Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

ναι ενω στους σαμπαθ θα τα βγαλουν δυσκολα

'Νταξει τωρα! Άνετα μόνο για το όνομα των R.H.C.P, θα μαζευτουν πόσοι γαβ-γαβ που ξερουν μονο 2-3 τραγουδια και αλλοι πόσοι που τους περιμεναν χρόνια! Αλλιως πως θα γεμισει ολοκληρο Ο.Α.Κ.Α;; Σάμπαθ, είναι και στην Μαλακάσα η συναυλία, πέρα απο το γεγονος οτι reunion, εγω πιστευω οτι θα ειμαστε πάλι οι 30.000 γνωστοι-άγνωστοι εκει πέρα! :stuck_out_tongue:

ε και τι σας πειραζει???

Καθολου δεν μας πειραζει! Απλα σου λέω απο που πιστευω οτι θα βγαλουν περισσοτερα φράγκα οι διοργανωτες! Εγω για να ακουσω το συγκροτημα παω!

mixali scalper den einai o diorganwths einai o “mayragoriths”…sabbath den nomizw na ginei tetoio aleo wste na nai mayrh agora ta eishthria enw gia RHCP an kapoios phge kai phre 20 eishthria diaskorpismena(mias kai mporouse opws grapsane) 8a vgalei mhniatika…(isws na dinw idees pou den prepei twra alla einai alh8eia

σωστος ο paul δε το χα σκεφτει ετσι.τωρα που κατσανε κατι οικονομιες θα παρω οσα μπορω

kala sto koino twn peppers kai na to kaneis sta arxidia sou apo mia ennoia…se brothers of metal omws se live alla einai malakia…egw edw canada vgazw kala lefta me thn douleia ayth se kapoia live…sto live tou prince phra 2 eishthria apo 70$ to ka8ena kai ta poulhsa 290 $ to ka8ena…(to 2o 285 gia akriveia:P:P:P)

Να ρωτήσω κάτι για τα εισιτήρια.Μπορώ να διαλέξω την θέση μου στη θύρα που θέλω εάν είναι available αυτή?
Απ’το ίντερνετ και το tickethouse δλδ υπάρχει τέτοια επιλογή?

ναι υπάρχει γιατί κι εγώ πήγα σήμερα…
στο tickethouse με το που πας έχει μια εικόνα του σταδίου και τα μέρη του σταδίου στα οποία υπάρχουν εισιτήρια τα έχουν κυκλώσει για να ζητάς από αυτά…μόνο μια θύρα με 35αρι εισιτήριο έχει μείνει ενώ γενικά από ότι μου είπε η κοπέλα γίνεται ένας ψιλοπανικός οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε εγκαίρως…κι εγώ έλεγα να το καθυστερήσω μήπως πάω και πουθενά αλλού αλλά δυστυχώς δεν…!

πηρα σημερα για μενα κ για ενα φιλαρακι για αρενα… ευκαιρια ηταν γιατι ειχα πεντε φραγκα, αλλιως δε με βλεπω να πηγαινα…

με βλεπω να το πουλαω αν ανακοινωθει καμια αλλη συναυλια κ δεν βγαινω…:stuck_out_tongue:

Γεια σας,
θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα,εχω εισητηριο Front of stage για Red Hot Chili Peppers δεν εχω εμπειρια απο συναυλιες και θα ηθελα να μαθω αν μπροστα χρειαζεται να πας στο ΟΑΚΑ αρκετη ωρα πριν και αν εχει καλη ορατοτητα για καποιον που δεν ειναι πολυ ψηλος
ευχαριστω

γενικα για ενα μετριο αναστημα εχει καλη ορατοτητα. αν εχεις Front of Stage δεν χρειαζεται να πας και πολυ νωρις καθως εχεις σημαντικο πλεονεκτημα σε σχεση με αλλους που εχουν για κανονικη αρενα. οποτε και τελευταιος να εισαι στο μπροστα διαζωμα παλι θα εισαι αρκετα κοντα στη σκηνη. εκτος αν θες να εισαι τερμα μπροστα 1η σειρα. που θα χρειαστει να πας αρκετα πιο νωρις

στους U2 που ημουν εγω μεσα στον κυκλο καπου στη μεση ειχα εξαιρερικη ορατοτητα(ειμαι 1.70)

πες μας κι’αλλα :naughty::stuck_out_tongue:

Και εγώ έχω FOS εισητήριο.
Τι θέμα είναι όμως θα πρέπει να μπούμε από την αρένα και να πάμε μπροστά και να περάσουμε το check για το FOS ή θα έχει άλλη είσοδο φια τους μπροστινούς?
Επίσης θα μπορείς να πας καμιά τουαλέτα ή να πάρεις καμιά μπύρα?

αααααχ…το μόνιμο πρόβλημα μπύρας και κάτουρου στις συναυλίες…σε μερικές τέτοιες περιπτώσεις ειλικρινά εκτιμάω το χωράφι…

ε λογικά από την αρένα θα μπείς και θα προχωρήσεις μέχρι το σημείο εκείνο, όπου θα χωρίζεται με κάγκελο από την αρένα, εκεί κάποιος φουσκωτός θα σου ανοίξει να μπεις…(δεν ξέρω πώς είναι διαμορφωμένος ακριβως ο χώρος, συνήθως κάπως έτσι γίνεται…). δεν νομίζω δηλαδή να έχει ειδική είσοδο από αλλού? (και από πού αλλού εξάλλου??)

μηπως να εχουμε και τπτ μπανια για ντουζ.εδω το 99 στους maiden κατουραγαμε μεσα σε μπουκαλια την ωρα του live.αραξτε.χαλαρα θα ειναι τα πραγματα.και με τα bar,και τις χημ.τουαλετες.και τα σεα και τα μεα.στο f.o.s.θα ειναι φαση οπως bon jovi.μπροστα στη σκηνη.και δε προκειτε να γεμισει ασφυκτηκα.και εκει απο παντου υπαρχει καλη ορατοτητα.

Η rockmadness.gr διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για τη συναυλία των RED HOT CHILLI PEPPERS στην πόλη της Σόφιας/Boυλγαρία, στις 1 Σεπτεμβρίου 2012!
Συμμετοχή 95?
Με εισıτήριο αρένας (PL 6) και μεταφορά
Όποιος θέλει άλλη θέση εισιτηριου η τιμές διαμορφώνονται ως εξής :
PL 5(arena μέση) + 10 evro
PL 4 + 15 evro
PL 3 + 30 evro
PL 2( arena mprosta) +35 evro
PL 1 +45 evro

Αναχώρηση απο Αλεξανδρούπολη με στάση Ξάνθη-Κομοτηνή - Καβάλα και Δράμα
Επιστροφή ,μετά το live
Θέσεις περιορισμένες .Τα live τον RHCP γίνοντα πάντα sold out μήνες.Παρακαλούμε για τα εισιτήρια να επικοινωνήσετε οσο πιο νωρίς γίνεται
Κρατήσεις - πληροφορίες στο τηλ.
Mιχάλης=6938 111 951
Αδνάν =6972059655 / 6942638196

λογικα ετσι θα γινει. και σιγουρα θα μπορεις να πας τουαλετα κλπ. θα παιξει βραχιολακι μαλλον, ή σφραγιδα για να μπορεις να μπαινοβγαινεις. και με δεδομενο οτι ειναι συγκεκριμενα τα ατομα που θα ειναι μεσα, σχεδον δεν θα μπορεις να χασεις και τη θεση σου

paides kalhspera mhpws yparxei kaneis poy poylaei fos gia red hot chili peppers ??? thnx !!!:smiley:

filaraki exo ena sta 100 endiaferesai?