ε δεν αντεξα με ολη την παραφιλολογια του σολντ αουτ σε 48ωρες και την πεταξα τη σποντα. δεν περιμενα να τσιμπησουν ολοι παντως!:p:p
αυτο ειναι το κανονικο ποστ μου.
υπομονή 9 ακομα μηνες κ θα μαθουμε ποσοι θα ειμαστε…
Από που κι ως που ρε μάγκες θα γίνει σολντ άουτ σε 2 μέρες…ΣΤΟ ΟΑΚΑ? :lol:
FOS τέλος από χθες.
Έκλεισα και εγω τα εισητηριάκια μου! Ευτυχώς προλάβαμε και FOS τα περιμένω την τρίτη, δύσκολο να εξαντληθούν όλα πάντως.
Ξέρουμε πόσα ήταν συνολικά;
FOS=Front Of Stage;
:-k:-k:-k Από προχθές έχω ακούσει τα πάντα…οτι σε 4 ώρες εξξαντληθηκαν τα F.O.S οτι έχουν φύγει 50000 εισητήρια και αλλα στατιστικά που βγαζουν μερικοι ανθρωποι απο το κεφάλι τους…μεχρι και η σελιδα της συναυλιας στο facebook βγαζει ραδιο αρβυλες που προκαλουν πανικο…ναι μεν πηγαινει πολυ καλα η προπωληση αλλα δεν τιθεται θεμα sold out ακομή…επειδη επικοινωνησα μόλις με την tickethouse με πληροφορησαν οτι υπαρχουν ακομα…να μην λέμε ανοησίες…[-X
Καλά σαφώς και υπάρχουν εισιτήρια αλλά πιστεύω πως δεν θα γίνει όπως έγινε με τους U2 που υπήρχαν εισιτήρια ακόμα και 1 μήνα πριν τη συναυλία…
Δεν νομίζω στους Peppers να γίνει ότι έγινε στους U2.
Σημείωση:Ούτε οι U2 το γέμισαν το ΟΑΚΑ πλήρως
Ναι μεν φέυγουν πολλα…αλλα επειδη στην ελλαδα πλεον ειναι πολυτελεια να εχεισ 75 Ε μετρητα ντουκου και δεν σε κανει πιο τρελαμένο το να πας 7 το πρωι την πρωτη μερα…αλλοι δουλευοθν αλλοι ειναι εκτος αθηνων,αλλοι δεν ξερουν που θα βρισκονται το σεπτεβρη και αλλοι περιμενουν να πληρωθουν…sold out θα γινει 100% ομως!!
Τι σε κάνει να το πιστεύεις?Οι U2 είναι δέκα φορές πιο εμπορικό συγκρότημα και μαζέψανε κάθε καρυδιάς καρύδι κάτι που δεν πρόκειται να γίνει με τους RHCP!!!Πως θα κάνουνε πιο γρήγορα σολντ άουτ?Εντάξει τώρα είναι λίγο πιο προσιτές οι τιμές αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τα παραμύθια που κυκλοφορούν για σολντ άουτ!Απλά κατά τη γνώμη μου θέλουνε να αγχώσουν κάποιο κόσμο που έχει σκοπό να το αφήσει για λίγο αργότερα…
U2 360o KAI ΚΥΚΛΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ! :-k
Δεν νομίζω η Ελλάδα να ξαναδεί τόσο κόσμο όσο τότε!
Πάντως όταν είχαν έρθει οι U2 δεν θυμάμαι να είχε αναφερθεί πουθενά οτι σχηματίστηκε τέτοια ουρά για τα εισιτήρια… αν κάνω λάθος μη με λιντσάρετε…
Προσωπικα θεωρώ τους u2 ξεφτιλες και φραγκοφονιαδες-μασσονους…ειχαν εισητηρια σε μεγεθη αστεια! και κοψανε 80.000 εισητηρια(πιο κερδοφορα συναυλια στην Ελλαδα ever)…το εισητηριο τους ειχε την αξία του φεστιβαλ rock am ring για ολες τις μερες!
μπορει στη βρετανια να έχουν τεραστιο κοινο…αλλα δεν μπορεις να βγαζεις 300.000.000$ επειδη πριν 20 χρονια εβγαζες το one!
σήμερα διαβασα ότι…
Οι Ιρλανδοί έκαναν φέτος 44 sold out εμφανίσεις με έσοδα 293.000.000 δολάρια και 2.887.970 θεατές. Στη δεύτερη θέση ήταν η περιοδεία των Bon Jovi με εισπράξεις 192.000.000 δολαρίων. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
οι U2 νομιζω εκαναν σολντ αουτ, ή εχω την αισθηση οτι στα στοιχεια της περιοδειας τους αυτο ελεγε. οπως και να εχει οι ρυθμοι προπωλησης ειναι μεγαλυτερη απο τους U2, τα εισιτηρια φθηνοτερα, οποτε ισως γινει το σολντ αουτ. αλλα οχι ακομα. ε φανταζομαι καπου αρχες καλοκαιριου. ειδικα με τη δεδομενη κατασταση στη χωρα, δεν κανονιζει ο αλλος τοσο ευκολα μια συναυλια 9 μηνες νωριτερα.
μην πανικοβαλεστε, μην πιστευετε τα παντα που ακουτε για σολντ αουτ! χαλαρα
Slash οι AC/DC ειχαν 80? τικετο αν θυμασαι! χωρις να θελω να δικαιολογησω τους U2
Εγώ νομίζω ότι ούτε οι U2 έκαναν πλήρες sold out.Η Madonna δεν θυμάμαι,όπου εκεί να δείτε ουρά την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια.
Δεν θεωρώ ότι οι Peppers θα φτάσουν αυτά τα μεγέθη.Άντε ίσως επειδή το εισιτήριο είναι πολύ πιο φθηνό
Ναι το θυμαμαι…οπως επισης θυμαμαι οτι κοψανε 45.000 εισητηρια και το γηπεδο είχε 65000 (ημουν και εγω ενας απο τους 20000-βη βαρατε!)
θεωρώ την συναυλια των peppers ανώτερη σε πολλούς τομείς(που να παιζανε και κλειστο ο.α.κ.α?!?!?!)
μονο οι rolling stones to 98 πιστευω θα μπορεί να συγκριθεί…γιατι ήμουν u2 και ενιωθα λες και ημουν σε club…μου σκαγανε με πουκαμισα αρενα για να βγαλουν βιντεο hd το beautiful day! οχααχαχαχχχχαα!:lol:
Και τι ήθελες να κάνουν,πιτ με το Μαγκνίφισεντ;;
Αφού παρά τις υψηλές τιμές κάνανε τόσα σολντ άουτ γιατί τους κατηγορείς?Τους παίρνει και το κάνουν…άσε που δεν νομίζω ότι την αποκλειστική ευθύνη για τις τιμές των εισιτηρίων την έχουν τα μέλη του γκρουπ…