Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΛΕΦΤΑ!! ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ…

Μην συγχύζεσαι αστείο είναι μεταξύ μας, αλλά άμα έχει κανείς για κάποιο λόγο ας βοηθήσει έναν fan που δεν μπόρεσε να πάρει:p

σορρυ ρε μαν, αλλα αυτοι οι μαυραγοριτες ειναι ισως η χειροτερη φαρα! και τσατιζομαι γιατι αμεσως να σε δαγκωσουν. και δυστυχως υπαρχουν και τετοιοι μεσα εδω… και ειναι και περηφανοι κιολας!!

Ναι ισχύει και καλά κάνεις και κράζεις αν και ευτύχως όσες φορές χρειάστηκε να πάρω από άλλον δεν μου τσίμπησε την τιμή και ας ήταν μια μέρα πριν από συναυλία.

αληθεια? (ψαρωσα)

ΕΓΙΝΕ SOLD OUT?

Aσχετο. Ξέρουμε περίπου πόσα εισητηρια έχουν πουληθεί?

Μπααα! 45αρια μενουν σιγουρα! Τα F.O.S εξαντληθηκαν σιγουρα! Για τις υπολοιπες θεεις δεν ξερω!

υπαρχουν εισιτηρια για ολες τις θυρες και για αρενα εκτος απο τα Front of Stage.

κατι ακουσα οτι τελειωσαν τα εισιτηρια για αρενα. Ισχυει ή για αλλη μια φορα ειναι ραδιο αρβυλα. Εχω σκοπο να παω το απογευμα να παρω,αλλα μην τραβιεμαι τσαμπα. Ξερει κανεις κατι?

στο ticketpro εχει κανονικα. δεν νομιζω να γινει sold out η αρενα απο τωρα…

εγώ δεν έχω ακούσει κάτι αλλά είναι δεν είναι λίγο δύσκολο να τελειώσουν τα εισητήρια της αρένας από τώρα;; Είναι μεγάλο το οακα!!!

Το ξερω οτι ειναι μεγαλο το οακα και ειναι δυσκολο να ειναι sold out απο τωρα,αλλα ειπα ετσι να ρωτησω. Ραδιο αρβυλα για αλλη μια φορα…
Θενξ!

εγώ πάλι πιστεύω ότι και την ημέρα της συναυλίας μπορεί να υπάρχουν…

Όταν, και άμα, γίνει sold out πιστέψτε με θα το μάθουμε επίσημα…

έχει 2 σελίδες τώρα που το τοπικ έχει τα ίδια ποστ…

Θα πάτε στην συναυλία?
Υπάρχει event στο Facebook:
http://www.facebook.com/#!/events/194972040592600/

υπάρχουν 200 events στο facebook για το συγκεκριμένο… ο καθένας φτιάχνει και από ένα… :stuck_out_tongue:

ticket υπάρχουν ή έχει γίνει sold out???

Εννοείται πως υπάρχουν εισητήρια εκτός από FOS.
Αν ρωτάς σοβαρά και δεν κάνεις πλάκα :stuck_out_tongue:

εδω δεν ειχε σολντ αουτ στους ac/dc