παντως η αληθεια να λεγεται! στους Peppers περασα καλυτερα στη συναυλια απο οτι στους U2. παιζει ρολο και το ειδος της μουσικης βεβαια, αλλα τη συναυλια των Peppers τη βαζω πιο ψηλα απο τους U2 στην προσωπικη μου καταταξη
ας παιζανε live οι peppers το suck my kiss και θα βλεπαμε επιτελους ενα σωστο πιτ!!!8)
σταματήστε ρε.!! οι u2 παίζουν και τα λεφτά τα δίνουν στην κυπρο…
ασε που παίζουν μια για τους κουρδους.ξανα για τους κουρδους. βρε ξανα για τους κουρδους… ε, έχουνε προβλήματα οι κουρδοι
*εκτός απο την αγωνία κάποιου για το πότε θα γίνει και αν γινει sold out(ακόμη και ενα μέρος του γηπέδου) όλα τα άλλα είναι συζήτηση μέσα στο μεθύσι…
Βασικά η τιμή του εισιτηρίου εξαρτάται κυρίως από το ποιος διοργανώνει τη συναυλία. Τη συναυλία των peppers την διοργανώνει η Didi Μusic και παραδόξως έχει χαμηλό εισιτήριο για τα δεδομένα της… Περίμενα κανένα 55-65…
Συναυλιακό απωθημένο πραγματικά.
Εγώ όχι.
Yes.
Eγώ μπήκα στο ticketpro Τετάρτη κατά τις 15.00 και υπήρχαν. Στις 18.00 που μπήκα από το σπίτι δεν υπήρχαν.
Και sold out να γίνει κλάιν, θα γεμίσουν οι αγγελίες με τικέτα προς πώληση
Τελείωσαν τα f.o.s.???
Δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο, αν καποια στιγμη ετσι ξαφνικά μεγαλωσει το κομματι του F.O.S. και βγουν κι άλλα εισιτήρια!!!
Didi ειναι αυτη οτι θέλει κάνει…
πες το ψέματα. Αυτό το φοβάμαι και εγώ.
Τα F.O.S εισητηρια ήταν 5000 και δεν θα πωληθουν άλλα…ηδη μου φαίνεται δύσκολο 5000 ατομα να καλυψουν τοσο μικρο χωρο οπως φαινεται στο σχημα του γηπεδου!
θα ειναι περιπου 20-30 μετρα απο τη σκηνη!
Χαρηκα τρελα οταν εμαθα οτι ανακοινωθηκαν οι Red Hot Chili Peppers… Μεγαλο απωθημενο, βασικα το μεγαλυτερο απωθημενο εκτος metal χωρου απο τις εν ενεργεια μπαντες. Και οι τιμες ειναι μια χαρα. Δεν χανεται αυτη η συναυλια, λογικα μεσα στο Γεναρη θα παω για εισιτηριο, αρενα φυσικα να χοροπηδηξουμε σαν κατσικια…
Πηρα τικετάκι χτες και δεν είχε τίποτα απο κόσμο…
εγω τελικα τι να κανω? να κανω το παξιμαδι μου σκατο και να παρω τικετο, και αν δε καταφερω να παω να το πουλησω? ή να περιμενω μεχρι να ξερω σιγουρα αν θα παω ή οχι??
Παρτο, να είσαι σίγουρος και αν το μετανιώσεις, σίγουρα θα βρείς αγοραστή:)
Πάρτο Μιχαλιό! Χαμένο σίγουρα δε θα πάει. Επίσης, αν δεν πας μπορείς και να το επιστρέψεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, πριν τη συναυλία βέβαια!
Δε νομίζω ότι παίρνουν πίσω τα εισιτήρια τόσο εύκολα… :-k
Nαί, από ticket house κλπ. αποκλείεται να σου το πάρουν πίσω, αλλά λογικά δεν θα δυσκολευτείς να βρεις κάποιον που να το θέλει, ειδικά αν είναι από τα φτηνά.
πηρα και εγω σημερα για αρενα
Κι εγώ το δικό μου σήμερα!!
den me en8ousiazei mpanta den 8a pgaina gia kanenan logo…alla ayto pou vlepw einai oti to live ayto 8a einai h xara twn scalpers…eykola fragga 8a vgaloune se ayto to live…