλουνται και οτι θα ειναι γεματη!

λοιπον.πηγα σημερα tickethouse.για να παρω εισητηριο για epica και sepultura.epica δεν ειχαν ερθει ακομα.τη δευτερα μου ειπε η κοπελα.πηρα μονο sepultura.NO0046.το εξωφυλλο τα σπαει παντος.και τωρα το καλο.λεει εισητηρια για R.H.C.P αρενα προς το παρον δεν υπαρχουν.ετσι καταγραμμα τα λεω οτι ακουσα.λογικα πιστευω θα βγει καμια παρτιδα ακομα.

ελα ρε μη ψαρωνετε…ειναι δυνατον να κανουν σολντ αουτ αρενα απο τωρα?

Ελα ξαναβγήκαν. Παίζει να είχε κολλήσει κιόλας.

https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/878/red-hot-chili-peppers

παλι μη διαθεσιμα λεει. :-k

εντιτ: επαιξαν λεει ενα live υποστηριξης του Ομπαμα δωρεαν για το κοινο…ντροπη ρε παιδια…

Βασικα την αλλη εβδομαδα ανεβαινω Αθηνα

Λοιπον με το που ξαναδω οτι ειναι διαθεσιμο το κλεινω το εισητηριακη!!! Ε οχι κυριοι δε θα παιζετε με την αγωνια μου!!! :lol::lol:

Λοιπον ξαναρωτησα το tickehouse

Τα εισητηρια που μπηκαν χτες ηταν λιγοστα απο ακυρωσεις παραγγελιων! Οποτε εξαντληθηκαν για αυτους που επιθυμουν μεσω διαδικτυου! Μονο οσοι βρισκονται Αθηνα πλεον μπορουν να αγορασουν!

Θεσσαλονίκη πήρα τελικά εχθές… πρέπει να έχει κανα 2 μλποκ ακόμα…

Άμα ο καλλιτέχνης έχει στόχους…Αϊντε να τελειώσουν να μην μπω στον κόπο να πάρω καν και να μην πάω:p

Εξαντλήθηκε η αρένα από τώρα?
Κατά τον Αύγουστο το κόβω να παίρνω τότε από τις αγγελίες

Το ΚΑΒΑΛΑ TOURS & TRAVEL σε συνεργασία με την Ομάδα του Facebook :«ΠΑΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ;» διοργανώνει 2 εκδρομές για τη συναυλία των RED HOT CHILLI PEPPERS στην πόλη της Σόφιας (Βουλγαρία).

Α/ 2ΗΜΕΡΗ (1 ΔΙΑΝΥΚΤΥΕΡΕΥΣΗ) : τιμή κατ? άτομο 80?

Β/ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ: τιμή κατ? άτομο 50?
Ώρα έναρξης της Συναυλίας στις 20:00 μ.μ. στο Στάδιο “Γκεόργκι Asparuhov” , Σόφια .
Τιμές εισιτηρίων : από 35? έως 75?

Πληροφορίες - Κρατήσεις :
ΚΑΒΑΛΑ TOURS (ΠΑΝΟΣ):2510232305/2510228831
ΘΩΜΑΣ : 6944911837

[B]
Πωλουνται 2 εισητηρια για RHCP (αρενα)
[/B]

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1342365#post1342365

από τα εισιτήρια που πήραμε η παρέα στο ένα κόπηκε κατά λάθος το απόκομμα στην άκρη που σε κόβουν στην είσοδο… Λέτε να παίξει πρόβλημα…? έστειλα και ένα mail στη didi αλλά συγκινήθηκαν πολύ να απαντήσουν…

αν πας και με τα δύο μαζί, μπαίνεις συνήθως. κρατάνε αυτοί αυτό που θέλουν κ σε αφήνουν

έτσι κ αλλιώς δεν έχει το ίδιο serial number Και στα δύο μέρη ?

ολοκληρο κοπηκε?

edit:ναι ρε μαν σωστος ο απο πανω!παρε και τα δυο μαζι και nο prob

Serial number δεν υπάρχει… μόνο ένα μπαρκοουντ έχει αλλά και εγώ αυτό πιστεύω…Από την στιγμή που έχει και τα δύο κομμάτια δύσκολα να παίξει πρόβλημα…

Eγω στους Σαμπαθ που επαθα το ιδιο, οταν πηγα να εξαργυρωσω δεν ειχα προβλημα, παντως.

στους U2 ειχα παει ετσι και μπηκα κανονικα. και εγω και πολυς κοσμος. οποτε ντοντ γουωρρυ

παράκληση…
αν μπορεί κάποιος μια σούμα, τι υπάρχει κ τι εξαντηλήθηκε απο εισιτήρια :slight_smile: