Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

Καλά μη συγκρίνεις είναι διαφορετικές συναυλίες. Ac/dc είχε 80 ευρώ η αρένα και τώρα έχει 45.
Άσε που Red Hot είναι και πιο εμπορικοί και θα έχει πιο πολλούς ξεκάρφωτους απότι είχαν οι acdc.

busted :stuck_out_tongue:

ε και για U2 που ελεγε οτι θα παει σολντ αουτ απο νωρις, ειχε εισιτηριο ακομα και την τελευταια μερα. ας ληξει γενικα αυτο το στορυ. στο οακα εισαι και στην ελλαδα που δεν ξερεις τι σου ξημερωνει με το ΔΝΤ… και στην τελικη οοολο και καποιος δεν θα παει τελικα και θα πουλησει το τικετο του :wink:

νομιζω οι AC/DC ειναι οι πιο εμπορικη μπαντα αλλα λογω εισιτηριου εχεις δικια.

πιο μεγάλο εύρος σε κοινό πάντως έχουν μακρά οι rchp…
δεν λέω ότι είναι καλό αυτό, αλλά έτσι είναι… :stuck_out_tongue:

Εμφανιστηκε το suck my kiss στα προσφατα setlist.
Ας προσευχηθουμε …

συμφωνώ…όπως είπε και κάποιος παραπάνω σκέψου πόσοι ξεκάρφωτοι θα είναι. για μένα(και για πολλούς εδώ μέσα) οι acdc σαν όνομα και σαν συναυλία μπορεί να είναι πολλά σκαλοπάτια ανώτεροι, αλλά ΠΟΣΟΙ άκυροι να σκάσουν??

σε rhcp σκέψου πόσοι/πόσες θα σκάσουν έχοντας ακούσει ενα californication/snow hey oh. δεν έχει να κάνει με την ποιότητα της μουσικής(έχω ξαναπεί ότι τον frusciante τον έχω για 2ο θεό) ,απλά, όσο να πεις οι rhcp ακουμπάνε την άκυρη 14χρονη που μόλις ξεκίνησε να ακούει μουσική, την 30αρα που ξέρει 3 χιτ και τον 25αρη που θα πάει για το γαμώτο…έτσι μαζεύεις κόσμο([B]+ΠΟΛΥ φθηνότερο τικέτι σε σχέση με το απαράδεκτο 80αρι των acdc…[/B])

Κοσμο θα εχει σιγουρα πολυ, αλλα το sold out αποκλειεται… Ειναι τεραστιο το ΟΑΚΑ και δεν γεμιζει. Εγω το εισιτηριο το εχω παρει εδω και καιρο γιατι με επρηζαν οι υπολοιποι, αλλιως θα το επαιρνα κατα τον Αυγουστο γιατι θα εχει ακομα για αρενα και τοτε σιγουρα.

Παιδιά έχει παει κανένας στις κερκίδες με τα 45ρια για να μου πει αν θα φαίνεται καλά η σκηνή άπο εκεί ??

Πειτε μου οτι δεν κανουν πλακα εκει στο ticketpro!!!

Εξαντληθηκαν τα 45αρια στους ορθιους!!!8O8O8O8O8O

https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/878/red-hot-chili-peppers

πιο πιθανο το κοβω να εχει σκαλωσει, παρα να εγιναν σολντ αουτ… :-k:-k

ΑΛΛΑ…ΛΕΣ???

πολυ πιθανο να τελειωσαν.το λεω και παλι.στις κερκιδες οπου και να πας.θα βλεπεις καλα.πανω,κατω,αριστερα δεξια κ.τ.λ.εχω φαει με το κουταλι το γηπεδο εδω και πολλα χρονια στους αγωνες.οποτε αμα καποιος εχει αμφιβολιες.και κερκιδα οπουδηποτε,μια χαρα ειναι.

παντως αν τελειωσαν της αρενας για μενα το “οχι” ειναι οριστικο. τους ειδα Βερολινο στην κερκιδα, οποτε τωρα ψηνομουν για αλλη φαση.

αν και ξαναλεω πιστευω θα ξαναβγουνε

Καλά άμα τελείωναν δεν θα έβγαζαν και ανακοίνωση να πουν οτι εισιτήρια για αρένα τέλος? Συνήθως έτσι κάνουν.

χαλαρωστε και σκεφτητε και την λυση απο Σόφια μερια ρε.

Δον μου κάνεις ζημιά! Τουλάχιστον έχω πάρει για εδώ! Υπάρχει πιο απλή λύση: πάρτε ένα τηλέφωνο και ρωτήστε!

Επειδή δε διάβασα όλα τα σχόλια και sorry αν δε κολλάει στο θέμα αλλά αν ενδιαφέρεται κανείς διοργανώνεται εκδρομή για το Live στην Βουλγαρία - Σόφια στις 01/09/12. Εκκίνηση από Καβάλα! Οπότε αν έχετε γνωστούς εδώ πάνω που δε μπορούν να πάνε Αθήνα απλά ενημερώστε τους! :slight_smile:

Μηπως εξαντλήθηκε η πρωτη φουρνιά και θα εκδόσουν και άλλα αργότερα?

Εγώ πάντως μόλις είδα στην Τ.V τον χαμό της πρώτης μέρας… έτρεξα σαν το χαζό γιατί νόμιζα ότι θα τελειώσουν σε μια εβδομάδα :stuck_out_tongue:

καλη η Σοφια, βολευει και οικονομικα πολυ κοσμο, αλλα πονταρω στο χαμο που θα γινει λογικα στο λαιβ στην Αθηνα, οποτε και δεν αλλαζω.

Από φίλο που πήρε σήμερα αρένα από θεσσαλονίκη τον είπε ο τζο ότι έχουν μείνει συνολικά 2-3 χιλιάρικα… οπότε με βλέπω δεύτερα να κατεβαίνω προς τικετ χαουζ…