Αυτά που δείχνει στο ticketpro είναι ανεξάρτητα από το τι υπάρχει στα ticket house. Στη Θεσσαλονίκη σημερα το πρωι είχε 9 F.O.S. τα οποία τελείωσαν. Είπε ότι αύριο θα του στείλουν εισιτήρια από Αθήνα αλλά δεν ήξερε αν θα έχει και F.O.S. μέσα.
Πηρα πριν 2 ώρες εισιτιριο για κερκίδες των 35 άνετα εύκολα και χωρίς ουρές. απορώ που είναι ο χαμός και δεν τον βλέπω… είμαστε τελικά της υπερβολής…
απο ενα γκρουπακι των Peppers στο fb(φαινεται και ψιλοαξιποιστο)
Σύμφωνα με πληροφορίες τη χθεσινή, πρώτη μέρα της προπώλησης, τα εισιτήρια που διατέθηκαν από τα εκδοτήρια και το Διαδίκτυο ξεπέρασαν τα 25.000. Τα εισιτήρια εκείνα που προτίμησαν οι περισσότεροι ήταν αυτά που αντιστοιχούν στον χώρο ακριβώς μπροστά από τη σκηνή και κοστίζουν 75 ευρώ. Αυτή η κατηγορία εισιτηρίων είναι πολύ πιθανόν μέχρι σήμερα να έχει εξαντληθεί.Αναμένουμε…
παααρα πολλα εισιτηρια! νομιζω για καμια απο οσες συναυλιες αναφερθηκαν εδω μεσα δεν ειχαμε τοσο θεαματικη πρωτη μερα προπωλησης
Πω θυμηθηκα το live του Roger για την πρωτη μερα που πανικοβληθηκα μετα που ειδα οτι επεσε το tickepro και τα εισητηρια που ειχαν φυγει σχεδον ολα για την πρωτη μερα μεσα σε 2 ωρες! :lol::lol::lol:
Ε την πρωτη μερα γινεται ο χαμος για να εξασφαλισθει η καλη θεση! Μετα ολα ηρεμα και απλα! :lol::lol:
εξαντληθηκαν τα της αρενας??κατι τετοιο ακουσα αλλα δεν βλεπω τιποτα…
ξερει κανεις??
ημαρτον, ελεος, οικτο
συντομα θα ανακοινωθει 2η ημερομηνια για τους Peppers, καθως και με τα σημερινα νουμερα η προπωληση εφτασε στα 69.532 εισιτηρια.
[SPOILER]:p:p φτανει ρε παιδια! ολοκληρο ΟΑΚΑ!![/SPOILER]
Cheesus fries!:p:p Ειμαστε τρελοι εμεις οι Ελληνες!
και μετα σου λεει δεν εχουνε λεφτα και διαμαρτυρονται για τις μειωσεις… τς τς τς…
[SPOILER]τελος το σπαμ απο μενα! :p[/SPOILER]
Αμα μπει υπαλληλος του Υπ. Οικονομικων στο forum μας βλέπω όλους με 150ε μισθο χωρις ένσημα γτ μόνο λιτοτητα δεν φαίνεται οτι έχουμε !
[SPOILER]Κομμενο και απο εμένα :p:p[/SPOILER]
έλα ρε παιδιά…ούτε στο τίκετ προ αλλά ούτε και στο σάιτ του τίκετ χάουζ λέει τίποτα για εξάντληση εισητηρίων αρένας…
Πολύ θα ήθελα να έβλεπα τις φάτσες τους όταν θα έμαθαν οτι μέσα σε δύο μέρες κοντεύει να γίνει sold out και οτι τελικά τόσα χρόνια μας είχαν υποτιμήσει σαν κοινό!! Χαχαχαχα…!!!
Αυτό ναι… 8)
στον ελ.τυπο σημερα εγραφε οτι την πρωτη μερα εφυγαν 25.000.(ιντερνετ,tickethouse).συμφωνα με πληροφοριες.ετσι ελεγε στο αρθρο.
…πιο λογικό μου φαίνεται αυτό:):!:
σε κανα μηνα θα ξεδιαλυνει το τοπιο πιστευω.
Ένα τηλεφωνάκι σας πείθει ρε παιδιά έχετε φαγωθεί με το ράδιο αρβύλα… Πήρα στο ticket house και μου είπαν ότι έχει πολλά ακόμα για αρένα πάρα πολλά. Μη διαδίδονται βλακείες χωρίς λόγο.
επειδη μαλλονπαρεξηγηθηκα, εγω τρολλαρα πριν
Άκρως επιτυχημένα ομολογουμένως